Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@sallapati eyvallah, fanatik'in böyle bi haber yapmış olması bu durumun gerçekleştiği anlamına gelmiyo yalnız. Şahsi fikrim 110.yıll için özel bir forma için ekstra bişeyler koşturmuş olabilliriz o kadar. Bu pazarlık yapmayla ya da başka bişeyle değişmez; markalar A'yı haketmeyen bi takıma bu formayı veremez. Daha pahalı ürünlerine zarar vermiş ollur.
Bizim herhangi bir formamız a ise cheallsea ya da madrid'inkiller ne o zaman? bizim tasarımcı 100k € allıyorsa, onlarınki 1m € allıyor demek ki. çünkü arada o kadar fark var

Ne demek A yı haketmeyen . Bu dünyada Beşiktaş'ımızdan daha büyük ve daha fazla hakeden kulüp yoktur. Üşenmedim iletilerini okudum, ihtiyar demeler , haşmetmaap demeler ....sanırım sen deep inside fb li kalmışsın. Forum yöneticileri seni neden  burada tutuyor biliyormusun Beşiktaş'lılık duruşu gösterdikleri için .... Profil resmine martı koymak ayrı bir densizlik ... kanarya koysan daha iyiydi
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 10:57:49 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Darkeagle

Koltukların nasıl durduğu, tam olarak bitince büyük resme bakınca daha iyi anlaşılacak. Bence böyle çok güzel olacak.:) Yıllardır özlemini çektiğimiz rüya gibi stadımıza kavuşuyoruz,bitiyor. Koltuklar öyleymiş böyleymiş çokta önemi yok. Koltuklar birkaç yıl böyle durur sonra değişiklik olsun istenirse zaten modüler sistem değil mi kolayca değiştirilir. Önemli olan yuvamızın olması. :ok:
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Günaydın arena.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gkyrn

koltukların  hiç birini yerlerine sabitlememişler o yüzden çok seri takılıp çıkarılıyor  yamuk yumuk duruyorlar koltuk takma işine bence daha başlamamışlar sadece deneme amaçlı ve reklamlar bişeyler yapıyorlar  çelik korkuluk imalatı bitmeden koltukta ilerlemeyecek anlaşıldı
@yasin..10 fotoğraflar çok iyi, dslr ile falan mı çektin naptın emeğine sağlık :ok:
@Efe nin de söylediği gibi koltukları sabitlememişler  heralde,  bazıları yamuk duruyor, bir  çoğunun da aralık mesafeleri eşit değil. Bunlar için koltukları tekrar elden geçireceklerse bir iş de bu olacak demektir.  :bandit:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Besiktas seneye giyecegi forma internet sizdi galiba : 100 yil formasi var , beyaz 2006/2007 benziyen var ve kirmizi var kirmizi formada bir sitede armayi monochromatic gordum . Baska sitelerde birsey gorursem soylerim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Kartal Ç

san Öktem tesislerinden biraz bilgi alalım kimse bir şey yazmamış :)
Bana kalırsa hazır bu bina yıkılıyorken isimlendirmeyi de düzenleyelim.
Hatırlarsanız Şan ökten futbolculara kamp yeri bakmaya giderken Boluda hayatını kaybetmişti.
Adının böyle küçük bir binada olmasındansa bence Bolu-Geredede yapacağımız kamp tesisine Şan Ökten adının verilmesi çok daha anlamlı olur.
Yıkılıp yeniden yapılacak mevcut bina zaten Hakkı Yeten Futbol Tesisleriyle aynı alanın içinde bulunuyor.
Genç futbolcularımızın faydalanacağı bu yeni binaya da Baba Hakkıdan yola çıkarak Baba Ocağı adı verilebilir. Yeni nesil beşiktaşlı duruşunu baba ocağında öğrenir.

Klüp şehidimiz Şan Ökteni de analım bu vesileyle mekanı cennet olsun.
Videoda Seba Başkan hakikaten çok üzgün.

Çevrimdışı Gonzo

@Hasan Tahsin ya forumun çoğunluğu böylle düşünen bu tavırda üyellerse ben durmam zaten merak etmeyin, msj yazın..
izin verirseniz kendim seçebileyim profil resmimi de, resimdeki martının da bi nedeni var elbette ama densizlik falan demişsiniz anlatmaya gerek yok şuan

A'ya gelince de: Avrupa'da başlıca liglerin ileri gelen takımları için tasarlanır bunlar ve sınırlı kulüp sayısında kalır. bizim ekonomik, sportif ve popülerlik vb'de daha çok yol katetmemiz lazım, ayrıca bana sorarsanız gerekli de değil, sade bizi yansıtan şeyler olsun daha yeğdir, diğerlleri zamanla olur

Çevrimdışı KUMANOVALI

@Necmi @ZEKI  @MURAT  @KUMANOVALI  @sallapati

Yarın 15:30 gibi drone çekimi için stattayım inşallah.

Giderken haber ver demiştiniz abi, ona istinaden  :)

iş yerinde sıkıntı var onla uğraşıyoruz
o biterse düğün var
düğünden kaçabilirsem ordayım :akuma:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Bir vinç daha katılmış semer montajı yapıyor

Çevrimdışı Popular Demand

Güncel

3-4 gibi çekim yapıcaz inşallah ama vinçler çalışırken cihazı içeri sokmak da sıkıntılı olacak.
Sürekli hareket ediyorlar ve girmesi kolay olsa da çıkması zor oluyor, cihaz yukarıya doğru bakamadığı için tahminen kaldırmak gerekiyor çatının ortasına doğru  :s20:
          [img width=41

ysariusta

• Ziyaretçi

3-4 gibi çekim yapıcaz inşallah ama vinçler çalışırken cihazı içeri sokmak da sıkıntılı olacak.
Sürekli hareket ediyorlar ve girmesi kolay olsa da çıkması zor oluyor, cihaz yukarıya doğru bakamadığı için tahminen kaldırmak gerekiyor çatının ortasına doğru  :s20:
2 buçuk 3 gibi orada olurum.

Bu arada forma vs tartışmalarını artık bu sayfada yapmayın. @ALI RIZA mesaiye başlıyor

Çevrimdışı Ozzy03

Yeni açıktaki koltuklar bence güzel duruyor ama çatıda membran'a gerek yok..Demirler üzerini kapattı zaten..Membran boşa masraf olur..

Çevrimdışı idil

Gelecek sezonki Adidas formalar hakkında duyum aldım Adidas toplanmış ve Beşiktaş formalarının Fener'e göre çok daha az sayıda satıldığını tartışmış adamlar da durumun farkında birşeyler yapmaları gerektiğini biliyorlar.görsel anlamda zayıf kaldıklarını düşünüyorlar seneye hiç görüşmemiş modeller gelebilir ayrıca dünya pazarına sunma amaçlı projeler de düşünülüyormuş sanırım Arena'yla birlikte
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı cadavra

Gelecek sezonki Adidas formalar hakkında duyum aldım Adidas toplanmış ve Beşiktaş formalarının Fener'e göre çok daha az sayıda satıldığını tartışmış adamlar da durumun farkında birşeyler yapmaları gerektiğini biliyorlar.görsel anlamda zayıf kaldıklarını düşünüyorlar seneye hiç görüşmemiş modeller gelebilir ayrıca dünya pazarına sunma amaçlı projeler de düşünülüyormuş sanırım Arena'yla birlikte
Yd donemine gore kac kat artti yanlisim olmasisnda 2 mislidinden daha coktu ona ragmen hala gerideyiz hee ya bu yd donemi varya besiktas tarihinde kotu baskanlar arsinda yerini aldi bide kufeliklerin yeni acik kisminda bos olan kisma iskele kurulmus oraya girisecekler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Güncel
bitirmeye yemin ettiler hadi koçlarım benim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bence hiç sokma yukarıdan çekimde yeter bize :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Ya ben bu sezon yetisecegini düşünmeyenlerdenim ama stad hakikaten hizli gidio totalde 252 semer bitmedi sona yakin 42 kedi yolu bide T yolu var o kaç adet tam bilmiorum 42 uzun oluklu 42 kisa oluklu efenin tabiri 42 cok uzun oluklu bunlar ufak seyler deil hani rakamlari düşününce 2 3 ayda bu rakamlari eritti adamlar.Bursa 1 yilda bitirdi bunlari

Çevrimdışı Efe

yarın bitrirler mi acaba semerleri hafta içine 2-3 kedi yolu kalacak sadece öyle görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Yeni açıktaki koltuklar bence güzel duruyor ama çatıda membran'a gerek yok..Demirler üzerini kapattı zaten..Membran boşa masraf olur..
:nerd:

Çevrimdışı onurturan

yarın bitrirler mi acaba semerleri hafta içine 2-3 kedi yolu kalacak sadece öyle görünüyor
Belki de cuma gunu vincler sokulmus olur.. :ishock:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yd donemine gore kac kat artti yanlisim olmasisnda 2 mislidinden daha coktu ona ragmen hala gerideyiz hee ya bu yd donemi varya besiktas tarihinde kotu baskanlar arsinda yerini aldi bide kufeliklerin yeni acik kisminda bos olan kisma iskele kurulmus oraya girisecekler.

2 kati mi artti :D

Y.d doneminde satilan maksimum forma sayimiz 90.000 idi hemde Q7 ve Guti ye ragmen :bandit:

Gecen sezon ki forma satis rakamimiz 350 - 400.000 civari idi yani yd donemini 4 e katladik forma satisinda :bandit:

Tabiki bunda Baskanin Kartal yuvalarina cok onem vermesi ve kartal yuvasi sayisini 2 katindan daha fazla sayiya cikarmasi da basrol oynadi ayni zamanda tarafarda takima ve yönetime sahip cikti yemedi icmedi lisansli urun aldi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

cumaya kadar çıkarlar inşallah 1 hafta diyelim yapılacak bi iş kalmayacak  büyük vinçlerin çıkması gerekiyor ufaklardan 1-2 tanesi kalabilir ufak tefek işler için onlar mühim değil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

cumaya kadar çıkarlar inşallah 1 hafta diyelim yapılacak bi iş kalmayacak  büyük vinçlerin çıkması gerekiyor ufaklardan 1-2 tanesi kalabilir ufak tefek işler için onlar mühim değil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fenere gore cok az forma sattigimiza katilmiyorum

Gecen sezon Fb 500.000 nin uzerinde forma satti biz 350-400.000 bandinda forma satisi yaptik

Bu sezonki rakamlari bilmiyorum

Herseyden once Fb nin bizden fazla forma ve lisansli urun satmasi cok normal , Fb nin bizden daha fazla taraftari oldugu gibi bizden daha fazla lisansli urun ve kombine alan taraftari var yine taraftar kitlesi bizim taraftar kitlesine göre Maddi açıdan cok daha iyi durumda...

Bizim taraftar kitlemizin maddi durumu Fb nin taraftar kitlesine gore daha kotu maalesef..

Bizim maclara gelen taraftar kitlesine iyi bakin buyuk cogunluk ogrenci , Bilet parasini bile zor denklestiren insanlar ben cevremde harcliklarini biriktirip Forma alan insanlar tanıyorum yemeyip içmeyip kulube katki saglamak icin forma alanlar var...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cadavra

Fenere gore cok az forma sattigimiza katilmiyorum

Gecen sezon Fb 500.000 nin uzerinde forma satti biz 350-400.000 bandinda forma satisi yaptik

Bu sezonki rakamlari bilmiyorum

Herseyden once Fb nin bizden fazla forma ve lisansli urun satmasi cok normal , Fb nin bizden daha fazla taraftari oldugu gibi bizden daha fazla lisansli urun ve kombine alan taraftari var yine taraftar kitlesi bizim taraftar kitlesine göre Maddi açıdan cok daha iyi durumda...

Bizim taraftar kitlemizin maddi durumu Fb nin taraftar kitlesine gore daha kotu maalesef..

Bizim maclara gelen taraftar kitlesine iyi bakin buyuk cogunluk ogrenci , Bilet parasini bile zor denklestiren insanlar ben cevremde harcliklarini biriktirip Forma alan insanlar tanıyorum yemeyip içmeyip kulube katki saglamak icin forma alanlar var...
Fenerbahçe nin stadinda ki feneriumuda hesaba katmak gerek mac onu tikis tikis oluo cogu macinda heleki gs fb macini düşünün.