Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5778297 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bence olay basit.. o siyah koltuklar ; yeni açık alt katın en üstündeki piksel yerlerine takılacak tekrardan sökülüp...

heralde başkan nasıl görünüyor diye takılsın dedi...

ama bu saatten sonra damalı yapmak intihar olur...

ortada bir dizayn var..
niye uğraşsınlar , mantıklı gelmedi bana
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

başkan benim avatarı gördüyse vurulmuş olabilir  :naughty:

senin avatarın sadece hiç göremeyeceğimiz bir açıdan güzel :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı sallapati

Türkiyede premier Lig atmosferini sadece bizim stad verecek   :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Arkadaşlar bence sırf hangi tasarım nasıl görünüyor diye emekçilere tak çıkart tak çıkart diye zulüm yapılmaz. Her türlü şeklin nasıl görüneceği en basit bir bilgisayar tasarımı ile anaşılabilir emekçilere çile çektirmenin bir anlamı yok. bu işte başka bir iş var bakalım sonu ne olacak  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

senin avatarın sadece hiç göremeyeceğimiz bir açıdan güzel :)
katılmıyorum neden görünmesin  :olmaz çok ayıp  :)

Çevrimdışı darkfather

yanlız koltuk işi yavaş gidiyor

bana da öyle geliyor Necmi Abi, yavaşlık olabilir tamam ama şu anki haliyle yavaşlığın da ötesinde

Çevrimdışı Factatum

Koltuk hizalarında sıkıntı var. Koltuklar arasındaki boşluk değişken, bazı yerlerde çok göze batıyor.

Çin ordusunun geçit törenindeki askerler gibi, bir hizada olsun isterdim. Böyle, bizim acemi birliklerine benziyor.  :D

Çevrimdışı ahmetx

Türkiyede premier Lig atmosferini sadece bizim stad verecek   :ishock: :ishock:

Hibrit çim olmadan o hava olmaz , bu arada kapalıyada koltuk takmışlar
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 15:27:04 ahmetx ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bence yönetim anti pikselcilere karşı damalıyı gösterip piksele razı edecek bi nevi ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi  :ebebe:  :lol:

bir acayip bekleyiş
sanki dakikalar yok yıllar geçiyor
beynimin aynasında
örümcekler bağlanmış hücrelerime

gördüğüm koltuklar çoktan sökülmüşler
beklenen koltuk dizaynı gelmiyor artık
aldatılmış duygular isyan ediyor
gözümdeyse bir bakış tam tımarhanelik

oynatmaya az kaldı doktorum nerde
bir stat yüzünden çıldıracağım 
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı ahmetx

benim tahminim merdivenler boyanmayacak .

Siyah olsa cok iyi olur diye dusunuyorum

Kapalıya da farklı bir model deneyecekler herhalde  :D Allah sonumuzu hayır etsin  :s20:

Çevrimdışı tangaz

koltuklar yavaş, küfeki taş işi yavaş ötesi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Koltuk hizalarında sıkıntı var. Koltuklar arasındaki boşluk değişken, bazı yerlerde çok göze batıyor.

Çin ordusunun geçit törenindeki askerler gibi, bir hizada olsun isterdim. Böyle, bizim acemi birliklerine benziyor.  :D

o koltuklar sabitlenmemiştir öylesine rayın üzerine bırakılmıştır. Deneme yapıyorlar herhalde

Çevrimdışı Kartal39

Onlarda siyah  :D   Piksel o kadar aşağıdan başlamayacağına göre gizem büyüyor.

Bu arada kepçe drenaj için mi çalışıyor?

Çevrimdışı tangaz

koltuklar yavaş, küfeki yavaş ötesi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

bittiğinde çin ordusu gibi olacaklardır :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erdem Çözer

biraz önce güzel diyordun ne oldu  :bandit:

içeriden güzel değil diyorum.. yukarıdan bakınca güzel ama yukarıdan bakmayacağız :)

Onlarda siyah  :D   Piksel o kadar aşağıdan başlamayacağına göre gizem büyüyor.

Bu arada kepçe drenaj için mi çalışıyor?

BEŞİKTAŞ JK yazısının siyah koltukları da olabilir onlar  :alala: