Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6198173 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sahinnd

Çatal merdiven deplasman tribününün bütünlüğünü bozacaktır 😆😆
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı osman1903

Bu piksellerin takılacağı yerler belli mi yoksa işçiler kafasına göre bi tanede buraya beyaz atalım falan mı diyolar :)

Çevrimdışı osman1903

Karda koltuk veya raylari takiyorlar mi ?
Taksın takmasın açılış tarihi için onun bir anlamı yok vinçler içerden çıkmadıkça bu da semelerlerle ilgili stad açılamaz zaten bu sene geçti artık koltuklarıda muhtemelen kulüp sıkışık durumda olduğundan kombine satışı artsın diye gelir olsun diye takıyorlar

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bir sabah uyansak ve şu semerlerin hepsi bitmiş olsa  :s20: :s20: Çok sıkıcı semer beklemek...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı dorukkaymak

Bellidir malese
Bu piksellerin takılacağı yerler belli mi yoksa işçiler kafasına göre bi tanede buraya beyaz atalım falan mı diyolar :)

bellider malesef "bana gore" cok zevksiz olan "televizyon ustu dantel ortu" gibi o piksellerin yerleri. kafalarina gore yapmiyorlardir.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı gokhanwww

Yaa bu dsarda görülen cati boslugu ne zaman camla kaplanacak..cok kotü dryo..stadn bütünlüğü olmyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fore_kazık

şu vinçler ne zaman çıkar ya belli bir tarihi var mı
Haftaya :D kulakların çınlasın başkanım. İyisin hoşsun ama şu 'haftaya' açıklamaların olmasa daha iyi olucak. ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

ben acilisi falan gectim şu çati biran once bitirilmeli hic bitmeyecek hissi vermeye basladi ayrica dis kisimda artik cevre duzenlemesine girmeli yeni acik ve kapali da kufeki isi bitince
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

ben acilisi falan gectim şu çati biran once bitirilmeli hic bitmeyecek hissi vermeye basladi ayrica dis kisimda artik cevre duzenlemesine girmeli yeni acik ve kapali da kufeki isi bitince
Al benden de o kadar ilk semerler bittitinde bakip bakip doymuoduk stada simdi bakiorum hala semer takiolar bi de yavas ilerlio baktikca umutsuzluk ruhum daralio.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi AigleBordeaux

Al benden de o kadar ilk semerler bittitinde bakip bakip doymuoduk stada simdi bakiorum hala semer takiolar bi de yavas ilerlio baktikca umutsuzluk ruhum daralio.

aynen ya acayip yavas gidiyor gibi  :s20:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

aynen ya acayip yavas gidiyor gibi  :s20:

Diğer semerlerin yeri hazırdı ekstradan çıkan semerler kaynak oluyor ayrıca yeni semer bekleniyor :)

Yavaş gittiği filan yok.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimdışı cadavra

kedi yollari bitmismi ?
Bitmedi yok daha gelecek kedi yolu var.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Bitmedi yok daha gelecek kedi yolu var.

öndekiler bitmis ama, ben sadece altta sagda bir bosluk görüyorum.

Çevrimdışı quentine83

bu takılacak olan kedi yolları nerelere takılacak .ben kaçırdım sanırım orayı... :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Son dakika..saat 20:45 itibariyle Vodafone Arena'nın eksik kalan kedi yolu aparatları stada gelmiş bulunmaktadır.. Diye  haber  vardı  twittırda.  @Efe  @FARUK  doğru mudur  abiler??.

Çevrimdışı asyakartalı

yalıtım içindir

dolgu amaçlı gazbeton tarzı bir üründür.tribünlerin altındaki bölmelerde de kullanıldı stadta.bunu yerleştirip üzerine küfeki koyucaklar büyük ihtimalle.
http://ytong.com.tr/urunler_db.asp?urunID=18

Çevrimdışı Efe

Son dakika..saat 20:45 itibariyle Vodafone Arena'nın eksik kalan kedi yolu aparatları stada gelmiş bulunmaktadır.. Diye  haber  vardı  twittırda.  @Efe  @FARUK  doğru mudur  abiler??.
bize bilgi gelmedi abi ama soyleyen dogru soyluyordur yoksa nerden bilecek kedi yolunu oyle soylenmistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Mustafanın sitedede gördüm ben ne kadar doğru bilemicem
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Efe

bu misafir bölümündeki kapıyı iyice inceledim çatal merdiven olarak görünsede bence misafir tarafında kalan merdivenler kesinlikle ayrım bölümü olacak merdivenlerin boyutlarıda bir değil yanda kalan merdivenlerle ayrıca üst kısımda da merdivenlerin yan tarafı boş birakılmış durumda o kapıyı beşiktaş taraftarı kullanacağı için çatal merdivenin solda kalan kısmının kullanılma ihtimali yok benim tahminim orası direk ayrım olarak kullanılacak :)

şuan hamburg-bayern maçını seyrediyorum sol tarafta kalan bölüm neredeyse hiç kamera aaçısına girmiyor girse bile merdiven falan görünmüyor bizde de misafir bölümü hiç görünmeyecek bi koltuklar takılsın ayrım bölümleri çekilsin stad tam stad gibi görünecek
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 23:17:26 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

dolu olacagi icin ve kamera acisina girmetecegi icin rahat ol
beni stad boşkenki görüntüsü düşündürüyor @Efe :)
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 00:44:57 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Oraya deplasman tribünü yapıp kenarı nı çevirip asimetri nin kralını yapıyorsun zaten abi o mu çarpacak göze :)
@FARUK bu beni daha çok mahvetti :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

pixellere bak abi rahatlarsın :D  :evillol:
hah işte bu beni rahatlattı pikseller merdivenleri kamufle ediyor @cursedofdragon :)