Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5801577 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Emre.Guler

Vay arkadaş stad inşaatı ilerlesin diye beklerken sürekli geriliyor anlamadım ben bu işi  :)

Çevrimdışı onurturan

Alt katlarda korkuluk olmayacak, sadece üst katlarda olacak..
Herkese günaydın .. Bence Sezerin paylasimini bi daha okumalısın kardesim :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

membranların başlamasına ne kadar süre var :D

Çevrimdışı black kartal

eldeki bütün koltuk o kadar olduğu için ordan söküp başka taraflara takıyolar  :ebebe:  :ebebe:  :ebebe:
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Vay arkadaş stad inşaatı ilerlesin diye beklerken sürekli geriliyor anlamadım ben bu işi  :)
şu sökülen koltuklari ben göremedim abi kırmızıynan çizebilirmisiniz ne yazikki gozlerim efe ve senin seviyende degil .. gecenlerde havadaki nokta gibi drone lari da sen gormustun dimi  :tabe:

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu sökülen koltuklari ben göremedim abi kırmızıynan çizebilirmisiniz ne yazikki gozlerim efe ve senin seviyende degil .. gecenlerde havadaki nokta gibi drone lari da sen gormustun dimi  :tabe:

valla ben de göremedim :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

Göremeyenler için işaretledim hatta son a harfinin kuyruğu iki sıra beyazdan oluşuyorda şimdi 1 sıra var sanırım harfleri beğenmediler değiştiriyorlar

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı Emre.Guler

bence sökülmemiş açı yanıltıyor.

Açı falan değil D N ve E harflerine dikkatli bak eski resimle kıyasla

Çevrimdışı onurturan

valla ben de göremedim :)
benim umudum yok ama.. Cünkü karşı takim cok güçlü.. Biri elf öteki ordinaryus damacana hesap mühendisi .. simdi kirmizi cizgilerle cizip gözümüze sokacaklar biz de heeeeeee diycez kesin yani bu abi.. :D

Çevrimdışı onurturan

Göremeyenler için işaretledim hatta son a harfinin kuyruğu iki sıra beyazdan oluşuyorda şimdi 1 sıra var sanırım harfleri beğenmediler değiştiriyorlar

heeeee   :kop:  :kop:

Çevrimdışı Erdem Çözer

eyvallah :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serdart

günaydın arena. sabrın sonu selamet. her şey güzel olacak. pozitif anlamda bakalım mayısa kadar. kim negatif duygular besliyorsa biraz ertelesin  :bandit: bu takım bu stada şampiyon gibi çıkacak ve şampiyon olacak. son haftaya kadar sabır.

Çevrimdışı onurturan

eyvallah :)
aslında yazi karakteri guzeldi bence neden degistirdiler ki simdi..Bi tane tam karsidan bi foto gormek lazim tabi.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

mir dekorasyonda gariplesti stada giren gariplesiyor koltuklari sokmusler yarim yarim montaj yapiyorlar falan filan  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2016, 11:23:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
mir dekorasyonda gariplesti stada giren gariplesiyor koltuklari sokmusler yarim yarim montaj yapiyorlar falan filan  :D
mir'in günahını almayalım ya stadı gezen birileri söktüyse hatıra için :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SinanL

herkese merhaba,

uzun zamandır forumu takip edemediğim için soruyorum.

membran işlemine neden henüz geçilemedi. bir kaç semerin değişmesi gerekiyor sanırım. tek engel bu mu membran için yoksa henüz tamamlanmayan başka bir işlem var mı?

teşekkürler

Çevrimdışı cisse557

Çatı işinde inanılmaz bir plansizlik var.

Çevrimiçi COB

Son 1 haftadir ağir ağir ilerliyor işler. Membran gelene kadar koltuklari halletseydik en azindan.

Içerde neler oluyor merak ediyorum. Hiç haber gelmiyor içerden.

Çevrimdışı ahmetx

onları da kendimize benzettik  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Son 1 haftadir ağir ağir ilerliyor işler. Membran gelene kadar koltuklari halletseydik en azindan.

Içerde neler oluyor merak ediyorum. Hiç haber gelmiyor içerden.

İçerde kaos var bence :D