Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788086 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Tüm Beşiktaş Arena Ailesi' ne, Kara kartal abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarıma yürekten selamlar, merhaba...
İlk Vodafone Arena konusundan itibaren tüm mesajlarını okuduğum ve bir yılı aşkın süredir de sürekli takip ettiğim foruma üye olup ilk mesajımı atmak bu geceye kısmet oldu.
Mabedimizin inşaat sürecinde en başından itibaren tüm gelişmeleri aktaran ve biz takipçilerini habersiz bırakmayan herkese teşekkür etmek istiyorum.
Umuyorum bu başlık Vodafone Arena' mızın sağ salim içimize sinerek açıldığı ve nice zaferlerimizin ilklerini yaşadığımız başlık olur.
Sevgi ve saygılarımla...
Merhaba, hoşgeldiniz

Çevrimdışı Efe

Tüm Beşiktaş Arena Ailesi' ne, Kara kartal abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarıma yürekten selamlar, merhaba...
İlk Vodafone Arena konusundan itibaren tüm mesajlarını okuduğum ve bir yılı aşkın süredir de sürekli takip ettiğim foruma üye olup ilk mesajımı atmak bu geceye kısmet oldu.
Mabedimizin inşaat sürecinde en başından itibaren tüm gelişmeleri aktaran ve biz takipçilerini habersiz bırakmayan herkese teşekkür etmek istiyorum.
Umuyorum bu başlık Vodafone Arena' mızın sağ salim içimize sinerek açıldığı ve nice zaferlerimizin ilklerini yaşadığımız başlık olur.
Sevgi ve saygılarımla...

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tam bi sene  önce gitmiştim numaralı da çiçekler yeni açıkda obitaş harıl harıl çalışıyordu. Girebilirsek içeri bi gezme fırsatımız olursa  iyi olur ya bakalım artık. Bide o gün 14 şubat akşamı Beşiktaş Başakşehir maçı var nasıl gidebilirim ki. Uçak Sabah  olursa gitmek isterim.
necmi abiler giderse onlarla gidebilirsin ben o maça gelemiyorum hafta sonu olduğu için 22 sideki maça gelicem :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersinn

Buyuk bayrak show cok rahat yapılabilir

Olimpiyatta , Feyenord , Arsenal ve liverpool maçlarında 5.000 adet dev flama ve bayraklarla show yapilmisti zaten , Vodafone arenada neden olmasın @Ersinn

Yok özel maçlar için demedim her maç olsa süper olur. 4 5 tane büyük bayrak olacak avrupada çoğu tribünde var zaten. Bayrak tutanımız olacak devamlı sallayacak yada gol olunca falan daha tribün gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Melekcik

bünyamin beyin dediği gibi şubat başı vinçler gider  inşallah
Ne yazıkki biraz ne gatif olacak ama Şubat 2 veya 3 haftası veda deriz  vinçlere bu biraz Bünyamin beyin sözünü bir hafta ileri atın  haftaya stat da toplantı var çatı  şirketi ile sanırsam kulak çekme olacak @Efe
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 00:46:44 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Ne yazıkki biraz ne gatif olacak ama Şubat 2 veya 3 haftası veda deriz  vinçlere bu biraz Bünyamin beyin sözünü bir hafta ileri atın  haftaya stat da toplantı var çatı  şirketi ile sanırsam kulak çekme olacak @Efe
çatı kabus oldu ama yapacak bişey yok bekleyeceğiz  şubat ortasına kadar bitirseler gitseler yeterli beklediğimden 1 ay geç bitirmiş olacaklar tabi bu semerlerin geç kalmasıylada alakalı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal33

Merhabalar stad elektrik üretecek diyorlardı durum nedir acaba nasıl üretecek bilgisi olan varmı.

Çevrimdışı Melekcik

çatı kabus oldu ama yapacak bişey yok bekleyeceğiz  şubat ortasına kadar bitirseler gitseler yeterli beklediğimden 1 ay geç bitirmiş olacaklar tabi bu semerlerin geç kalmasıylada alakalı :)
Çatının sorunu ne onuda anlayamadım sirkete yüklü miktarda ödeme yapılmış yani sıkıntı para değil bakalım haftaya birseyler belli olur @Efe
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Bu gecede tüm yazılanları okudum, herkesin agzina yüregine saglik, harika bir ortam var burda helal olsun hepinize 😊

Çevrimdışı Melekcik

Merhabalar stad elektrik üretecek diyorlardı durum nedir acaba nasıl üretecek bilgisi olan varmı.
Yapılan projede bu net bir şekilde var ha bunu yapımı biraz ertelene bilir meşale hibrit çim işi sonradan düşünülüp yapılacak birsey ama elektirik üretimi kesin olacak ama açıldıktan sonra ilerleyen tarihte mi  olacak yoksa hemen mi onu bilmiyorum

Çevrimdışı Sergenyalcın

Çevrimdışı onurturan

Yapılan projede bu net bir şekilde var ha bunu yapımı biraz ertelene bilir meşale hibrit çim işi sonradan düşünülüp yapılacak birsey ama elektirik üretimi kesin olacak ama açıldıktan sonra ilerleyen tarihte mi  olacak yoksa hemen mi onu bilmiyorum
Kesin ilerleyen bir tarihte olacak.. diye zamaninda mabet söylemisti ama o da cok uzun zaman oldu biliyorsunuz mabet ugramiyo artik..
Yengeyle kayınvalide salmıyolarmış :upto: @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena,
aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz.

Çevrimdışı Popular Demand

Günaydın Beşiktaş ailesi 😂

Günaydın :lol:

"Stat yapmağa çalışıyoruz"

Adamsın Başgan  :icool:
          [img width=41

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın bitmeyen semerler,günaydın gelemeyen membranlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu soyunma odası mevzusu doğru mu acaba? 2.30 metre cidden çok basık ve saçma bir rakam öyle bişi düşünülüp yapıldıysa hata yapılmış. Soyunma odası dediğin ferah olur hapishane gibi değil. Camp Nou ve Barnebau soyunma odalarını görmüş birisi olarak, basit bir şey yapılmıyordur umarım diye düşünüyorum. Soyunma odaları kısmından hiç foto gelmediği için yorum yapamıyoruz doğal olarak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Popular Demand

Bu soyunma odası mevzusu doğru mu acaba? 2.30 metre cidden çok basık ve saçma bir rakam öyle bişi düşünülüp yapıldıysa hata yapılmış. Soyunma odası dediğin ferah olur hapishane gibi değil. Camp Nou ve Barnebau soyunma odalarını görmüş birisi olarak, basit bir şey yapılmıyordur umarım diye düşünüyorum. Soyunma odaları kısmından hiç foto gelmediği için yorum yapamıyoruz doğal olarak.

Lig TV inşaatı ziyarete geldiğinde içeri girmişti ve tanıtıyordu. İşte soyunma odası burası, oyuncular buradan çıkıcak, bu koridora gelecekler falan.
O kısma ait video var yani. Fikir verebilir.
          [img width=41

Çevrimdışı bad75

Günaydın arkadaşlar..Sana da günaydın @Serhat Akkaya hocam önce bir kahve içseydin :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın arkadaşlar..Sana da günaydın @Serhat Akkaya hocam önce bir kahve içseydin :biggrinking:
Damardan girmeyi seviyorum @Ümit Marmaris  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lig TV inşaatı ziyarete geldiğinde içeri girmişti ve tanıtıyordu. İşte soyunma odası burası, oyuncular buradan çıkıcak, bu koridora gelecekler falan.
O kısma ait video var yani. Fikir verebilir.
İzledim şimdi çok alçak görünmüyor ama üst tarafta borular vardı onların altına tavan geleceğini ve alta da belli bir oranda zemin yapılacağını düşünürsek belki doğru olabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bad75

forumun bu sayfası açıldığında yenisine geçmeden stad biter diye konuşuluyordu. Ama zannedersem 8. yi göreceğiz gibime geliyor.