Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806324 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Efe abi 3.cu cikis kapisini Catal merdiven yaparak bize verdiklerine göre , Deplasman tribun koltuk dizayninda değişikliğe gidip koltuk aralarını siklastirip koltuk artisi sağlamış olabilirler mi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aoguzd

Numaraliya kaydirilmadi , Zaten bastan beri oyleydi

Catal merdivenden duz merdivene gecis yapinca az da olsa koltuk kazandik , Normalde Yeni aciktaki 3.cu kapida misafir tribune aitti , 3.cu kapiyi Catal merdiven yaparak 3.cu kapinin cikisini bize vermis oldular , Boylece az da olsa deplasman Tribunu daha az yer kaplamış olacak , Yeni acikta taraftar bolunme olayi minimum duzeye inmis olacak ve Iyice koseye sikismis olacaklar
@Yunus Emre Dökmeci açıklama için çok teşekkürler :)

Çevrimdışı Efe

@Efe abi 3.cu cikis kapisini Catal merdiven yaparak bize verdiklerine göre , Deplasman tribun koltuk dizayninda değişikliğe gidip koltuk aralarını siklastirip koltuk artisi sağlamış olabilirler mi ?
yok zannetmiyorum sonucta ayni ebatta koltuk orayada takilacak o catal isi sadece tribunleri bir birinden ayirmakla alakali bence ayrim bolumleri ve koltuklar tam bi takilsin hersey anlasilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Şu cati montaji icin kalan son malzemelerin hepsini getirselerde bi görsek 3 asagi 5 yukari ne zaman montajin bitip mebrana gecilecegini tahmin ederiz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

En mantiklisi bu murat abi altli ustlu koyacaksın oraya hem kendileri bölünür hemde tribünde fazla yer kaplamazlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle doğru mantık hem bölünsünler hem sıkışsınlar katılıyorum. Ama gel gör ki bunlar için çok geç artık kombine satışları falan yapıldı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Hava karda toplayabilir efe. :)

valla aksama kadar yagmsinda ondan sonra yagacaksa yagsin bugunde calisma etkilenmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Kucuk bir ayrıntı daha var

3.cu cikis kapısı normalde Deplasman tribunune aitti bu kapiyi bize vermeleri 2 avantaj daha sagladi bize

1. Yeni acikta taraftar butunlugu en ust duzeye cikti bolunme minimuma indi

2. 3cu kapi Deplasman tribunune verilseydi kismende olsa Kamera açısına girebilirlerdi simdi ise iyice koseye sıkıştılar ve kamera acisina girme sanslari SIFIRA indi

Bir Taşla 2 Kus vurduk :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla aksama kadar yagmsinda ondan sonra yagacaksa yagsin bugunde calisma etkilenmez
İnşallah kardesim. Ben bu seneden umudumu kestim artik yavaş yavas gec olsun temiz olsun yeni sezona.

Günaydin arkadaslar twitterdaki bu sayfa size mi ait? @Efe

Çevrimdışı canU

E bı vinçler 2 hafta önce çıkmayacak mydı? Başkan daha 15kedi yolu 1 sıra da semer varken nasıl çıkacağını düşündü acaba ilginç.

Daha vinçler çıkmadığına göre hibriti sene sonuna bırakmanın manası kaldı mı şuanda?

Bir de bu kadar iş varken hal diğer binç beden gitti?
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 11:26:26 canU ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Günaydin arkadaslar twitterdaki bu sayfa size mi ait? @Efe
hayir o bizimki degil bizimki arenakartallari avatarda kartal var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İnşallah kardesim. Ben bu seneden umudumu kestim artik yavaş yavas gec olsun temiz olsun yeni sezona.

zaten mesele bu sene acilmasi vs degil çatinin bitip vinclerin iceriden cikmasi psikolojik sıkıntı oldu vincler herkeste :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 11:39:56 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

Eski açık alttan kısa bir video

eski aciktan stad harika görünüyor mimari harika
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

şuan bekleyen kedi yolları nereye takılacak arkadaşlar ben kaçırmışım sanırım orayı... :alala:
İsmet Yarkın ONUR

An itibari ile yogun kar yagisi ve tipi basladi :by2: :by2:

Çevrimdışı İhsan

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, ama şu anda monte edilen semerlerde plakalar var. Bu plakalara PTFE ve şeffaf membranlar bağlanacak. Buna benzer semerlerin en uca bağlanmasını bekliyorum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok fena Kar yağısı başladı kadıköyde adam döven cinsten .

Çevrimdışı Efe

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, ama şu anda monte edilen semerlerde plakalar var. Bu plakalara PTFE ve şeffaf membranlar bağlanacak. Buna benzer semerlerin en uca bağlanmasını bekliyorum.
ihsan abi 3.sira semerler en uc bolume takilacak bence  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK