Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5769809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ddc1979

Bugün Bursa ve Konya Maçlarını seyrettıkten sonrA dıyebılırımkı Bozok stada benzeyen Konya stadı daha iyi atmosfer oluşturuyor ...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ilhancelebi

Belki yeri degil, yeri de neresi onu bilmiyorum ama Besiktas'da 12 numara taraftar icin ayrilmamis miydi? Yillarca kimseye verilmedi o numara bugun Alexis'e vermisler. Yonetim bunun farkinda mi yoksa hata ile mi oldu anlamadim.

Çevrimdışı heart

wow dan bir foto
yeni açık alt katta ki boşlukları doldurmamışlar hala.
sanırım oralar öyle duracak. ayrım bölgesi olabilir mi oralar ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı campeon2015

15 gündür 1 kere bile giremedim.En son yeni semerler çıkmıştı ve takılıyordu özet geçebilecek var mı? neler oldu çok merak ediyorum.

Çevrimdışı cagdas44

15 gündür 1 kere bile giremedim.En son yeni semerler çıkmıştı ve takılıyordu özet geçebilecek var mı? neler oldu çok merak ediyorum.

Semerlerin montajı bitti ya da bitmek üzere diye umuyoruz, eksik kedi yolları monte ediliyor, koltuklar başladı

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Pikselli

Pikselli gayet hoş gözüküyor bence.
Tüm koltuklar takılınca Çok daha güzel olacak  :ok:
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı trojan

Siyahtan piksele geçiş çok sert değil mi? Biraz daha yumuşatsalar tadından yenmez. Piksel derinlik katacak stada bitince daha iyi fark edilir.

Çevrimdışı mehmetthedum

Pikselin bir faydası da , kale arkalarındaki ufak spoansor markalarını da arada kaynatıyor.. öyle fazla dikkat çekmeyecekler sanırım..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Pikselli gayet hoş gözüküyor bence.
bencede alt kat takildikca ust dahada güzellesiyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

semerler yarin bitmis olur kedi yollarida hafta sonunaa kadar bitecek gibi mebraninda bu hafta ici gelmesini bekliyorum vinclerde hafta sonu cikar artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

semerler yarin bitmis olur kedi yollarida hafta sonunaa kadar bitecek gibi mebraninda bu hafta ici gelmesini bekliyorum vinclerde hafta sonu cikar artik
carsamba membran gelir stada artik

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 31 Ocak 2016 çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Ekrem  e teşekkür ederiz

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı YunusEmre

Ben bu sivas sporun da yaptığını unutmayacam sivas belediye maçında stadını aacmayanlar rize maçı iiçin acmislar stadlarini sırf Beşiktaş  kotu zeminde oynasın diye  bunu yapmıştırlar...

Çevrimdışı burakkk1903

yeni açık alt katta ki boşlukları doldurmamışlar hala.
sanırım oralar öyle duracak. ayrım bölgesi olabilir mi oralar ?
Oraları en baştan beri takip ediyorum dediğin gibi hala takılmadı nedenini öğrenemedik daha taksalarda kurtulsak o rayları 😊
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ers1903

Necmi abi paylaştığın fotolarda ytong ların yani basina uzun boru lar koyulmuş ,ne için bunlar ?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cursedofdragon

Gün içinden

şu yukardaki siyah pixelli koltukları hafif azaltsalar daha güzel bir görüntü olacğaını düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Beyler  maçtan yeni  geldim.Bugün Bornova kartal yuvasına  geldi  Fikret Orman başkanımız.Oradaydım.Resim filan çekildik.O ara  hemen sıraladım soruları.Hafta sonuna kadar  vinçler  çıkacakmı  dedim  çıkacak  dedi.O zaman Mart sonuna doğru  açarız  stadı  dedim  açarız  dedi.Daha ne yapayım arkadaş direk ilk  ağızdan bilgi  aktarıyorum.  :)