Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773573 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

bence yönetim pikseller görünmesin diye her maç stadı full doldurmamız için yapıyor bunu  :evillol:
Tamamını siyah yapmamalarının nedeni de taraftarın tribünleri öyle görebilmek için stadı doldurmayacağından korkmaları bence. Ne de olsa bir kısım taraftar tamamı siyah tribünlerin en iyisi olacağını düşünüyor. Demek ki doğrusu o ama işte dinletemediler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tamamını siyah yapmamalarının nedeni de taraftarın tribünleri öyle görebilmek için stadı doldurmayacağından korkmaları bence. Ne de olsa bir kısım taraftar tamamı siyah tribünlerin en iyisi olacağını düşünüyor. Demek ki doğrusu o ama işte dinletemediler.
Tasarimlara bakiyorum @FARUK un yaptigi

Yeni acik Simsiyah haline sonra gercek haline bakiyorum siyah yapilan yerlerin

O tribun efsane olurdu Simsiyah olsaydi , Ustune ustune gelirdi rakibin inanilmaz Asil dururdu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yeni acik siyah koltuk olan kisim taa stad disindan bile ne kadar guzel ve Asil duruyor

Ne gerek vardi Boyle bir maceraya ? :s20: :s20:

Çevrimdışı denilanz

O tribun efsane olurdu Simsiyah olsaydi , Ustune ustune gelirdi rakibin inanilmaz Asil dururdu..
Ya arkadaş, yapmayın etmeyin! Boş tribünler mi rakibin üstüne gidecek? Tamamı beyaza ben de evet derdim ama tamamı siyah... Bence genççe bir özentiden başka bir şey değil. Pikselli iyidir düz beyaz yoksa. Bitince genel olarak beğenilecek düşüncesindeyim.

Bursa bile tepki gostererek koltuklari duzelttirdi

Gerekli mercilere twityer , Facebook , Onstagram ve Vodafone arema resmi hesaplarina en sert sekilde tepkimizo belirtelim bu tasarim mutlaka degismeli

Degismiyorsa bile yariya kadar olmamali 2-3 sira gecisli olmalo bu yonde tepki gosterelim..

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Siyahın güzel duracağında hem fikiriz ama bir tribünün rakibin üstüne üstüne gitmesi için dolu olması lazım bu durumda da koltuk rengi ve şeklinin bir önemi kalmıyor. NOT: Pikselci değilim  :)

Ya arkadaş, yapmayın etmeyin! Boş tribünler mi rakibin üstüne gidecek? Tamamı beyaza ben de evet derdim ama tamamı siyah... Bence genççe bir özentiden başka bir şey değil. Pikselli iyidir düz beyaz yoksa. Bitince genel olarak beğenilecek düşüncesindeyim.
Duz beyazda olur abi tek renk olsun hoc sikinti yok

Hatta alt beyaz ust siyahta olur

Kapalidaki pixele de raziyim orada 3-4 sira pixel var okadar kotu durmuyor ama yeni aciktaki Rezalet otesi yariya kadar pixel nedir ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Gerekli mercilere twityer , Facebook , Onstagram ve Vodafone arema resmi hesaplarina en sert sekilde tepkimizo belirtelim bu tasarim mutlaka degismeli

Degismiyorsa bile yariya kadar olmamali 2-3 sira gecisli olmalo bu yonde tepki gosterelim..

Ya damalı yaparlarsa yunus daha kötü olursa :D  :evillol:

Çevrimdışı Efe

O düz geçişler düzeltilebilir çok basit olarak.Bence gayet hoş pikselli tasarım.

2 T mi olucak kedi yolları @FARUK @Efe
valla 4 T olacakti ama net bilmiyoruz acikcasi takildikca goruyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Siyahın güzel duracağında hem fikiriz ama bir tribünün rakibin üstüne üstüne gitmesi için dolu olması lazım bu durumda da koltuk rengi ve şeklinin bir önemi kalmıyor. NOT: Pikselci değilim  :)
Stadin icine girmediginiz cok belli oluyor :tabe:

Tribunler zaten cok dik ve sahaya cok yakin oldugu icin insanin ustune ustune geliyor

Lig tv min stadda baskanla yaptigi roportjda Sansal sok olmus hayran hayran tribunlere bakip Basket salonu gibi inanilmaz dik ve yakin tribunler insanin uzerine uzerine geliyor demisti :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

koltukları boşverin şimdi vincler ne zaman cıkıyor iceriden  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

koltukları boşverin şimdi vincler ne zaman cıkıyor iceriden  :)

Belki yarın Belki yarındanda yakın :)

Çevrimdışı Efe

piksellerde ne güzel oh mis gibi koltuklar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

Müzi duvarına takılan demirler ne acaba  :alala:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı tangaz

yeni açık pixel olayı yarıya kadar olmak zorunda kapalıyla uyumlu olması açısından. yeni açıkta loca yok üst kat tribünü aşağı doğru sarkıyor en üst koltuklardan aşağı doğru sayarsanız siyah koltuk sırası kapalı ve yeni açık aynı çıkacaktır ve öyle olmak zorunda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Stadin icine girmediginiz cok belli oluyor :tabe:

Tribunler zaten cok dik ve sahaya cok yakin oldugu icin insanin ustune ustune geliyor

Lig tv min stadda baskanla yaptigi roportjda Sansal sok olmus hayran hayran tribunlere bakip Basket salonu gibi inanilmaz dik ve yakin tribunler insanin uzerine uzerine geliyor demisti :busted_cop:

Bu konuda örnek olarak verdiğiniz adam Şansal oldu ya ben artık bir şey demiyorum  :tabe: ne diyelim koltukları komple siyah yapsınlar aman taraftarda gitmesin boş kalsın stad. böylece rakibin üzerine üzerine gider biz de her maçı koltuk ve boş tribün baskısı ile alırız  :halay:

ysariusta

• Ziyaretçi

Giydirme yapılacak oralara. Onun iskeleti. Zaten bu güne kadar örülmemesinden belliydi.

Bu konuda örnek olarak verdiğiniz adam Şansal oldu ya ben artık bir şey demiyorum  :tabe: ne diyelim koltukları komple siyah yapsınlar aman taraftarda gitmesin boş kalsın stad. böylece rakibin üzerine üzerine gider biz de her maçı koltuk ve boş tribün baskısı ile alırız  :halay:
Yalniz ben kendimde girdim sahanin icine ve tribunlere :bandit:

Evet bosken bile insanin uzerine uzerine geliyor tribunler gercekten asiri dik en ust kata cikamadim gerisini sen dusun abi Tabi ozaman koltuklar ve korkuluklar takilmamisti inan asagiya bakamiyorsun basin donuyor diklikten bu dediklerimi stada goren diger arkadaslarda teyit edecektir ki cogu teyit etti zaten

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Stadyumla ilgili bu güne kadar ne çatallar , ne eski açık tribünün alçakta olması , ne rulo çim ne pixel veyahut başka bişey beni rahatsız etmedi etmezde zaten bu tip ufak ayrıntılara takılacak bişey görmüyorum projesi çizilmiş herşeyin en güzeli en özeli düşünülmeye çalışılmış çok büyük bir emek var binbir türlü sıkıntı var sonuçta gireceğiz içine ve 90dk boyunca ne pixel ne başka bişey umrumuzda olmayacak bile.. O yüzden burdan herkes ancak kendi fikrini beyan eder ama fikir ile ortalıgı karıstırmaya sanki sarı lacivert - kırmızı koltuk takılmış gibi konuşmalar yapmaya gerek yok. O stadı kazandırmaya çalışanlarda en az bizler kadar Beşiktaş lı ve Gece gündüz kafa yoruyorlar o yüzden her zaman bu tip gereksiz tartışmalar can sıkıyor.

ne zaman forumda stat bölümüne girsem her daim yapılan işten memnuniyetsiz olan bi kısım var insan gerçekten hayret ediyor.

Tek dileğim en kısa sürede açılıp artık maçlarımızı oynamamız başkada bi durum söz konusu değil.

Vodafone Arena yazisi icin onlar

Renderlerde de gozukuyor zaten her iki kulenin yaninda da olacak..

Çevrimdışı Efe

heralde kalan semer ve kedi yolları bunlar başka bi malzeme gelmeyecek T kedi yolları görüntüye göre en fazla 2 oluyor 3 bi köşeye 3 bi köşeye takılacak baya yavaş takılıyor kedi yolları yine kaynak vasıtasıyla takılıyor galiba cumaya kadar işlerini bitirip gitseler artık  :)
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 20:11:46 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:steamed: :steamed: :steamed: :akuma:
güzel güzel modern görünüyor tam bitsin komple çok daha güzel görünecek sizde alışacaksınız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Koltuklar pixelli oluyor. Bu saatten sonra değişme imkanı var mı ? Hayır , o zaman kabullenmeye bakın . Dünyanın en güzel koltuk tasarımı   :halay: Biz Yapıyoruz :sevinc Bir zaman sonra herkesin gözüne hoş gelecek . Siyah ve Beyaz uyumu  :ok:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 20:15:33 BlackEagle26 ]

heralde kalan semer ve kedi yolları bunlar başka bi malzeme gelmeyecek T kedi yolları görüntüye göre en fazla 2 oluyor 3 bi köşeye 3 bi köşeye takılacak baya yavaş takılıyor kedi yolları yine kaynak vasıtasıyla takılıyor galiba cumaya kadar işlerini bitirip gitseler artık  :)

gelmesin artık efe yetti bitti gari kedi yolu semer :D  :evillol: