Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5771253 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

Kedi yolu semer yetti artık fazlası gerer

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı heart

tarihi duvarın yenilenmeyen tarafı ne zaman yıkılacak ?
eski açık tarafı biraz sıkıntı çıkartacak gibi.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Blackmd1

Çevre düzenlemelerini belediyemi yapacak ?

Çevrimdışı ilhancelebi

Yeni acik ile kapali arasinda ki koltuklarda takilinca bence o aradaki fark gorunmeyecektir, su an goz yanilmasi oluyor. Tek tek bakinca hakli olarak pikseller hos durmuyor olabilir ama butunlesince bence o goz yorulmasi ortadan kalkar.

Çevrimiçi Necmi

Pixelin her turlusune karsi olmama ragmen sunu soyleyebilirimki Kapalidaki pixel kotu durmuyor ve gözü yormuyor

Ama Yeni aciktaki Pixeller kapalidaki ile ayni hizada olmasi icin Yariya kadar yapilmasi cok kotu gosterdi ve gözü yoruyor..

Yeni acik uzun oldugu icin bu sekilde yapilmak zorunda kalindi bu isin bir de eski acigi var orasida kisa oraya nasil olacak ?

Bu kadar asimetrik bir tasarima sahip tribunlere bu pixel yapilabilecek en son tercih olmaliydi cunku her tribunde farkli duruyor..  @Necmi @ZEKI @Efe
Bütünleştiğinde farklı durmadığını göreceksin şu anda lokal bakıyorsun
pikselin en büyük avantajı yolları ve girişleri kaybetmesi oldu alttaki beyaz kısım tamamlanmadan güzel oldu yada olmadı demek
yanlış olur. Bence yukarı doğru çok güzel bir derinlik kazandırıyor Girişlerin hizasında yoğunlaşması girişleri kapatıyor. Bittiğinde beğeneceksiniz
birde fotolarda siyah şu anda baskın görünüyor beyaz koltuklar geldiğinde siyahın baskınlığı kaybolacak

Çevrimdışı İhsan

1.8 m yazdim kenara @ihsan abi ;)

:o_o:

Tırstım .... inşallah bu bilgi yanlış çıkmaz
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Abi butun tribunler farkli yani asimetrik bu pixel her tribunde farkli duracak bunu yeni acik ile kapalidaki pixel arasindaki farkda açıkça gördük..

Gorusune saygim var ama Tribun yapimiza gore en son tercih edilmesi gereken tasarimi seçtik
zaten piksel tasarımda simetrik değildir. en büyük avantajıda kusur kapatması

Çevrimdışı İhsan

çember haric 12 kedi yolu dogruymus 42 de cemberde

İnşallah Sermer sayısı yanlış bilgiydi
Semer sayısını halen daha merak ediyorum. En ucu nasıl cözekler acaba.   :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

tarihi duvarın yenilenmeyen tarafı ne zaman yıkılacak ?
eski açık tarafı biraz sıkıntı çıkartacak gibi.
yıkılan taraf çürük olduğundan yıkıldı diğer tarafın yıkılması söz konusu değil.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Mustafa_UK

Selamlar herkese...

Ingilterenin Milton Keynes Dons futbol kulubunun stat resimlerine bakmanizi tavsiye derim ben buraya kotyamadim bir arkadas koyarsa guzel bir ornek olur.Siyah beyaz ve sponsor ismi cok guzel bir sekilde islenmis...
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 16:48:51 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

kapalının pikseli çok güzel oldu.yeni açığın göze hoş gelmeme sebebi siyah üstte biraz kısa kalmış be keskin bir hat ile piksele(daha doğrusu kırçıllıya dönmüş)ve aşağıya doğru beyaz etkin yapılmamış.üstün siyahını biraz arttırıp alta doğru daha fazla beyaz kullanılmalı diye düşünüyorum.
aynı fikirdeyim şimdilik öyle görünüyor ama bu alttaki beyaz koltukların takılmasıyla daha net ortaya çıkacaktır
biz şimdi parça görüyoruz ama unutulmaması gereken bir şey varsa bunu proje üzerinde bütün çiziyorlar.
ve bütün dengelerin simetrisinin hesabı yapılmıştır. o nedenle finali görmek gerekiyor.  Bu banta konmuş ilk parçaya bakıp bu arabanın modeli
kötü demek gibi bir şey. burda erken konuşulup çok ters köşe olunduğunu gördük. mesela ts çizimlerini gördünüzmü adamlar
proje üzerinde bile koltukları tam oturtamamışlar diziliminde bir sürü kusurlar var

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

İnşallah Sermer sayısı yanlış bilgiydi
Semer sayısını halen daha merak ediyorum. En ucu nasıl cözekler acaba.   :alala:
iki semer sırası başka sıra yok onu öğrendim bu gün :D @İhsan

Çevrimdışı cadavra

Her koseye 3 er T yolu olmak sureti ile 3 6 9 12 t yolu iste

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Pikselli

Selamlar herkese...

Ingilterenin Milton Keynes Dons futbol kulubunun stat resimlerine bakmanizi tavsiye derim ben buraya kotyamadim bir arkadas koyarsa guzel bir ornek olur.Siyah beyaz ve sponsor ismi cok guzel bir sekilde islenmis...
Dümdüz bi stad mimarisi koltukları...
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Batu K.çetin

ohh be 3üncü semer sırasını bünye kaldırmayacakdı,demek ki semerler bugün veya yarın biter günün güzel haberi :claps:

Çevrimdışı Batu K.çetin

Çevrimdışı Apocalyptica

şimdi konya maçınıda izliyorum. Tel örgü kale arkalarını çok bozmuş bursada. Konya çok daha güzel duruyor.

Bizim stadda kesin yok demi tel örgü kale arkalarında...

Çevrimdışı İhsan

:ishock:
Bakalım uca ne gelecek
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şimdi konya maçınıda izliyorum. Tel örgü kale arkalarını çok bozmuş bursada. Konya çok daha güzel duruyor.

Bizim stadda kesin yok demi tel örgü kale arkalarında...
Yok ,
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

bu tff renklileri kurtarıcam borçlarını ödeyeceğim die uğraşacağına gitsin SIS ile anlaşsın tüm sahaları adamlara yaptırsın 5 yıllık bakım planı sözleşmesi falan olsun pakette sonra bu paraları kendi ödeyip kulüplerin hak edişlerinden taksit taksit kessin ülke futboluna daha çok fayda sağlar. ne bu sürüngen arenanın zemini öyle yaw, 5 yılda tamamlanan stadın zeminine bak tam bir kepazelik!
Bunu yillardir soylerim ama kafa basmiyor iste tff nin.. Yuzbinlerce euro verip etkinlikler duzenliyorlar , bunu akil edecek beyinleri yok...      Sis ile anlas... Tum sahalari yapsinlar... Isitma sistemi de koysunlar.. Bakimlarini da yapsinlar 18 sahanin... Digiturkten gelen paradan kes...   18 takim olunca iskonto da yaparlar

Çevrimdışı sallapati

Torku arenaya helal olsun.. Bundesliga gibi atmosfer yaratmis.. Taraftar muthis

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bu tff renklileri kurtarıcam borçlarını ödeyeceğim die uğraşacağına gitsin SIS ile anlaşsın tüm sahaları adamlara yaptırsın 5 yıllık bakım planı sözleşmesi falan olsun pakette sonra bu paraları kendi ödeyip kulüplerin hak edişlerinden taksit taksit kessin ülke futboluna daha çok fayda sağlar. ne bu sürüngen arenanın zemini öyle yaw, 5 yılda tamamlanan stadın zeminine bak tam bir kepazelik!

Aklın yolu bir  :ok: Yıllardır söylerim bunu . Hatta kulüplerin statta antrenman yapması bile firma gözlemcisi eşliğinde olmalı. Ne öyle bozuk sahalar. Hatta bazı maçlardan önce zemini sulamalar, çimin boyunda oynamalar. Gördük bunları. Hatta kırmızılı sarıkız Juve'yi bu şekilde eledi  :)
Tek Büyük Beşiktaş