Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5787979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Günaydın arkadaşlar uzun zamandır üyeyim fakat şifreyi unuttum hep misafir takılıyodum en sonunda yeni bir şifre aldık arkadaşların çağrısına uyarak
Günaydın, tekrardan hoşgeldiniz o zaman :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Membran uzun zamandır belli valmiera glass firmasının ATEX piyasa isimli ürünü
Fiberglass yani cam yünü lifleri ile dokunmuş dolgu ve ara madde olarak da silikon kullanılan bir malzeme
Sadece iç kısım yaklaşık 7m lik bölüm ışığı daha fazla geçirecek ptfe membran ile kaplanacak
Ordan burdan membran değişmiş şekilde duyup haberleştiriyorlar
@FARUK hocam Haberin dogruluk payi da olabilir

Tamam membran cesidimiz 1 Yil önceden belliydi Atex 5000 trl olarak ama bizim bazi malzemeler surekli değişebiliyor

Mesela @bjk_mabet Membranin ilk önceleri Teflon kapli olacagini söylemişti fakat daha sonradan bundan vazgecilmisti

Yine Degisilik yapilmis olabilir @bjk_mabet abi de uzun zamandir ugramiyorki detayli bilgi alabilelim

Bu konularda yetkili agizlardan yapilacak aciklamalara cok ihtiyacımız var..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam Haberin dogruluk payi da olabilir

Tamam membran cesidimiz 1 Yil önceden belliydi Atex 5000 trl olarak ama bizim bazi malzemeler surekli değişebiliyor

Mesela @bjk_mabet Membranin ilk önceleri Teflon kapli olacagini söylemişti fakat daha sonradan bundan vazgecilmisti

Yine Degisilik yapilmis olabilir @bjk_mabet abi de uzun zamandir ugramiyorki detayli bilgi alabilelim

Bu konularda yetkili agizlardan yapilacak aciklamalara cok ihtiyacımız var..
Hiç sanmıyorum yunus emre
Firma sanırım geçen Nisan üretime başlamıştı ve 2 ay içinde teslim etmeyi planlıyordu
Montajı yapacak firmada da örnek uygulamayı da gördük
Bu türlü büyük yatırım çöpe atılmaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

Firma sanırım geçen Nisan üretime başlamıştı ve 2 ay içinde teslim etmeyi planlıyordu

araya giriyorum ama daha geçenlerde ölçü alma işlemi tamamlandı üretime geçildi denilmemiş miydi?  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

araya giriyorum ama daha geçenlerde ölçü alma işlemi tamamlandı üretime geçildi denilmemiş miydi?  :alala:
İç kısımdaki daha transparent olan kısım için o
üreten firma farklı

Çevrimdışı Erdem Çözer

İç kısımdaki daha transparent olan kısım için o
üreten firma farklı

eyvallah ben ikisi için de durum aynı diye anlamıştım..

Buda mantikli

Yine ayni firma yapar ama membranin cesidinde kucuk bir degisiklik yapilmis olabilir diye dusundum sadece :alala:

Çevrimdışı Efe

üretim yapilmistir bence bu kadar kisa surede bu kadar mebran uretilmez ornekte gosterilmisti son ayarlar icin olcu aliniyordur ona gore kesilecektir sonucta onlar belli ebatlarda uretilmistir heralde buyuk toplar halinde duruyorlardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Gunaydin arkadaşlar.. Hürriyet haberi için yanı o martıların kuşların işi gücü yok ya membran mi gagaliyorlar yanı zorlama bir haber anca  bu kadar olur...

Çevrimdışı Erdem Çözer

üretim yapilmistir bence bu kadar kisa surede bu kadar mebran uretilmez ornekte gosterilmisti son ayarlar icin olcu aliniyordur ona gore kesilecektir sonucta onlar belli ebatlarda uretilmistir heralde buyuk toplar halinde duruyorlardir

heh bu daha da mantıklı oldu.. eyvallah  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Hürriyetin haberi fiberflonunun üretttiği saydam ptfe meshle ilgilidir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

Gecen yazin basinda lig tv stadda bi röportaj yapmisti baskanla o tarz bi program yapsalar bidaha da tam aydinlansak iyi olur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hiçbirimiz doğru bilgiye sahip değiliz, kulaktan duyduğumuz şeylerle yorum yapıyoruz. O yüzden insanlarda kafa karışıklığı olması gayet doğal bunun farkında olan medya da sonuna kadar kullanıyor. Bu siteden haberdar olan veya ulaşabilen insan sayısı kısıtlı, ben çevremdekilere bu tür haberler çıktığında doğrusunu anlatmaya çalışıyorum ama yüzbinlerce insan bu haberlere inanıyor maalesef, o yüzden bu işle ilgili kişilerin belli aralıklarla DOĞRU ve SAĞLIKLI bilgiler vermesi herkes açısından önemli.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 11:42:22 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bad75

daha dün arenanın mimarı ölçüler alınıyor dememiş miydi?

Çevrimdışı YunusEmre

Çatıya 2 KARTAL salalim bir tane kuşkalmaz  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonuçta o da bir gecikme yaşatmayacak mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mustafa.kuru

Yıllar önce Ankara Büyükşehir Belediyesi Yüksel Caddesinde ağaçlardan insanların üzerine pisleyen kuşlar için biz çözüm bulmuştu,insanların duyamayacağı sadece kuşların duyabileceği eşikteki çok yüksek bir sesi hoparlörle caddeye vermek...bu sayede kuşlar caddeye uğramaz olmuştu...Vodafone Arena'nın çatısından kuşları uzak tutmak için bu sitem yapılabilir mi sizce?
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 12:12:06 FARUK ]

Çevrimdışı Serdkar

Banami öyle geliyor yoksa bu Kedi Yollarinda günlerce birsey takilmamis gibi...??
Hala Icerde takilmamis Semerlerde var...

Yıllar önce Ankara Büyükşehir Belediyesi Yüksel Caddesinde ağaçlardan insanların üzerine pisleyen kuşlar için biz çözüm bulmuştu,insanların duyamayacağı sadece kuşların duyabileceği eşikteki çok yüksek bir sesi hoparlörle caddeye vermek...bu sayede kuşlar caddeye uğramaz olmuştu...Vodafone Arena'nın çatısından kuşları uzak tutmak için bu sitem yapılabilir mi sizce?
Stad projesi ilk ciktigi zamanlar bunun yapilacagi söylenmişti

Yapilirmi orasini bilemiyorum tabi....

Çevrimdışı Serdkar

Beşiktaş Vodafone Arena 🏁 27.01.2016 Tü Tü Tü maşallah:) yeni açık  via Igdir Bjk

Çevrimdışı Efe

Güncel
semerler kesinlikle 50 üzeri 52 saydim ama cok karisiyor ayrica yenileride gelmis 84 sayisina pazar gunu ulasabilirler seri takalarlarsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

yeşil stadyum belgesini alabilmemiz için yenilenebilir enerji üretmemiz gerekiyor , mutlaka yapılacaktır.Benim tahminim yeni açık arkaya veya bir ihtimal eski açık ile duvar arasına bu türden bir şey yapılabilir.

En son yetkili bir ağızdan ne zaman duyduk güneş panelleri olacağını?