Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5791647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı eşbaşkan

tarihi duvardan bahsediyorum..

Tarihi duvarda çalışma devam ediyor. Biraz özenli bir iş olduğu için yavaş ilerliyor sanırım. Yoksa her gün belirli bir ilerleme oluyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

iyimser degilki goruneni soyluyorum zaten o yapan firmaya suan durunda denmis olabikir icerigini bilmiyoruz o yuzdende net bunun icin durdular demek olmaz zaten :)

elbette olmaz.. zaten net bilgimiz olmadığından belki de diyoruz ama takvimin bu kadar sıkıştığı bir inşaatta bir firmaya bekleyin diyeceklerini pek sanmıyorum :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bu (Küfür Yasak)₆ nın haberi . Doğruluk payı varmıdır @ahmetx @Efe  @FARUK

Gezi Olayları’nda Beşiktaş’lıların ön plana çıkması sonrası inşaatta 5 metrelik bir geri çekilme (onaylamama) yapıldığı bir başka olumsuz gelişmeydi.
Vodafone Arena’nın planları 50-55 bin kişilik olarak ilk etapta gerçekleştirilmişti. Şu anda seyirci kapasitesi 41-43 bine inmiş durumda. Nedeni 5 metre yükseğe çıkamamak.
yok gezi basladiginda proje belliydi baskan aciklamisti zaten kabul goren proje bu geziyle falan alakasida yok o alana 42 binden fazla seyirci istenmiyordu ayrica anitlarin onayladigi 3 projeden 1 i bu suan sta 42 binden fazla seyirci alacak kapasitede zaten belki ust kat siniri 2 metre daha arttirilabilseydi ve eski acik normal seviyede olasaydu olabilirdi bence hic gerekte yok ha 42 bin ha 45 bin ha 50 bin şuan tek istedigim bitip acilmasi bi sıkıntı cikmadan baskada bisey istemiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cadavra

bugun ki calısma yaz aylarını aratmaadı valla

Çevrimdışı Erdem Çözer

Tarihi duvarda çalışma devam ediyor. Biraz özenli bir iş olduğu için yavaş ilerliyor sanırım. Yoksa her gün belirli bir ilerleme oluyor.

bence yanlışın var.. zaten sürekli takip edebildiğimiz bir alan değil ama zaman zaman paylaşılan fotoğraflarda uzun zamandır duvarda taş montajı yapılmıyor gibi görünüyor.. bunun aksini gösteren fotoğraflar varsa paylaşırsan sevinirim

Çevrimdışı Efe

elbette olmaz.. zaten net bilgimiz olmadığından belki de diyoruz ama takvimin bu kadar sıkıştığı bir inşaatta bir firmaya bekleyin diyeceklerini pek sanmıyorum :)
işci dustuya o bolumde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bu arada ben hiç bir kimseyi nede bir grubu örnek gostermedim. Sadece yazilanlara cizilenlere gore soyluyorum. Insanlar passoyu protesto ediyor diye soyluyorum.
Gecen sene gs ye 2 0 yenildigimiz macta ağrı dan geldim.  Numarailda mac boyunca kuzeyde guneyde islanan donan insanlari dusundum. 15 milyonluk bir sehirde olimpiyat stadini dolduramayan basaksehir stadina gitmeyen insanlara sitem ediyorum ve kim olursa olsun benim gozum de o macta islanan insanlar kadar degeri yok. Sonra yeni stada gel. Ee ora uzak ora soguk. Ne guzel dunya.
iyi ıslanmıştık ama :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

işci dustuya o bolumde :)

iyi kastın :) ama benim söylediğim o kötü kazadan çok öncesinden beri aynı olduğu

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iyi kastın :) ama benim söylediğim o kötü kazadan çok öncesinden beri aynı olduğu
neden kasayim herseyin bi onceligi var suan oraya o tasi koymasinin stadi acmaya bi yarari yok o yuzden parayi diger isleri aktariyorlardir cok basit bir olay olan bu yani :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

neden kasayim herseyin bi onceligi var suan oraya o tasi koymasinin stadi acmaya bi yarari yok o yuzden parayi diger isleri aktariyorlardir cok basit bir olay olan bu yani :)

ben de en başta onu söyledim zaten :)

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o öncelikli degil suan o yuzden devam edilmiyor olabilir daha cok cati ve iceriye odaklanildi bitirmek icin bakalim ne zamana yetisecek ilk şu cati ve drenaj bi bitsin bakalim
Hepsinin projesini ayrı firmalar yapıyor, o öncelikli değil bu öncelikli değil diye bir yorum yanlış bence. Sonuçta bir firmayla bir iş karşılığında bir anlaşma imzalanıyor o firmaya şimdi burayı yapma bekle biz başka yere para harcayalım sonra sen devam edersin mi deniyor?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tamamen katılıyorum sana her firmanın belli bir programı var ve maddi bir durum yoksa o işini yapıp bitirip çıkması hedeflenmesi lazım şu saatten sonra.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalpençesi

Kendimizce hesaplamalar yapıyoruz ama sürekli aksilik çıkıyor ya..19 mart dedik son haberlerle imkansız oldu heralde.Başkan yılbaşında açıklama yapıyor: 15 güne ışıklandırma yapacağız, zemine başlayacağız, diyor. Daha vinçler çıkmadı bile. kedi yolları 1 ay sürdü ya. şimdide semerler tekrar takılacakmış ohoo. Mecbur bekliyoruz ama tam bir hayal kırıklığı oldu.  :bawling: :s20: :steamed:  http://www.dha.com.tr/vodafone-arenada-keyif-kaciran-gelisme_1122181.html
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı cadavra

Kendimizce hesaplamalar yapıyoruz ama sürekli aksilik çıkıyor ya..19 mart dedik son haberlerle imkansız oldu heralde.Başkan yılbaşında açıklama yapıyor: 15 güne ışıklandırma yapacağız, zemine başlayacağız, diyor. Daha vinçler çıkmadı bile. kedi yolları 1 ay sürdü ya. şimdide semerler tekrar takılacakmış ohoo. Mecbur bekliyoruz ama tam bir hayal kırıklığı oldu.  :bawling: :s20: :steamed:  http://www.dha.com.tr/vodafone-arenada-keyif-kaciran-gelisme_1122181.html
semerlerin sokuldugu felan yok ya yeni semerler beklendi o kadar halada beklıoruz daha eksiği var.

Çevrimdışı Efe

Hepsinin projesini ayrı firmalar yapıyor, o öncelikli değil bu öncelikli değil diye bir yorum yanlış bence. Sonuçta bir firmayla bir iş karşılığında bir anlaşma imzalanıyor o firmaya şimdi burayı yapma bekle biz başka yere para harcayalım sonra sen devam edersin mi deniyor?
yoo parasini vermedikleri zaman otomatik man dururlar zaten söylemelerine gerekte yok bu orayi yönetmekle alakali biraz acikacasi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı bad75

ben Başkan tarih verdiğinde üzerine 2 ay koyuyorum. Rahat ediyorum. Sen de dene.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben Başkan tarih verdiğinde üzerine 2 ay koyuyorum. Rahat ediyorum. Sen de dene.

güzel taktik  :ok: 2 ay yetiyor mu bari  :evillol:

Çevrimdışı Efe

yeni ayrıldım abi :)
isler tikir anladigim kadariyla 2 vincte tam kapasite calisiyor bugun yeni inonu almamiz lazim twitteri olanlat mesaj atmak lazim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 15:35:12
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
haber kaynağı belli ki konuya hakim biri "Edinilen bilgiye göre 6 kedi yolunda toplam 84 adet semer görünüyor."
Gezi olayları nedeniyle yaşanan sıkıntı ise yıllar sonra haber değeri kazanmış tevekkeli  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bad75

güzel taktik  :ok: 2 ay yetiyor mu bari  :evillol:
özellikle kaba inşaat bittikten sonrasında %80 ortalama yakaladım :)