Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765772 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Apocalyptica

Bugun stadla alakalı güzel şeyler duymak niyetiyle. Gunaydın..

Çevrimdışı Efe

Plakalı semerler en ucada dizayn edilmişti (Şeffaf membranları bağlamak için). Dün en uca semer gelmeyecek dedi @Necmi abi.
Acaba oraya ne gibim çözüm üretildi... Görebiliyor musun bir yerlerde @Efe kaptan  :captain:

valla abi diger stadlara bi bakmak lazim onlarda nasil cozmusler onü semersiz catilari @ahmetx ten rica edelim hamburg ve onun buldugu bi kac cati daha vardi ben ise gidiyorum o yuzden bulamam suan ahmetx bi koysun ordan cözmeye calisalim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun stadla alakalı güzel şeyler duymak niyetiyle. Gunaydın..
bugun en guzel şey yeni inonunun saat 4.30da foto koymasi olur semerlerin bitisinin ilani olur  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Dün gene kedi yolu gelmiş galiba

4 T olucak galiba di mi @Efe

Çevrimdışı Efe

Dün gene kedi yolu gelmiş galiba

4 T olucak galiba di mi @Efe
evt öyle olacak gelen sayi onu isaret ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

karar verdim yeni açık üst kata da reklam alalım. kapalıya bakıyorum siyahların arasında vodafone arena yazısı harika duruyor, yeni açıkda ise sanki bir çizgi çizilmişte sonra heryer simsiyah olmuşpikselden düz siyaha tatlı bir geçiş olmamış gibi. en iyisi madem parada bırakıyor yazalım bişeyler gitsin  :D (para iyidir)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

karar verdim yeni açık üst kata da reklam alalım. kapalıya bakıyorum siyahların arasında vodafone arena yazısı harika duruyor, yeni açıkda ise sanki bir çizgi çizilmişte sonra heryer simsiyah olmuşpikselden düz siyaha tatlı bir geçiş olmamış gibi. en iyisi madem parada bırakıyor yazalım bişeyler gitsin  :D (para iyidir)

ver parayı TANGAZ yazalım  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı denilanz

https://twitter.com/yeniinonustadi/status/694082902162817024

Semerler bitmiş gibi ama yerdeki semerler ne?

Bitmemiş, ilk ve ikinci kısımda gördüm takılmamış birer yer. Çok net de değil bazı yerler. Bugün bitebilir bence de.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

2 semer saydim kalan yanliz yerde kedi yolunun yanindaki uzun seyler ne acaba dunde fotolarda vardi cikaramadim ne olduklarini :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Muratt

Ne semermiş arkadaş bir bitmedi:( ben sizin kadar yakın takip edemiyorum ama arada girip bakıyorum semer geliyor gidiyor..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

ver parayı TANGAZ yazalım  :biggrinking:

ahh keşke  :)
ama parayı bulduğumda hepimizi kurtaracağım şu reklam kabusundan düz siyaha çevirticem koltukları stadın bi köşesinde A4 boyutunda bi levhada adımız yazsa yeter  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Efe

@Efe abi kedi yolu kaç tane kaldı ?
suan 9 tane var sahada bence 2 tane eksik daha gelmemis 11 olmasi gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

suan 9 tane var sahada bence 2 tane eksik daha gelmemis 11 olmasi gerekiyor
o zaman vinçler bu haftada çıkamazlar abi :(

Çevrimdışı tangaz

2 semer saydim kalan yanliz yerde kedi yolunun yanindaki uzun seyler ne acaba dunde fotolarda vardi cikaramadim ne olduklarini :)

T kedi yollarını çatıya asmak için olabilir  :ok:

Çevrimdışı TURKahvesi

gözler pert benim Efe  :o_o:
bu hafta içi membranlar gelir sanırım.

Çevrimdışı Erhan

Aynen bi de onlar çıktı piyasaya  :alala:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkan en son yaptığı açıklamada inşallah şubat ortası gibi tarihi açıklayacağız dedi.. bundan benim anladığım vinçlerin çıkışının şubat ortasını bulacağı.. zaten t yolların takılış hızı da bunu destekliyor..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erhan

Bi yerden membran niye başlamaz onu anlamıyorum ben

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan en son yaptığı açıklamada inşallah şubat ortası gibi tarihi açıklayacağız dedi.. bundan benim anladığım vinçlerin çıkışının şubat ortasını bulacağı.. zaten t yolların takılış hızı da bunu destekliyor..
Geçen hafta açıklanacaktı ama bazı şeyler yavaş gittiği için tarih vermek istemediler. Membranlar gelip takılmaya başlamadan da tarih vermezler bence. Vinçler çıksada membranları bekleyeceğiz..
Korku akıl katilidir.