Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806237 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Kar etkili olmaz umarım bu gece... Bitsin artık şu çatı :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezer94

Umarim stad acilinca ilk gittigimiz gun yere bakip ulan ne saydik bu prekasti koltugu kac yil gecti bee veya mac izlerken havaya bakip catiya ulan senden de az mi cektik semerin kedi yolun az mi cektirdi bize demeyiz 😃
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

Şimdi de rulo çimden randıman alınırsa hibrit çimden maliyetten dolayı vazgeçilecek diye konuşuluyor , doğruysa ben erken açılmasını istemiyorum, iyi kar yağsın. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Kar etkili olmaz umarım bu gece... Bitsin artık şu çatı :)

Kar mı var istanbulda
Şuan için herhangi bir yağış yok ancak ciddi bir soğuk var :)

Çevrimdışı Orhan

Sanırım projeye bağlı gidiyorlar herhangi bir revize işlemi olmadıysa iç halkanın uc kısmında semer olmayacaktır

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Şimdi güncelledim hava durumunu da 10 da Kar yağışı ihtimali gösteriyor, ilginç :)

Çevrimiçi Necmi

Şimdi de rulo çimden randıman alınırsa hibrit çimden maliyetten dolayı vazgeçilecek diye konuşuluyor , doğruysa ben erken açılmasını istemiyorum, iyi kar yağsın. :)
sende inandınmı maliyetini düşünen kulüp antrenman sahasını hibrit yaparmı?
bunu uyduran nevzat demiri unutmuş herhalde @ahmetx oraya yaparken maliyet değilde
stada yapıncamı maliyet

Çevrimdışı 34BJK64

Milyonlarca TL harcayıp Antrenman sahalarını hibrit çim yapan kulüp, 350 Milyon TL'lik stadın zeminini neden hibrit yapmaktan vazgeçsin?

Konuşulanlara, söylentilere kulak asmamak lazım. Ağustos ayındaki 2016-2017 sezonu başlangıcında hibrit çim olacak zeminde.  :ok:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Turco

o konuda cok haklisin deplasman tribunu eski acikta olmaliydi ne olursa olsun o tribun butun heybetiyle sadece beşiktaş taraftarina birakilmaliydi ben şimdi başkan olsam alirim eski aciga gerekirsr ustun 3te 2 sini alsin localarin etkilenmemesi icinde baska bi cozum bulunur yazik oldu yeni aciga bencede

deplasman tribünü burası mı olacak ?

eğer burası olacaksa etrafı ne ile çevirilecek ? en ön sırada güvenlik bulunacak mı ?

boca'nın stadyumu la bombonera'da olduğu gibi üstte ki rakip takım taraftarının alt katta ki bizim taraftarlara işeyebilme ihtimalinden ötürü soruyorum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

eğer burası olacaksa etrafı ne ile çevirilecek ? en ön sırada güvenlik bulunacak mı ?

boca'nın stadyumu la bombonera'da olduğu gibi üstte ki rakip takım taraftarının alt katta ki bizim taraftarlara işeyebilme ihtimalinden ötürü soruyorum.

tt arena'da da yukarıda.. hiç böyle bir şey duydun mu? bizde de bunları düşünerek camla kapatacaklardır..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yok abi sorun olmaz , En on sıraya 1,5 metre boyunda Buzlu Cam Bariyer koyulur , Toki arenada ki gibi
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 10:06:09 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ers1903

Cizdigin bolge biraz daha numaraliya doğru kayacak ,benim anladığım misafir tribünü iki giris çıkış kapisindan olusacak.

Çevrimdışı doctore

Günaydın arena kartalları. iyi haftasonları  :ishock: :ishock:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arena kartalları.Sabah 9 da semer  takılıyor.

Cizdigin bolge biraz daha numaraliya doğru kayacak ,benim anladığım misafir tribünü iki giris çıkış kapisindan olusacak.
Aynen oyle abi

Catal merdiven yapilan kapi Bizim taraftarin olacak

Dedigin gibi misafir takim tribunun bir kismi da Numaraliya kayiyor , Boylece deplasman Tribunu iyice koseye sıkışıyor ve Yeni acikta taraftar bolunme olayi minimum duzeye iniyor...

Eger 3.cu kapida deplasman tribunune verilseydi O tribun oldugundan daha buyuk görünürdü ve kısmende olsa kamera açısına girerdi , Cok iyi düşünülmüş bu olay
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 10:04:44 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Efe

kar dumur oldu galiba bursada da gunes var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

belkide deplasman tribünü altlı üstlü yapılır.hem ikiye bölünürler hemde alt katta tribün yırtığı olduğu mantıklı olur.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

belkide deplasman tribünü altlı üstlü yapılır.hem ikiye bölünürler hemde alt katta tribün yırtığı olduğu mantıklı olur.
abi o bloklarda kombine satildi bence yapamazlar oyle bisey
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En mantiklisi bu murat abi altli ustlu koyacaksın oraya hem kendileri bölünür hemde tribünde fazla yer kaplamazlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kar dumur oldu galiba bursada da gunes var :icool:
Hava karda toplayabilir efe. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aoguzd

Gunaydin arena. Deplasman tribünü numaraliya dogru kaydırıldıysa neden orasi çatal merdiven oldu bağlantı kuramadım?

Çevrimdışı serti67

gunaydın arena gercekten yenı acık ustte orayı catal yapmaları goruntuyo bozmus koca trubunde hatalı parca gıbı kalmış
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Gunaydin arena. Deplasman tribünü numaraliya dogru kaydırıldıysa neden orasi çatal merdiven oldu bağlantı kuramadım?
Numaraliya kaydirilmadi , Zaten bastan beri oyleydi

Catal merdivenden duz merdivene gecis yapinca az da olsa koltuk kazandik , Normalde Yeni aciktaki 3.cu kapida misafir tribune aitti , 3.cu kapiyi Catal merdiven yaparak 3.cu kapinin cikisini bize vermis oldular , Boylece az da olsa deplasman Tribunu daha az yer kaplamış olacak , Yeni acikta taraftar bolunme olayi minimum duzeye inmis olacak ve Iyice koseye sikismis olacaklar