Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5766579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

on tarafa biseyler takmalari gerecek gibi gorunuyor ama onu mebrani kaplarkende yapabilirler vincr ihtiyac duyacaklarini dusunmuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Olursa artık önce membran bağlanır ve membranı gerdirerek uc borulara bağlanır. :alala: Artık kaynak işi olacakmış gibi durmuyor
bi aparatla en ondeki demirlere gerdirecekler heralde o daha mantikli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

on tarafa biseyler takmalari gerecek gibi gorunuyor ama onu mebrani kaplarkende yapabilirler vincr ihtiyac duyacaklarini dusunmuyorum

Neden gereksinki bizim çatı ile birebir aynı bir çatı değil bu örnekteki. Bizim en iç haltada zaten çelik borular var büyük ihtimalle o borulara monte edilecek membranın uç kısmı

Çevrimdışı tangaz

http://tensaform.com.tr/lib/images/proje/4159_kasimpasa-stadyumu.jpg

şöyle bir link var kasımpaşa stadı çatısı ile ilgili bir foto ben yüklemeyi başaramayanlardanım :)
@ahmetx  sanırım yükleyebilir.
sanırım bizim membranın uç bağlantısı böyle olacak gibime geldi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Semer çilesi çok şükür bitti şimdi de kedi yolu çilesi başlayacak  :s20: İnşaallah semer takan vinçler kedi yolu işine yardım ederde süreç hızlanır. Sadece paletliye kalırsa o iş uzar gibime geliyor  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

http://tensaform.com.tr/lib/images/proje/4159_kasimpasa-stadyumu.jpg

şöyle bir link var kasımpaşa stadı çatısı ile ilgili bir foto ben yüklemeyi başaramayanlardanım :)
@ahmetx  sanırım yükleyebilir.
sanırım bizim membranın uç bağlantısı böyle olacak gibime geldi...
evet böyle olabilir .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yldrmaydn

vinçler nereden çıkacaksa önce diğer taraftaki T'leri yapsınlar vinçleri de çıkacakları taraftaki T'lere yollayıp sahanın yarısını en azından çimcilere verebiliriz. hiç değilse 2-3 gün kazanırız belki.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Açılışa gidecek olanlar kafalarını yukarı kaldırıp bir güzel izlerler çatıyı artık..

"Ulan ömrümüzü yedin be.." diyerekten :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

selam olsun vodafone arena ahalisine mebran mı geldi herkes birşeyler demiş ama anlamadım bayadır takip edemedim sağlık sorunları nedeniyle
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

selam olsun vodafone arena ahalisine mebran mı geldi herkes birşeyler demiş ama anlamadım bayadır takip edemedim sağlık sorunları nedeniyle

geçmiş olsun iyileşmişsindir umarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok geçmiş olsun kardeşim.

Henüz öyle bir bilgi yok maalesef :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

geçmiş olsun.. saha ortasında beyaz uzun düz parçalar görünüyor.. onlarla ilgili yorumlar yapıldı ama kimse tam olarak ne olduğunu bilmiyor..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ByEmre59

Arkadaşlar şu resimdeki işaretlediğim merdivenler neden böyle yapıldı bilgisi olan varmı acaba ?
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı canergiray77

geçmiş olsun dilekleri yazan abilerim, kardeşlerim, sağolun varolun teşekkür ederim çok şükür geçti  :sevinc
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı canergiray77

geçmiş olsun dilekleri yazan abilerim, kardeşlerim, sağolun varolun teşekkür ederim çok şükür geçti  :sevinc
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ByEmre59

Geçmiş olsun.
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı cagdas44

Arkadaşlar şu resimdeki işaretlediğim merdivenler neden böyle yapıldı bilgisi olan varmı acaba ?

Üst solda olan misafir takım tribünü ile ayrıma denk geldiği için öyle, alttakilerden birisi merdiven yeri değil ek parça konacak diye düşünüyoruz. Her merdivenin önünde sahaya inen bir boşluk var ama altta ray takılmayan 2 yerde boşluk yok

Çevrimdışı ByEmre59

Üst solda olan misafir takım tribünü ile ayrıma denk geldiği için öyle, alttakilerden birisi merdiven yeri değil ek parça konacak diye düşünüyoruz. Her merdivenin önünde sahaya inen bir boşluk var ama altta ray takılmayan 2 yerde boşluk yok

Çok teşekkür ederim. Rica etsem, Misafir tribünü için bölünecek yerden resim üzerine çizermisin.

Twitter Hesabım

Çevrimiçi Necmi

Günaydın Arena!
Dün gece yatarken çok düşündüm.
Stadın kapasite artırımından bahsediyoruz sürekli.
Ve hep eski açığın yükseltilmesinden bahsediyoruz.

Acaba ileriki dönemlerde (ihtiyaç olması halinde) stad zemini aşağı çekilemez mi?
Şu anda gelinebilecek en dip noktada mıyız?
Bildiğim kadarıyla stadın kenar ve kale arkası boşlukları bir kaç metre daha derine gitmemize müsaade ediyor.
Jeolojik açıdan ne kadar mümkündür bilemem ama...
Demirören zamanındaki kapasite artırımı bilindiği üzere bu şekilde yapılmıştı.
Bu konuda bilginiz var mı? @bjk_mabet @Necmi @FARUK
yok daha aşağıya inmek mümkün değil C90 nedeniyle tribünler kale çizgilerini göremez
şu an zaten sınırda daha önce indik çünkü tartar pist vardı @tedd

Çevrimdışı ByEmre59

Çok teşekkür ederim. Rica etsem, Misafir tribünü için bölünecek yerden resim üzerine çizermisin. @cagdas44

Twitter Hesabım

Çevrimiçi Necmi

Geçmiş olsun kardeşim

Çevrimdışı İhsan

Semer çilesi çok şükür bitti şimdi de kedi yolu çilesi başlayacak  :s20: İnşaallah semer takan vinçler kedi yolu işine yardım ederde süreç hızlanır. Sadece paletliye kalırsa o iş uzar gibime geliyor  :alala:

Ne çilesi ya ?
Membranla kaplanacağı günden korkuyorum. Stadı göremez olacağız  :by2:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Üstteki çatalı bilmiyorumda alttaki garip merdivenler toki arenada da var dunki macta dikkatimi cekti.bir gariplik var oralarda

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne çilesi ya ?
Membranla kaplanacağı günden korkuyorum. Stadı göremez olacağız  :by2:

Yeni İnönü popülerliğini yitirecek biraz ama olsun :D

Çevrimdışı kaankartal

Twitterda paylaştığım fotoları atayım :)
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2016, 13:40:12 kaankartal ]
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !