Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5801586 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sezer94

Bence bi an once ust kat korkuluklari bitene kadar alt kat koltuklarini yardirmalilar mart 15 e kadar bitmeli koltuklar
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı emrekhvcgl

arkadaşlar başkan seba'nın vefatından sonra stadyumun adının başına süleyman seba'yı ekleyeceğiz demişti. n'oldu o iş? süleyman seba vodafone arena çok güzel olabilir bence.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Ensar kardesim Eline saglik fotolar icin bu arada ne zaman geldin istanbula ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

@Ensar kardesim Eline saglik fotolar icin bu arada ne zaman geldin istanbula ?
valla elime sağlık çünkü buz tuttu zor bastım fotoğraf çekme tuşuna :D cuma geldim kardeşim 4 5 gün daha buradayım fırsat olursa stadın orda bi çay içelim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

semerler ileri bir tarihe ertelenmiş  :D
hahahaa ssüper espiri ama semer takıldı bugün 40 ı bulmuştur artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aoguzd

Bence bi an once ust kat korkuluklari bitene kadar alt kat koltuklarini yardirmalilar mart 15 e kadar bitmeli koltuklar
Alt katlarda korkuluk olmayacak, sadece üst katlarda olacak..

Çevrimdışı Mustij1903

ertelenen maçlar, yağan kar nedeniyle ilerlemeyi tam olarak fark edemediğimiz stat inşaatı ve hala takıma uyum sorunu yaşayıp yaşamayacağını bilemediğimiz transferler derken..... Ne bileyim İçimde bi sıkıntı var ama...... Bilemedim. :by2: :by2: :by2:
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı aktuğ

kesinlikle muhteşem bir stad  oluyor,tartışmasız türkiye'nin en iyi stadı olacak.lokasyon itibarıyla dünyanın en iyi stadlarından biri.Fazla değil 3 sene önce avrupa'ya gidemeyen battı batıyor sahipsiz kaldı denilen beşiktaşımız üstelik bu stadı devlet yardımı almadan kendi kaynaklarıyla yapıp bizi her zaman olduğu gibi onurlandırıyor.Toprak şeref stadından böyle güzel bir stada gelmek  ,ümraniye tesisleri gibi mükemmel tesislerde antreman yapmak şeref stadında antreman seyreden benim için çok büyük bir mutluluk ve sevinç kaynağı.Üzüntü ile görüyorum ki,bazı arkadaşlarımız her gün menfi bir şeyler bulma peşinde.Bence keyifle gözlerimizin önünde yükselen bu muhteşem stadın keyfini çıkaralım hep beraber bütün beşiktaşlılar.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Kartal Ç

şimdi çıkış kapılarının son rengi beyaz mı oldu?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı denilanz

arkadaşlar başkan seba'nın vefatından sonra stadyumun adının başına süleyman seba'yı ekleyeceğiz demişti. n'oldu o iş? süleyman seba vodafone arena çok güzel olabilir bence.

Başkan öyle demedi. İsteriz, güzel olur ama Vodafone'a verilmiş bir isim sponsorluğu var dedi. Yani onlara bağlı. Ben pek ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Efe

bu hafta yoğun geçecek hergün yeni inönü fotosu almak lazım semerlrin hepsinin geleceğini ve takılacağını düşünüyorum kedi yollarıda yine takılmaya başlanacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı boateng

son zamanlarda iç işler arttı heralde.Şu çatı bitsede kurtulsak iyice kafam karıştı daha semer gelicek mi kaç tane sökülecek semer var ?

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena
@Ensar hosgeldin emegine saglik tesekkurler.

Çevrimdışı Exory_1903

Günaydın arena yeni bir hafta umarız bol semerli bol kedi yollu bi hafta olur
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Efe

son zamanlarda iç işler arttı heralde.Şu çatı bitsede kurtulsak iyice kafam karıştı daha semer gelicek mi kaç tane sökülecek semer var ?
sökülecek semer yok takilacak semer var
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 09:20:30 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arena kartalları.Montaj açısından bereketli bir  hafta  dileğiyle.

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena, herkese bol kazançlı stadyuma da bol semerli haftalar.

Çevrimdışı Ensar

Gunaydin Besiktas Arena
@Ensar hosgeldin emegine saglik tesekkurler.
hoş buldum abi sağol :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Emre.Guler

Kapalıda bazı koltuklar sökülmüşmü banamı öyle geliyor?

Daha önce böyleydi

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi,

-15 derecelik ayazlı Ankara dan hepinize selam olsun.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Kapalıda bazı koltuklar sökülmüşmü banamı öyle geliyor?

Daha önce böyleydi

sökülmüş
Şampiyon Beşiktaş JK