Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5778222 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

koltuklar yavaş değil belli ki pikseli beğenmediler ve değiştirecekler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

içeriden güzel değil diyorum.. yukarıdan bakınca güzel ama yukarıdan bakmayacağız :)
donbass az buçuk belli ediyor içerden de kesinlikle pikselden güzel bence
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

Ya mebran bitene kadar koltuklar gule oynaya biter bana göre kufelikler yavaş ama

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bad75

Hibrit çim olmadan o hava olmaz , bu arada kapalıyada koltuk takmışlar
numaralı demek istedin galiba...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tangaz

kapalı alt katta o kadar aşağı basamakda siyah koltuk  :alala:
abi ben filmi ileri sarıp direkt finali görmek istiyorum artık daha fazla heyecanı kaldıramayacağım  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

İşte @FARUK un bahsettiği ilk resim burada örtü değilde koltuk olduğu çok net

Haydaa yine kafam allak bulak oldu, ne oldu yine abi?

Çevrimiçi emre_1978

Damalı olmaz inşallah.
Pixel'den bile kötü damalı

Çevrimdışı Factatum

koltuklar yavaş değil belli ki pikseli beğenmediler ve değiştirecekler.

Aynısını düşünüyorum.

Bir de kırçıllıyı deneseler. Çok seveceklerine eminim.  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Aynısını düşünüyorum.

siyah beyaz kırçıllı rezil bi şey daha önce ben bulmuşdum öyle bir çalışma inan gözlerin bozulur.  :D

Çevrimdışı tugozcan

Koltuk işinin acelesi yok. Her türlü yetişir koltuk.
Önemli olan çatı. Hiç bitmeyecek gibi maalesef..

Çevrimdışı ahmetx

numaralı demek istedin galiba...
hayır kapalı soldaki tribün kapalı tribün @bad75

Çevrimdışı Emre_ZA

Şu ana kadar 5.000 koltuk takıldığını varsayarsak yarından itibaren (pazar günleri de dahil) üstünkörü bir hesapla günde yaklaşık 800 koltuk takıldığında 19.03'e yetişir. Elbette günde 1.500 adet de takılabilir, emekçi sayısına bağlı..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı tangaz

Aynısını düşünüyorum.

şu stadın çatısı bildiğin sanat eseri aydınlık ferah kaplamalar süper...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Abi bizim stadin projesinde belli degilmiydi bu koltuk tasarimi ne oldu simdi ne degisti?
Statta neden birseyler brezilya dizisi gibi ne olcagini izleyip gorecegiz durumundayiz  :bawling: :s20:

katılmıyorum neden görünmesin  :olmaz çok ayıp  :)

@ahmetx Abi bizim stadin kose yirtik sayisi normal mi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

donbass az buçuk belli ediyor içerden de kesinlikle pikselden güzel bence

o kesin.. bana sorarsan herhangi bir tasarım pikselden güzeldir :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı aykut.celenk

Eski ve yeni açık damalı kapalı pixel numaralı düz yapar şimdi bunlar herkesin istediği olsun diye  :ebebe: :evillol: :D

Çevrimdışı poyraz11

Arkadaslar ben yanlis hatirlamiyorsam drenaj olayi yapildi diye biliyorum. Kapali tribunden numaraliya dogru kanallar acilmisti.30' metre arayla

Çevrimdışı halvetifarazi

İşte @FARUK un bahsettiği ilk resim burada örtü değilde koltuk olduğu çok net

resmin en altındaki soldaki beyaz koltukların aralıkları birbiriyle çok alakasız. belli ki öylesine takılmış. çıkarılacaktır. ama neden öylesine takıldı ne deneniyor bilinmez. bekleyeceğiz artık.

Çevrimdışı bad75

hayır kapalı soldaki tribün kapalı tribün @bad75

valla benim de başım döndü. Karşı taraf numaralı ise muhtemelen o koltuk eski açıkta

Çevrimdışı poyraz11

Bir de herkes takmis kafayi koltuklara.Bir an önce bitsin kazasiz belasiz o kadar cok takilmayin.Geç olsun güç olmasin

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx Abi bizim stadin kose yirtik sayisi normal mi?
normal 1 ambulans , 1 konser , 1 çim ekipmanları için .

Çevrimdışı ahmetx

valla benim de başım döndü. Karşı taraf numaralı ise muhtemelen o koltuk eski açıkta
:lol: karşısı eski açık

Çevrimdışı Serdkar

Yahu @bjk_mabet ne güzel Heyecanlandirdi dün bizi...Bu Semer ve Kedi Yolu konusu cok uzadi... Bu Sezon Mac oynamak istiyorsak artik hizlanmamis lazim..
Daha Membranlar takilacak,Ses Sistemi,Wlan,Skorboard ....
Koltuklar degistirmesi en kolay is...