Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5786253 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

7 ocakta vinçler sahadan çıkacak deniyordu , şimdi 7 şubat diyorlar 7 de var bir keramet  :icool:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

ömrümüzü yedi arkadaş ne çatıymış bi bitemedi gitti :s20: :s20:
kabada bitmemisti bitti buda bitecek inşallah su 15 gun icinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ozzy03

Şuanki çatının, TT Arenadaki çatıyla bir farkı yok.. İkiside demir yığını..

Çevrimdışı Efe

7 ocakta vinçler sahadan çıkacak deniyordu , şimdi 7 şubat diyorlar 7 de var bir keramet  :icool:
yedidir yedi 7 dedilerse 15 i olur yine o :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ya senin gözlerin kör yada ortami karistirmak icin bu cümleyi kurdun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

evet biraz boru fazla oldu ama membran kaplanınca farkı anlayacaksın  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Şu anki demiş,membransız halini kastediyor.

Çevrimdışı Savaş

Ne çatıymış arkadaş kaç ay oldu sayamadım bile.

Çevrimdışı Efe

Şu anki demiş,membransız halini kastediyor.
şuanki çati demir yigini olarak gozunuze gorunuyor ise sizin estetik anlayisiniz 0 hele bide toki arenadan bi farki yok deniyorsa 10 gun once yanindan gectim tam bir ucube onla kiyaslamak bile bizin çatiya hakaret
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

hangisi daha estetik ve güzel görünüyor söyler misin?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Mehmet92

şuanki çati demir yigini olarak gozunuze gorunuyor ise sizin estetik anlayisiniz 0 hele bide toki arenadan bi farki yok deniyorsa 10 gun once yanindan gectim tam bir ucube onla kiyaslamak bile bizin çatiya hakaret

Ben bişey demedim çatıyla alakalı,arkadaş membransız halini kastediyo dedim.

Çevrimdışı tangaz

ve sen de bu cümlenle ortamı karıştırmak için uzatılan fitili ateşlemiş oldun :)

arkadaşamızın doğru söylediğini düşünüyorum ama şu nedenle:

başkanımız lansmanda ve sonrasında "mükemmel bir stad yapıyoruz boğazın bu konumuna yakışacak bir stad olsun istiyoruz çatımız inci gibi olacak demir yığını olmayacak sadece çelik halatlardan oluşacak çok özel bir çatı olacak biraz pahalı olacak ama..." gibi cümleler kurmuştu. şimdi gelinen noktada çatıda 300 ton çelik halat 2.000 ton çelik konstrüksiyon var hani demir olmayacaktı sadece çelik halat olacaktı die sorma hakkı her birimizin sorabileceği bir soru olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Ne çatıymış arkadaş kaç ay oldu sayamadım bile.

10 ocak 2015 de başladık.13 ayda iskelet bitmiş olacak.15 ayda da tamamı.

Çevrimdışı Mehmet92

Aralık ortası hatırlıyorum ben abi sanki

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı İhsan

O kolonlar şov amaçlı koyuldu. Kaba inşaat bile bitmemişti. Başlangıç olarak almak yanıltıcı olur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı tangaz

bir çatı 15 ayda bitiyorsa bunun tek açıklaması ekonomik nedenlerdir. nakit akışındaki sıkıntılardır. şu zor günlerde tabir yerinde ise çayın taşı ile çayın kuşunu vurarak inşaa ettiğimiz stadımızın bitiş süresi bence başarıdır. süreçteki tek hata maçlarımızı oynayacağımız stadın planlama hatasıdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı hic2222

ve sen de bu cümlenle ortamı karıştırmak için uzatılan fitili ateşlemiş oldun :)

başkanımız lansmanda ve sonrasında "mükemmel bir stad yapıyoruz boğazın bu konumuna yakışacak bir stad olsun istiyoruz çatımız inci gibi olacak demir yığını olmayacak sadece çelik halatlardan oluşacak çok özel bir çatı olacak biraz pahalı olacak ama..." gibi cümleler kurmuştu. şimdi gelinen noktada çatıda 300 ton çelik halat 2.000 ton çelik konstrüksiyon var hani demir olmayacaktı sadece çelik halat olacaktı die sorma hakkı her birimizin sorabileceği bir soru olabilir.

Üstad sen hiç çelik konstrüksiyon olan çatı gördün mü ?
O tarz çatılarda resmen tribün kolonları kirişleri prekastları gibi bir inşaatta tepende duruyor gibi oluyor.
Bizim çatı ile klasik çelik konstrüksiyon çatılarını kıyaslaman gerçekten tuhaf. Elbette demir, çelik, boru, semer vesair var ama ikisini de bir kıyasla istersen.
Kusura bakma ama membranlar havada çamaşır ipine bağlanıp duracak değil. Elbetteki belli bir yapı olacak.

Eğer yanlış bir ifadem olduysa affola lakin kıyaslama yapılması dahi abesle iştigal
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ahmetx

Proje ilk açıklandığında asma germe yapılacağından, renderlarda ki yarı şeffaf görüntüden dolayı herhalde şöyle bir çatımız olacak diyordum hatta uzun bir süre çatımız nasıl olacak diye soranlara işte böyle diye bu çatıyı örnek gösteriyordum   :D

Çevrimdışı Efe

celik yigini eğer bu cati ise ben bisey demiyorum artik sadece halatla bu şekilde bi cati yapamazsin cati tek bir noktaya bagli ayrica baskan havada uçuyor hisside verecek dedi o hissi gercektende veriyor ve bence mukemmel oldu hemde saglam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bu soyunma odası mevzusu doğru mu acaba? 2.30 metre cidden çok basık ve saçma bir rakam öyle bişi düşünülüp yapıldıysa hata yapılmış. Soyunma odası dediğin ferah olur hapishane gibi değil. Camp Nou ve Barnebau soyunma odalarını görmüş birisi olarak, basit bir şey yapılmıyordur umarım diye düşünüyorum. Soyunma odaları kısmından hiç foto gelmediği için yorum yapamıyoruz doğal olarak.
beyler biraz düşünün soyunma odaları nerde diye stadın ilk kat yüksekliği 5.30 ve
soyunma odalarıda bu katta kaldıki bizim 2.30 katımız yok en alçak kat yüksekliğimiz 4.20
bu katlarda bile o kadar resim geldi yukardaki havalandırma tesisatları vs çıktıktan sonra
bile o denilen yükseklikler olmaz alt katlarda bildiğim kadarıyla çok yüksek olduğu için birazda alçalttılar
bir haftadır sistamatik olarak basında taraftarı kaşıyacak bir dizi haber çıkıyor bu haberler birileri tarafından servis ediliyor
yok efendim 5 metre kısaltmışlar stadı kapasite 55000 mişde gezi olayları nedeniyle kırpmışlar.
servisi eden gazetelere bakın önce bu gazeteler vatan hürrüyet (Küfür Yasak)₆ milliyet bunların yaptığı her Beşiktaş haberi
karıştırma amaçlıdır. Beşiktaş düşmanlığı yapan gazeteleri tıklamanız bile hata.

Çevrimdışı tangaz

Üstad sen hiç çelik konstrüksiyon olan çatı gördün mü ?
O tarz çatılarda resmen tribün kolonları kirişleri prekastları gibi bir inşaatta tepende duruyor gibi oluyor.
Bizim çatı ile klasik çelik konstrüksiyon çatılarını kıyaslaman gerçekten tuhaf. Elbette demir, çelik, boru, semer vesair var ama ikisini de bir kıyasla istersen.
Kusura bakma ama membranlar havada çamaşır ipine bağlanıp duracak değil. Elbetteki belli bir yapı olacak.

Eğer yanlış bir ifadem olduysa affola lakin kıyaslama yapılması dahi abesle iştigal

sevgili dostum ben kıyaslama yapmadım. lütfen dikkatli okuyun başkanımız hiç demir olmayacak çelik halatlardan oluşacak özel bir çatı olacak şeklinde ifadesi var. bu ifade üzerine de tespitimi söyledim şuan baktığımda 300 ton çelik halat 2.000 ton profil, boru vb görüyorum...

cümlemin hiç bir yerinde kıyas yokki. bizim çatı modelinde 2.000 ton demir vardır tokide 5.000 tondur veya fazladır aynıdır azdır çoktur eşittir gibi bir ifadem cümlemin hiçbiryerinde yokki... hangi kıyastan bahsediyorsunuz?

Çevrimdışı ahmetx

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2014/12/10/vodafone-arenanin-cati-insaatina-baslandi

10 aralık 2014 tarihli haber bu,stadda çatı inşaatı başladığı için kurban kesilmiş.
8 aralıkta monte olmuş ilk 4 kolon ama 1,5 ay sonra diğerlerine geçmişler