Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806061 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı carsi

Senin aksine bu stad mucizevi bir şekilde böyle kısa zamanda bu hallere geldi.
Açıklamalar bir tarafa kendi gördüklerim bildiklerim benim için önemlidir.

Dünyanın en zor yerinde, siyasi zorlukların en üstte seviyede, rant peşinde koşan karşıtların zirve yaptığı, maddi sıkıntının en ciddi olan bir zamanda seyirci/alan oranının en yüksek olduğu bir stat yapılıyor. Bunu yaparken, masraflardan kaçınılmıyor, bir eser bırakılıyor, yapılması son derece zor ve dünyada eşi benzeri olmayan bir çatı yapılıyor. Neden? Kapasite daha da artsın diye. Yönetimin bu yolu seçtiği için tebrik ediyorum.  Harbiden vizyonlular.

Bir soru sormak istiyorum:
Neye göre hafriyat, inşaat çatı vs. işlerinde geç kalındı? Buna benzer bir stat inşaatını takip ettin mi? Benzeri bir stat biliyor musun Dünya'da? gerçekten çok merak ettim.
[/quote +1903

Çevrimiçi Necmi

Biz burada "Geç kalıyoruz" "Yavaş gidiyoruz" gibi söylemlerde bulunurken, herkes vatan haini ilan etti.
Hepimiz Beşiktaşımızın faydasını istiyoruz.
İnşaatın ilerleyişi hakkında gerçekleri yazdığımız için anti-başkancı ilan edildik.
Hep stadın hızı gayet normal vs. vs. geyikleri döndü burada.

Şimdi en sıkı şekilde bu görüşün karşısında duranların da bu gerçeği gördüklerine tanık oluyorum.
Maalesef stadımız bu seneye de yetişemeyecek.
Varın siz düşünün yönetimin ne kadar plansız bir şekilde bu yola çıktığını.

Yönetimin böyle cesur ve gerekli bir kararı almasını saygı ve takdirle karşılıyorum.
Bence de yapılması gereken en doğru adımı attılar ve stad inşaatı kararını aldılar.
Ama maalesef sanılan çok fazla saptı tarih.
Tamam hiçbir inşaat öngürüldüğü tarihte bitmez ama... buradaki tahminler biraz fazla saptı.
Gerek yönetim kaynaklı gerekse dış merciler kaynaklı.
Taraftar olarak ben sonuca bakarım.
Beşiktaşımın stad inşaatından dolayı taraftarsız ve stadsız geçirdiği 3. sezon.
Futbolcu kalitemize artmış olsa da şampiyonluk için gerekli olan bir unsurdan mahrumuz maalesef.
Keşkelerle dolu bir inşaat oldu stadyumumuz.

Hayatımız beklemekle geçti... hafriyattı, eski açıktı, iskele, çelik halat, semer vs.
Hemen hemen tüm adımlarda geç kalındı maalesef:(
neye göre geç kalındı :alala: bu stad ölçeğindeki bütün stadlar 30 ile 35 ay arası bir sürede bitiyor.
biz temel attığımızdan bu yana 25 ay geçti. ve diğer yapılan stadlardan farklı olara muazam bir hafriyat aldık
stadı deniz kotunun altına yaptık. evet erken bitirilebilirmiydi bencede biraz daha erkene çekilebilirdi ama
bu geç bitirildiği anlamı taşımazki bu kadar imkansızlıklar ve engellemelere ramen eğer sen türevleriyle aynı
zamanlarda bitirebiliyorsan bu başarıdır. Sizin demenizle geç kalındı demekle bir iş geç kalınmış olmuyor.
bizde zaman geliyor eleştiriyoruz ama bu iş geciktiğinden dolayı değil dahada erkene alınabilirdi diyoruz ama
bu kimseye bir inşaatı bitirmesi gereken zamanda bitirdi diye eleştirme hakkını vermez. Bu stadın gerçek bitim süresi devlete verdiğin süredir
zaten o süre zarfındada bitiriyorsun bak trabzona bizimle aynı büyüklükte ve aynı zamanda temeli atılmış ama iş olarak daha az işi olan bir stad orda yükseliyor hemde devlet imkanlarıyla ölçü orda ona bak geçmi kalınmış karar ver.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 1903efe

arkadaşlar kapalı üstte vodafone arena yazan koltukların en üst 3-4 sırasının üstünü beyaz bişeyle örtmüşler nedir o ?

Çevrimdışı toedeyou

Az önceki Hamburg stadının çatısında en ön sırada semer yok.

Çevrimdışı cadavra

Ya benim kizdigim nokta vincin kaldirilmasiydi kaldirilmamais olsa 5 tane semeri daha erken takmis olsak bile kâr kârdir yani neticede onlarda kiralama kaldığı gun kadar para verilio biliorum ama dursaydi semerin daha hizli ilerleyecegi asikardi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Stadyum atmosfer açısından beklediğimizden de güzel olacak yeter ki full çekelim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Bide harfiat felan dioruz ama zeminin 0 in altinda olmasida stada bana gore ayri bi cekicilik katio bu mecburen yapilmis bi sey ama bitip gittikten sonra belkide acayip bi farki olacak pozitif anlamda dier stadlara göre.

Çevrimdışı Efe

Ya benim kizdigim nokta vincin kaldirilmasiydi kaldirilmamais olsa 5 tane semeri daha erken takmis olsak bile kâr kârdir yani neticede onlarda kiralama kaldığı gun kadar para verilio biliorum ama dursaydi semerin daha hizli ilerleyecegi asikardi.

gitmeseydide melazeme bekleyecekler onu hic dusunmuyorsunuz 2 -3 gunde malzeme geliyor bu 2 vinc bu malzemeleri 2 - 3 gunde takiyor 3 vinc 1 gunde taksa yine 2 gun malzeme bekleyecekti bize bi yarari yoktu yani burda sıkıntı malzemelerin gec gelmesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Az önceki Hamburg stadının çatısında en ön sırada semer yok.
ama onlarinki bizden farkli abi yapilis olarak belki bizde şeffaf bölum icin olmasi gerekiyordur onlarda şeffaf bolum yok bekleyelim bakalim bugun yarin zaten 3.semerde gelir eger varsa projede
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GökhanG

Stadın ordayım foto atabilirim de nasıl atıcam  :alala:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Efe

Stadın ordayım foto atabilirim de nasıl atıcam  :alala:
fotolari çek sen necmi abiye atarsin whats app tan ona bi mesaj at özelden yada altuğa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GökhanG

fotolari çek sen necmi abiye atarsin whats app tan ona bi mesaj at özelden yada altuğa
tamam çekiyorum şimdi eski açık tarafına gidiyorum
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu inşaat ne benim yavaş ilerliyor dememle hızlanır, ne de senin hızlı demenle biter.
Bu stadı zamanında bitirebilecek tek şey doğru planlamaydı.
O da maalesef olmadı.
Kimse kusura bakmasın, stad inşaatını yaptı diye başkana sempati beslemek zorunda değilim.
Plansız bir inşaat Beşiktaşımdan 3 senesini söktü aldı!

Hocam kusura bakma, artık bu tip yorum yapanları pek kimse ciddiye almıyor.

20 milyonluk şehrin en işlek yerinde eski stadı yıkıp, deniz kotunun altına yeni stad yapmak için 3 sene normal bir süre. Üstelik hesapta olmayan dezenformasyonlarla(tarihi eser çıktı), engellemelerle (mühür vurulması), iş kazarlarıyla, parasızlıkla, toplumsal olaylarla(gezi) falan da boğuşuldu.

Beşiktaş belki 3 sene kaybetti, ama önündeki 50 yıl kullanacağı bir şahaesere sahip oluyor.

O yüzden plan, vizyon gibi kelimeleri kullanarak ciddiye alınacağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.

Ayrıca Kimse sizden başkana sempati duymanızı da beklemiyor, gidip twitter ergenlerinin peşinden muhalefet yapmaya devam etmekte özgürsünüz.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 15:29:46 tuncaboylu ]

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

benim bugüne kadar türkiyede en cok begendim stad sükrü saracoglu stadiydi taraftarlarin cok baski kurdugu bir stad
mesala toki arenayi hic begenmiyorum cok soguk bir atmosferi var oranin türk futboluna yakismiyor, insallah bizim yeni mabetimiz
en krali olur. Türkiye de bir stad iyi olucaksa o zaman tribünlerin ic ice olmasi gerekiyor bosluklar görünmemesi lazim ve tribünlerin
sahaya cok yakin olmasi lazim, zaten bunlarin hepsi de var bizim yeni stadimizda yane her türlü iyi olmasi gerekiyor bu stadin merakla bekliyorum.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 15:41:40 siyah-beyaz1903 ]

Çevrimdışı toedeyou

ama onlarinki bizden farkli abi yapilis olarak belki bizde şeffaf bölum icin olmasi gerekiyordur onlarda şeffaf bolum yok bekleyelim bakalim bugun yarin zaten 3.semerde gelir eger varsa projede
Bizim projede de yok aslında ama İhsan abi ye göre var inşallah o yanılır

Çevrimdışı tedd

Hocam kusura bakma, artık bu tip yorum yapanları pek kimse ciddiye almıyor.

20 milyonluk şehrin en işlek yerinde eski stadı yıkıp, deniz kotunun altına yeni stad yapmak için 3 sene normal bir süre. Üstelik hesapta olmayan dezenformasyonlarla(tarihi eser çıktı), engellemelerle (mühür vurulması), iş kazarlarıyla, parasızlıkla, toplumsal olaylarla(gezi) falan da boğuşuldu.

Beşiktaş belki 3 sene kaybetti, ama önündeki 50 yıl kullanacağı bir şahaesere sahip oluyor.

O yüzden plan, vizyon gibi kelimeleri kullanarak ciddiye alınacağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.

Ayrıca Kimse sizden başkana sempati duymanızı da beklemiyor, gidip twitter ergenlerinin peşinden muhalefet yapmaya devam etmekte özgürsünüz.

Peşime kitleleri takmak gibi bir idealim yok.
Özgür bir düşünce platformu olduğunu düşündüğüm mecrada fikrimi paylaştım.
İsterse görüşümü kimse dikkate almasın.
Niye insanları şucu bucu diye tasnif edersiniz anlamam.
Ben yazayım da varsın kimse dikkate almasın.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı GökhanG

Necmi abi senin elin kolun uzun beni içeri aldır be :D

Çevrimdışı ers1903

Efe diğer sitede staddan bilgi veren arkadaş öne 2 semer takilacak demiş..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Elbette şartlar gereği plansızlıklar oldu ve belki daha erken de bitebilirdi.. Fikret Orman'ın da hepimizin eleştirdiği yanları var ama kulübün 3 yılını yediler falan denildiği zaman üzülüyorum.

Bu adamlar kulübün geleceğini kurtarmak için en zor zamanda gelip ellerinden geleni yaptılar. Sıradan bir stat yapsalar kimse bir şey söyleme durumunda değilken en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Tabi ki her insan gibi hataları oluyor ama belli ki gönülden Beşiktaşlılar..  Gece gündüz çalışıyorlar..

Biraz empati yapmak lazım. Eleştiri evet ama biraz da ne yapılıyor, ne şartlarda yapılıyor anlamak lazım..

Ben bir Beşiktaşlı olarak ellerinden geleni yapan bu insanlara minnet borçluyum. Daha iyisi olabilir miydi? belki de, ama çok daha kötüsü de olabilirdi.. Bunun örneğini hep birlikte yaşadık..

İnşallah bu sene döneriz ama dönemezsek bile emeklerine sağlık.

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ocean

Stadin onunden gecerken cekmis bi arkadasim

LG-D405 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Efe diğer sitede staddan bilgi veren arkadaş öne 2 semer takilacak demiş..
o zaman 2 dir o arkadasta stadta calisyor galiba valla 2 olsun bizi daha falza germesin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

o zaman 2 dir o arkadasta stadta calisyor galiba valla 2 olsun bizi daha falza germesin
ıkıyse adet dusuyor dımı semer sayısı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ers1903

Mabet iyimi ya hiç görünmüyor ,umarim hersey yolundadır..