Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5786220 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

Günaydın
Yağmur olukları bitmiş gibi yeni açık tarafında (sportoto tribünü)
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Günaydın
Yağmur olukları bitmiş gibi yeni açık tarafında (sportoto tribünü)

bitmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

kuşlar gagasıyla catı örtsünümü delecek  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deadam

Ne çatıymış ya bi bitiremedik. Artık illallah geldi.

Hayırlısı 1 ay sonra membranı görmek ümidiyle bakıyorum.

Takip etmekten yoruldum.

Başkanımız bi ntvspor/trtspor/Bjktv veya başka bir kanala çıkıp biraz böyle stad için heyecanlandırsa fena olmayacak.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Serkan80

merhaba konu dışı besiktaşarena sayfasında bulunan renk taşlarımız gerçek anlamda çıkarsız,menfaatsiz karşılıksız Beşiktaş sevdalısı insanlardan oluşmuş, yaklaşık 13 yıldan beri 2003 yılından beri kapalı alt yada üst kombine sahibiyim, kendi param ile aldığım kombineleri mi, kongre üyeliğim olsun hiçbir şekilde ücretsiz hiç bir şeye tenezzül etmedim, Fikret Orman başkanımız bu camia için çok önemli bir insan olduğunu buradan siz değerli dostlarıma tekrar ve taerar söylemek isterim Allah'ın izni ile stadımız açılacak ve ben yine 414 de Kapalı sütte yerimi alacağım tek başıma Münferit Kartal olarak. Özür dilerim buraya yazdığım için selamlar saygılar Serkan Ay 26788.
KUPALAR GELECEK YİNE
KARTAL UÇACAK GÖKLERE
MERMİLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE
ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kesin ilerleyen bir tarihte olacak.. diye zamaninda mabet söylemisti ama o da cok uzun zaman oldu biliyorsunuz mabet ugramiyo artik..
Yengeyle kayınvalide salmıyolarmış :upto: @Yusuf Tekeli

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

merhaba konu dışı besiktaşarena sayfasında bulunan renk taşlarımız gerçek anlamda çıkarsız,menfaatsiz karşılıksız Beşiktaş sevdalısı insanlardan oluşmuş, yaklaşık 13 yıldan beri 2003 yılından beri kapalı alt yada üst kombine sahibiyim, kendi param ile aldığım kombineleri mi, kongre üyeliğim olsun hiçbir şekilde ücretsiz hiç bir şeye tenezzül etmedim, Fikret Orman başkanımız bu camia için çok önemli bir insan olduğunu buradan siz değerli dostlarıma tekrar ve taerar söylemek isterim Allah'ın izni ile stadımız açılacak ve ben yine 414 de Kapalı sütte yerimi alacağım tek başıma Münferit Kartal olarak. Özür dilerim buraya yazdığım için selamlar saygılar Serkan Ay 26788.
Renkdaslarimiz Demiyeydin iyiydi abi :alala:

Burada Renkli yok Biz Besiktasliyiz :bandit:

Saygilar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

En son yetkili bir ağızdan ne zaman duyduk güneş panelleri olacağını?
bu benim tahminim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ebabil

bi kaç sıra daha semer takarlarsa membrana gerek kalmayacak zaten

Çevrimdışı Burak Akay

Keşke şu yeşil vinç gitmeseymiş bize 4-5 gün kazandırabilirdi bu kısır zamanda işimize yarardı ama sağlık olsun şubat'ın 10'nu geçer vinçlerin çıkması bence
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Sonuçta o da bir gecikme yaşatmayacak mı?
en son bu kısmı yapacaklar ,gecikme yaşanmaz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

kuşlar gagasıyla catı örtsünümü delecek  :evillol: :evillol: :evillol:
can sıkıntısından ne yapsınlar gariplerim  :D

Çevrimdışı Deadam

Keşke şu yeşil vinç gitmeseymiş bize 4-5 gün kazandırabilirdi bu kısır zamanda işimize yarardı ama sağlık olsun şubat'ın 10'nu geçer vinçlerin çıkması bence

O vinç menavra ve kapladığı yer açısından çoık esnek bir yapıda değildi o olasaydı diğer vinçler bu kadar effektif çalışamayabilirdi çıkması bence iyi oldu

Çevrimdışı gokhanwww

bi kaç sıra daha semer takarlarsa membrana gerek kalmayacak zaten
Gercekten haklısın örümcek ağı gibi oldu...projenin görsellerinde çatı nasıldı şerit şerit geçen demirler ve harika dümdğz bir saydam membran..suanki görüntü her yerde olan çatı😖 malesef

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savburak

Çevrimdışı Erdem Çözer

En son yetkili bir ağızdan ne zaman duyduk güneş panelleri olacağını?

En son bir kaç ay önce başkan söylemişti
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bi daha soyleyeyim semerler hergun parca parca geliyor bi kerede yigilamadi o yuzden diger vinc burda olsaydi bile en fazla gunluk 10 semeri takip dururlardi malzeme gunluk geliyor cunku suan da 10 semeri takip duruyorlar 3.vincin bize zaman anlaminda bi katkisi olmayacakti bunca gun onu sahada tutmak mali kayip o yüzden gönderdiler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mikailtatli

Fotomac subat basinda vinclerin sahayi terk edecegini ve cimlere baslanacagini yaziyor:

http://www.fotomac.com.tr/besiktas/2016/01/27/arenada-sorun-yok

Çevrimdışı Efe

Yerdeki kedi yolları nereye takılacak
catinin enine tarafina semerlerin altina
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fotomac subat basinda vinclerin sahayi terk edecegini ve cimlere baslanacagini yaziyor:

http://www.fotomac.com.tr/besiktas/2016/01/27/arenada-sorun-yok
eger 84 dsemerse toplam sayi gelecek hafta is biter kedi yollari dahil baska bisey takmayacaklarsa subat ilk hafta gitmeleri muhtemel ama semer sayisi daha fazlaysa subat ortasi giderler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2016, 13:05:41
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
renktaş kelimesi kullanıldığı anda necmi abinin alarmları çalıyor ona göre :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı melyet

ömrümüzü yedi arkadaş ne çatıymış bi bitemedi gitti :s20: :s20:
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!