Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5774127 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı dokuzlu

Alt kat ilk 5 sıra beyaz, sponsor reklam yazıları, piksel, üstkat piksel başlangıç son sıralar siyah olacak herhal.....

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Resmen bir bilmecenin içindeyiz statın şu son aşamasında.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Viviano

beyler iki tarafta da var simdi :/

Bu çatal merdiven olayı ne ya şaka gibi ne kadar saçma iş. Deplasman tribününü de Yeni Açık'a vermişler olacak iş değil hakikaten yani kim yapıyor bu stad yerleşim planını yahu.

Çevrimdışı Efe

kabaca 20.000 korkuluk olduğunu düşünürsek... 5000 i geçmiş midir?
geçmiştir bugün numaralının nerdeyse tamamına takmışlardı eski açık tamamı ve yeni açık dönüşler kaldı
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 23:54:04 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

geçmiştir bugün numaralının nerdeyse tamamına takmışlardı eski açık tamamı ve yeni açık dönüşler kaldı

heralde 7500 civarı takıldı

Çevrimdışı burakkk1903

Abi sabahtan beri bakıyorum koltuklara tek mantıklı olan reklam filmi mir'in işidir kesin nede olsa sök tak yapılabiliyor inşallah böyle kalmaz bi yer damalı bi yer pikselli   :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı murat

Saçma sapan haberler var da gazetelerde falan, işte "Membranlar kuşlar gagalarsa yırtılır diye değiştirildi bilmem ne" tarzı

kuşların gagalayıp yırttığı membran bugüne kadar hiç duymadım.kuşların işi gücü yok gelip membranmı gagalayacaklar.benim balkonda en basitinden membran var hiç gelip gagalayan kuş görmedim.hadi kulüp anlamaz diyelim çatıyı yapan döşeyende mi bilmez hangi membran gagalanır hangisi gagalanmaz :lol:

Çevrimdışı Efe

Abi sabahtan beri bakıyorum koltuklara tek mantıklı olan reklam filmi mir'in işidir kesin nede olsa sök tak yapılabiliyor inşallah böyle kalmaz bi yer damalı bi yer pikselli   :alala:
baya kişi vardı ve kamerada gördüm sanki bence öyle kalmaz sonuçta piksel üstte devam ediyor sportotonun bir reklamı olabilir bi kaç farklı günde çekiliyor olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

kabaca

raylar 30bin / 43bin
korkuluk 8bin / 20bin
koltuk 5bin / 43bin

takılmış olabilir.

Çevrimdışı Alparslan

İşlerimin yoğunluğu nedeniye ara ara takip ediyordum ve bayağıdır yazamıyordum. Gecenin karanlığından istifade edip bir hayırlı geceler diyeyim dedim:)

Çevrimdışı Yigit_Gelir

kuşların gagalayıp yırttığı membran bugüne kadar hiç duymadım.kuşların işi gücü yok gelip membranmı gagalayacaklar.benim balkonda en basitinden membran var hiç gelip gagalayan kuş görmedim.hadi kulüp anlamaz diyelim çatıyı yapan döşeyende mi bilmez hangi membran gagalanır hangisi gagalanmaz :lol:

Gazetenin saçma haberiydi bu zaten, Ama görselde kullanılan Membran kullanılsaydı, Gagalamaya gerek kalmadan kuş konsa bile yırtılıyordu

Çevrimdışı cisse557

Yalnız koltukları yamuk yumuk takmışlar. Bu firma tecrübeli bir firma mı?

Çevrimdışı kadir137

siyah olunca neden ürkecekler anlamadım
bütün rakiplerimiz karanlıktanmı korkuyor :D
orda tribünde duran Beşiktaş taraftarından korkmayan siyah koltuktanmı korkacak
birini korkutmak istiyorsan tıka basa doldurursun tribünü çökersin üstüne
Abi o bizim asli görevimiz onu yerine getiricez zaten umarım. Ama onun dışında bi incelemeni öneririm full siyah koltuklu statları. Apayrı kasvetli bi havası olduğunu düşünüyorum. Bana öyle geliyo nedense :D

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Siyah koltuklar yaninda beyaz olmayinca bencd bu kadar cekici olmayacagini dusunuyorum, ölümle yasami ayiran cizgi siyahla beyazi ayiramaz ki

Çevrimdışı betoo38

19 mart'a yetişir diyenlerdendim ama şöyle bir bakınca çimi geçtim koltuk bile çok zor yetişir.Hiç kasmadan sağsalim seneye açalım biz bu stadı en hayırlısı o olur gibi

19 mart'a kadar 2 kez söküp takarlar koltuklari yeter ki cim ve cati bitsin :)

Çevrimdışı sallapati

bu nasıl :evillol:

bu portekizliler ilginç adamlar yaw .. bunları yapanlar kör olmuştur muhtemelen

Yok be abi hic hos degil, @Ekrem abi stadda reklam cekimleri icin koltuklarla oynanmis.
Mustafanin sitesinde arena nickli biri yazmis sizin bilginiz var mi?

Çevrimdışı Ekrem

Yok be abi hic hos degil, @Ekrem abi stadda reklam cekimleri icin koltuklarla oynanmis.
Mustafanin sitesinde arena nickli biri yazmis sizin bilginiz var mi?
:dontknow:  İnşallah öyledir.

:dontknow:  İnşallah öyledir.

Ustelik stadda bir kez daha reklam filmi cekilidi yazmis, 1de degil yani 2 0 :kop: :lol:

Çevrimdışı Gonzo

Yalnız bu stadın mimarisi de çok iyiymiş; kompakt 20-25k butik stad, TOKİ'nin yaptığı ruhsuz beton yığınlarına 5 basar

Çevrimiçi Necmi

Abi o bizim asli görevimiz onu yerine getiricez zaten umarım. Ama onun dışında bi incelemeni öneririm full siyah koltuklu statları. Apayrı kasvetli bi havası olduğunu düşünüyorum. Bana öyle geliyo nedense :D

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rakip senede bir kez gelip oynayacak ama sen her maçını orda yapacaksın
kasvetli stadın nesi güzel rakibe kasvet olan sana kasvet olmayacakmı.

Çevrimdışı Ekrem

@orhandemircii instagram hesabından alıntıdır. Sağ alt köşede çekim çalışmaları görünüyor.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..