Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785135 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

7,5 cm eğim kalacağını sanmıyorum tahliyen düzgünse metrede 3 cm eğim bile yeterli olur. burda suyun havuz yapmasını önleyecek olan tahliye sistemidir
orda tıkanıklık olmazsa hiç bir problem yaşanmaz  @sozkul

doğru mühendislik uygulamasında metrebaşına düşen eğim 1,5-3 cm arasıdır zaten...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı martin40

Yeni açiktaki evler niye otoparkin alt katlarina alindi ?

Çevrimdışı tangaz

soğuktan daha az etkilensinler die olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat_

@bjk_mabet  abi sen yokken arkandan layt erkek olmus eşi ve kaynanasi onu salmiyormus gibi soylemler vardi söylentiler dogrumu abi  :kop: :kop: :evillol:

Çevrimdışı MustafaKync

Selamün aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım  :)

Çevrimiçi Necmi

elbette kimseye açıklama yapılması zorunluluğu yok. elbette projeyle birebir örtüşüyordur. (kaldıki örtüşemeyebilirdi de inşaat ilerlerken modifikasyonlar olabilir) ama sonuç itibari ile o görsellerde semer yok :icool:
olmayabilir bunun detayını göstermek zorunda değilsinki görsellerde
senin göstermen gereken yer projedir. O görseller yapıldığında çatı ihalesi yapılmamıştı daha
bu çatı projesini mimarlar çizemez sadece üstün körü ne istediklerini söylerler işi çatı ihalesini alan firma projelendirir.
bizde bir çok projeyle çalıştık mimarlar genelde kaba taslak istediklerini anlatan detayları gösterir uygulama projesini mimari ölçümlere uyarak
işi alan firma yapar daha sonra yaptığını mimarlara verip bunun onaylanmasını ister. mimarların inşaat sektöründeki bütün
teknolojileri bilmesi ve buna uygun projelendirme yapması mümkün değil. Mimar mekanikten ne anlar. yada makine mühendisliği
gerektiren bir işi inşaat mühendisinden yada mimardan bekleyemezsin.ilk renderler çıkmadan çatı ihalesi verilseydi o zaman daha detaylı olurdu
o bile olmayabilirdi çatı firması bu kadar teknolojik bir işin projesini kimseye açıklamak zorunda değil. Ticari sırlar var.
bildiğim kadarıyla güvenliklerini bile kendiler aldılar çatı yapılırken kimseyi içeri sokmadılar. Çatı projesi kimseye verilmedi
biliyorum çünkü bayağı uğraştım ele geçirmek için

Çevrimdışı f_madida

valla 50 -55 arasi ama bazi yerlerde varmi yok mu seçilmiyor 30-35 adet kalmis 84 e varmaya
Eyvallah, bana kalsa hicbir farki yok bir oncekinden.  :D
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Selamün aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım  :)
hoşgeldin diyelim o zaman :)

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet  abi sen yokken arkandan layt erkek olmus eşi ve kaynanasi onu salmiyormus gibi soylemler vardi söylentiler dogrumu abi  :kop: :kop: :evillol:
atalarımız ne demiş ateş olmayan yerden duman çıkmazmış :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TURKahvesi

@Efe bana sanki 20'den biraz fazla sayıda takılmamış ön semerler geldi (gözlemledim)
ve mantığım şunu diyor 2'li semerler olacak gibi ön taraf
3'lü olursa çirkin bir görüntü çıkabilir.

Çevrimdışı ahmetx

önede semer gelecekse 15 şubattan önce çıkamaz vinçler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

cevre duzenlemesi icin olabilir yada mebrancilar olabilir hersey olabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

valla 50 -55 arasi ama bazi yerlerde varmi yok mu seçilmiyor 30-35 adet kalmis 84 e varmaya
prd bu mesajını  görmemişim Efe :)

Çevrimdışı Efe

@Efe bana sanki 20'den biraz fazla sayıda takılmamış ön semerler geldi (gözlemledim)
ve mantığım şunu diyor 2'li semerler olacak gibi ön taraf
3'lü olursa çirkin bir görüntü çıkabilir.
banada öyle geliyor 3 olmayacak 84 adedi takip bitirecekler zaten 50 yi askin takilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MustafaKync

Stadın aydınlatma hesabında hata olduğundan yeniden hesaplanıyor. Hata, aydınlatmanın 3000 Lüx seçilmesi... Oysa 3500 Lüx olmalıymış   :s20:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi birazdan kendini ve beni karşılıklı atışmayın die uyarman gerekecek  :D
yoo atışmıyoruzki bu karşılıklı konuşma bilgi amaçlı arada bir geçmişe dönüp belki o zaman göremediğimiz detayları konuşmak iyidir.
hem bilgi tazelemesi yaparız hemde yanlış yorumları düzeltmiş oluruz Çatı konusu hiç birimizin bilmediği ve öngörü bile yapamadığı bir konu
hepimiz fransız kaldık ancak yapıldıkça yorumluyabiliyoruz şu son konan iki semer taa en baştan beri projede varken
biz aaa bunlardamı vardı pozisyonuna düştük :D projeyi hep işimize geldiği gibi yontmuşuz şimdi şaşkınlık geçiriyoruz @tangaz

Çevrimdışı Efe

Stadın aydınlatma hesabında hata olduğundan yeniden hesaplanıyor. Hata, aydınlatmanın 3000 Lüx seçilmesi... Oysa 3500 Lüx olmalıymış   :s20:
düzeltilir problem olmaz biz vınçleri cikaralim ilk :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

58 saydım  :captain:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

önede semer gelecekse 15 şubattan önce çıkamaz vinçler
sanmıyorum projeye sadık kalacaklardır. şu an çift semer takılan kısımlar projeye göre finiş yapmış durumda.

Çevrimdışı Efe

yoo atışmıyoruzki bu karşılıklı konuşma bilgi amaçlı arada bir geçmişe dönüp belki o zaman göremediğimiz detayları konuşmak iyidir.
hem bilgi tazelemesi yaparız hemde yanlış yorumları düzeltmiş oluruz Çatı konusu hiç birimizin bilmediği ve öngörü bile yapamadığı bir konu
hepimiz fransız kaldık ancak yapıldıkça yorumluyabiliyoruz şu son konan iki semer taa en baştan beri projede varken
biz aaa bunlardamı vardı pozisyonuna düştük :D projeyi hep işimize geldiği gibi yontmuşuz şimdi şaşkınlık geçiriyoruz @tangaz
aynen öyle abi her kelimesine katiliyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sanmıyorum projeye sadık kalacaklardır. şu an çift semer takılan kısımlar projeye göre finiş yapmış durumda.
bende öyle dusunuyorum bittikce bu sekil tam guzel oldu insallah baska takmazlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

mir koltukları takmaktan vazgeçti bugünde bir ilerleme yok .Millet yaramıza tuz basmak için gidip gidip misafir tribünü çekiyor  :)

Çevrimdışı Efe

mir koltukları takmaktan vazgeçti bugünde bir ilerleme yok

onlar numaraliya gecer ilk su korkuluklar bitirilsin koltuk cabuk takiliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bende öyle düşünüyorum ama ağırdan alınınca öyle bir hisde içimde yok değil.