Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773831 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı aoguzd

Az once staddaydim paletlinin ucunda T kediyolu vardi, eski acikta da semer montaji yapiliyor. Numaralinin arkasinda vinç var ve kufeki kaplamasi yapiliyor.

Çevrimdışı Sezer94

Az once staddaydim paletlinin ucunda T kediyolu vardi, eski acikta da semer montaji yapiliyor. Numaralinin arkasinda vinç var ve kufeki kaplamasi yapiliyor.

Iscilerin en solundaki sey ne ya?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

Vodafonearena panosu takılıyor olabilir solda görülen şey

Çevrimdışı tangaz

Fenere gore cok az forma sattigimiza katilmiyorum

Gecen sezon Fb 500.000 nin uzerinde forma satti biz 350-400.000 bandinda forma satisi yaptik

Bu sezonki rakamlari bilmiyorum

Herseyden once Fb nin bizden fazla forma ve lisansli urun satmasi cok normal , Fb nin bizden daha fazla taraftari oldugu gibi bizden daha fazla lisansli urun ve kombine alan taraftari var yine taraftar kitlesi bizim taraftar kitlesine göre Maddi açıdan cok daha iyi durumda...

Bizim taraftar kitlemizin maddi durumu Fb nin taraftar kitlesine gore daha kotu maalesef..

Bizim maclara gelen taraftar kitlesine iyi bakin buyuk cogunluk ogrenci , Bilet parasini bile zor denklestiren insanlar ben cevremde harcliklarini biriktirip Forma alan insanlar tanıyorum yemeyip içmeyip kulube katki saglamak icin forma alanlar var...

şunu da eklemek lazım stadımız yok bence ençok ürün satışı maç günleri stadımızdaki kartal yuvasında olacaktır.

stadımızın bitimi ile birlikte forma satışlarımızın 500.000'i geçeceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

alan dar iskele kurulacak o yüzden ilk ytongları çıkarıyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Fenere gore cok az forma sattigimiza katilmiyorum

Gecen sezon Fb 500.000 nin uzerinde forma satti biz 350-400.000 bandinda forma satisi yaptik

Bu sezonki rakamlari bilmiyorum

Herseyden once Fb nin bizden fazla forma ve lisansli urun satmasi cok normal , Fb nin bizden daha fazla taraftari oldugu gibi bizden daha fazla lisansli urun ve kombine alan taraftari var yine taraftar kitlesi bizim taraftar kitlesine göre Maddi açıdan cok daha iyi durumda...

Bizim taraftar kitlemizin maddi durumu Fb nin taraftar kitlesine gore daha kotu maalesef..

Bizim maclara gelen taraftar kitlesine iyi bakin buyuk cogunluk ogrenci , Bilet parasini bile zor denklestiren insanlar ben cevremde harcliklarini biriktirip Forma alan insanlar tanıyorum yemeyip içmeyip kulube katki saglamak icin forma alanlar var...

tarihimizdeki en büyük forma satışlarından biri geçen sene oldu evet, ve bence bunda yapılan reklamların payı büyüktü hatırlayın müthiş bir reklam kampanyası vardı geçen sene. tabiki  iyi rakamdı ama yine fenere ulaşamadık. dedigim gibi bu sadece geçen sene böyleydi adamlar HER SENE 500.000 forma satıyor , 5-10 senedir hep çok gerisindeyiz. ama bunda Adidas'ın da etkisi var bence ve bunu farkedip birşeyler yapmak istemeleri güzel.
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 13:43:09 idil ]
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Beşiktaş Dolmabahçe ... Trafik yönlendirme levhalarının asıldığı galvaniz iskelet

[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 23:38:08 ALI RIZA ]

Çevrimdışı rubi_tobin

Iscilerin en solundaki sey ne ya?
Büyük ihtimal oradaki yön tabelasının direği.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı FARUK

Beliktaş Dolmabahçe ... Trafik yönlendirme levhalarının asıldığı galvaniz iskelet

Doğrudur tam denk gelmiş

Çevrimdışı kartalpençesi

Kaç tane semer ve kediyolu kaldı? Bilgi alabilir miyiz
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Efe

Kaç tane semer ve kediyolu kaldı? Bilgi alabilir miyiz
semerler 10 un altına inmiştir tahminimce3-4 tanede kedi yolu var sahada şuan başka gelecek mi göreceğiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Burdaki duvara Beşiktaş logosu yapılabilir ışıklı olabilir :)

[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 14:08:26 cursedofdragon ]

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Gürkan

28 Ocak Perşembe Saat 18:00'de çektiğim anca atabildim. :s20:

Yasin'in resimlerde görüldüğü üzere çatı kısmına çıkarılan ytonglar beton çatı kirişi zemininin seviyesinin yükseltilmesi için kullanılıyor. Böylece taş kaplamaların bitimi ile aynı seviyeye getiriyorlar. Sanırım sonra onların da üstünü kaplayacaklar taş ile. Siyah çatı kolonları o şekilde kalacak gibi.

Düzeltme: Efe bahsetmiş zaten. Geriden yazınca böyle oluyor  :)
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 14:30:04 Gürkan ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 kati mi artti :D

Y.d doneminde satilan maksimum forma sayimiz 90.000 idi hemde Q7 ve Guti ye ragmen :bandit:

Gecen sezon ki forma satis rakamimiz 350 - 400.000 civari idi yani yd donemini 4 e katladik forma satisinda :bandit:

Tabiki bunda Baskanin Kartal yuvalarina cok onem vermesi ve kartal yuvasi sayisini 2 katindan daha fazla sayiya cikarmasi da basrol oynadi ayni zamanda tarafarda takima ve yönetime sahip cikti yemedi icmedi lisansli urun aldi..
yunus emre bu sene yarım sezonda ne kadar forma sattık bunun bilgisi var mı?

Çevrimdışı burakkk1903

Yeni açıktaki koltuklar bence güzel duruyor ama çatıda membran'a gerek yok..Demirler üzerini kapattı zaten..Membran boşa masraf olur..
ciddi değilsindir umarım  :ebebe: :ebebe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı TURKahvesi

unutma unutturma  :D

İdil bu güzel bir öneri fakat bunu nereye monte edeceksin  :alala:
mabedimizin alanı dar bir alan ki bu yüzden seyirci kapasitesi düşük
geniş,temiz alana yapılsaydı inan her yaratıcı öneri dikkate alınıp uygulanabilirdi.

Çevrimdışı gkyrn

İdil bu güzel bir öneri fakat bunu nereye monte edeceksin  :alala:
mabedimizin alanı dar bir alan ki bu yüzden seyirci kapasitesi düşük
geniş,temiz alana yapılsaydı inan her yaratıcı öneri dikkate alınıp uygulanabilirdi.
Deniz tarafına tarihi kulelerin oralarda uygun bir yer olabilir, çok da güzel olur aslında. Belki biraz daha uygun boyutlu yapılabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 15:03:56 gkyrn ]

Çevrimdışı TURKahvesi

semerler 10 un altına inmiştir tahminimce3-4 tanede kedi yolu var sahada şuan başka gelecek mi göreceğiz
@yeniinonustadi yeni bir kuşbakışı resmi zamanı gelmedi mi Efe kaç gün oldu bekliyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı arena_t2000

resimler telefondan neden gorunmuyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

@yeniinonustadi yeni bir kuşbakışı resmi zamanı gelmedi mi Efe kaç gün oldu bekliyoruz.
yeniinönü yarin atar herhalde abi.. yani insallah atar yoksa @Efe nin budoya binip yeni bir çıkarma yapmasi lazim kabataşa.. :steamed: :steamed: