Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765690 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

Geçen hafta açıklanacaktı ama bazı şeyler yavaş gittiği için tarih vermek istemediler. Membranlar gelip takılmaya başlamadan da tarih vermezler bence. Vinçler çıksada membranları bekleyeceğiz..

aynen işte ben de onu söylemek istedim.. şubat ortası gibi dediğine göre, ortasına doğru vinçler çıkar ve membranların gelmesini takiben tarih açıklanır gibi görünüyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Bi yerden membran niye başlamaz onu anlamıyorum ben

sorunun yanıtı belli.
çünkü ortada membran yok henüz hazır değiller...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serjo

2 semer kalmış, membran bir uçtan başlasın artık
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı cadavra

Catinin kaldirilmasi kadar semer takimida mesekkatli gecti valla.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet92

Yeniinönü arşivinden bir çift fotoğraf çıkartmak istiyorum,stadın eski konumu yeni konumu arasındaki farkı anlamak için güzel bir foto.

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Şubat 2016, 11:35:32
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Kaplama ne kadar sürer tahmini olarak
membran daha kolay semerlerden.
şubat ortası başlarsa şubat sonu belki bitmiş belki bitmeye yakın olur...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Kaplama ne kadar sürer tahmini olarak

burda birileri sanırım @ahmetx  olsa gerek 45 gün gibi bir süre bildirmişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cadavra

Mebrana gecsek daha ne mebrana gectigimiz andan itibaren 3 aşağı 5 yukari baskanin aciklamasina gerek kalmadan tarihi tuttururuz

Çevrimdışı Efe

T kedi yollarını çatıya asmak için olabilir  :ok:
olabilir tribun baglanti noktalarida olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

burda birileri sanırım @ahmetx  olsa gerek 45 gün gibi bir süre bildirmişti.
Kaplamalar 45-60 gün sürer ama ortalıkta membran yok  :D , yarı saydam membranlar Çorluda halen üretimde olması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

2 semer saydim kalan yanliz yerde kedi yolunun yanindaki uzun seyler ne acaba dunde fotolarda vardi cikaramadim ne olduklarini :)

Şeffaf membranlar için olabilir mi?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

o zaman vinçler bu haftada çıkamazlar abi :(
bugun 1 T Kedi yolu bitiyor 2.yede gecerler diger vinclerde takarsa biter tek paletli takarsa bitmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdkar

Beşiktaş Dergisi'nde kaleme aldığı yazısında Vodafone Arena'dan bahseden Fikret Orman, "Mabedimize kavuşacağımız günler yaklaştıkça, herkes gibi benim de heyecanım artıyor. Vodafone Arena’da artık geri sayıma geçtik. Her maçını deplasmanda oynamasına rağmen başarısından mutlu olduğum takımımız ve onları her yerde destekleyen taraftarımız, yakında evinde buluşacak. Maç günleri dışında da birçok etkinliğin düzenleneceği, “yaşayan” bir stadımız olacak. Önümüzdeki günlerde Vodafone Arena ile ilgili ayrıntılı bir tanıtım toplantısı yapacağız ve tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Efe

Şeffaf membranlar için olabilir mi?
valla baya duzler en on tarafa takilacak olanalarsa burda intar edecekler biliyorum :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

skorbordlar için de olabilir. :bandit:
baya kalinlar skorbordu asmak icinde olabilirler ama su gercek her gun beyaz boyali celik gelmeye devam ediyor hic bitmeyecek gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

valla baya duzler en on tarafa takilacak olanalarsa burda intar edecekler biliyorum
3. Semer halkasi olsaydi hic deil birini ikisini takarlardi herhalde bu zamana kadar.

Çevrimiçi Darkeagle

Kaplamalar 45-60 gün sürer ama ortalıkta membran yok  :D , yarı saydam membranlar Çorluda halen üretimde olması lazım.
Çorlunun neresinde yapılıyor yav. Gidip bi imza atayım :)
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Kibar Feyzo

sorunun yanıtı belli.
çünkü ortada membran yok henüz hazır değiller...

Bildiğim kadarıyla membranlar hazır durumda ve 4-5 aydır depoda bekliyorlar.
"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı ahmetx

Çorlunun neresinde yapılıyor yav. Gidip bi imza atayım :)
fiberflon da yapılıyor adresine sitesinden bakabilirsin .

Çevrimdışı tangaz

Bildiğim kadarıyla membranlar hazır durumda ve 4-5 aydır depoda bekliyorlar.

bilgim yok, öngörü ile yanıtlamıştım. şimdiye dek inşaatın her aşamasında biyer devam ederken biten bölümünde diğer şeyler yapılmaya başlanıyordu. bu mantık çerçevesinde yanıtlamıştım.

Çevrimdışı İhsan

3. Semer halkasi olsaydi hic deil birini ikisini takarlardi herhalde bu zamana kadar.

Olursa artık önce membran bağlanır ve membranı gerdirerek uc borulara bağlanır. :alala: Artık kaynak işi olacakmış gibi durmuyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

valla abi diger stadlara bi bakmak lazim onlarda nasil cozmusler onü semersiz catilari @ahmetx ten rica edelim hamburg ve onun buldugu bi kac cati daha vardi ben ise gidiyorum o yuzden bulamam suan ahmetx bi koysun ordan cözmeye calisalim :)