Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5810323 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Tamam abi hangi baslikta konuşabiliriz soyle oraya yazayim sikinti yok :icool:
futbol başlığına orda futbolla ilgili herşey konuşulur engel yok

Çevrimdışı Efe

Yok efe orası merdiven olacak senin dediğin gibi olsa bu işlemi yapmaz düz inen merdiveni geniş tutarlardı , birde bu bizim stadımız yahu misafir seyirci kısmı iyi görünse ne olacak da ne demek ?
bizim stadimiz tamamda o kismi biz kullanabilecekmiyiz ki ayrica o çatal merdivense misafir takim taraftari bizim taraftarla bir cikacak o zaman ayni kapidan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

nerde gordun :)

Telefon da fotoğrafı iyice yakınlastırdım Efe abi yeni açığın altında ki tuhaf iki merdivenli yerin arasında yan yana 4 koltuk saydım :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Telefon da fotoğrafı iyice yakınlastırdım Efe abi yeni açığın altında ki tuhaf iki merdivenli yerin arasında yan yana 4 koltuk saydım :)
insallah 4 takarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

bizim stadimiz tamamda o kismi biz kullanabilecekmiyiz ki ayrica o çatal merdivense misafir takim taraftari bizim taraftarla bir cikacak o zaman ayni kapidan :icool:

o merdiven çatal arkadaşlar, kapalı localarından çekilmiş bir foto gördüm bugün ve çatal olduğunu tespit ettim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

kullanacağız tabii ki , derbilerde mesela (yasak devam ederse) .O kapı ya misafir ya da ev sahibi içindir ortak olmaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:32:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yeni açık altta merdiven daralınca 26*4=104 koltuk mu kazandık toplam.
alt üst 8 tribünde toplam 800 felan mı edecek ekstra :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

o merdiven çatal arkadaşlar, kapalı localarından çekilmiş bir foto gördüm bugün ve çatal olduğunu tespit ettim.
merdiven konmus mu yan tarafada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt o kapiya merdiven konmus çatal yapilmis ilginc doğrusu misafir cikislari vs nasil olacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

tamam iste o kapi misafir icin degil o yuzden çatal olamaz catalsada o zaman koltuklarin uzerine ayrim yerleri konulacak tam net bi foto görelim daha doğru yorum yapariz bence çatal olmayacak diger acik bolum ayrim icin kullanilacak

bariz çatal görünüyor burada

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GökhanG

İyi günler. Bayadır sınavlardan ve sağlık sorunlarından ötürü stadı takip edemedim..
 Son durum nedir ? Mart ayına açılır mı stad ?
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı tangaz

merdiven konmus mu yan tarafada

evet konmuş Efe, acaba misafir tribünü planlamasında değişikliğe gidilip alt üst tribün verilmesi falan düşünülüp köşe de daha dar bir kesit vermeyi falan mı düşünüyorlar?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

evet konmuş Efe, acaba misafir tribünü planlamasında değişikliğe gidilip alt üst tribün verilmesi falan düşünülüp köşe de daha dar bir kesit vermeyi falan mı düşünüyorlar?
peki bununla çatal merdivenin ne ilgisi var ?  :alala:

Çevrimdışı Efe

yok alt ust olmaz onun baska bi aciklamasi vardir yaptiklari kapiyi bozdular cunku
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi günler. Bayadır sınavlardan ve sağlık sorunlarından ötürü stadı takip edemedim..
 Son durum nedir ? Mart ayına açılır mı stad ?

Geçmiş olsun kardeşim. 2 sıra semer işi kaldı en son onlar takılıyordu. Sarkacak gibi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:47:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
passoda alt kombine satılmıyor mu sonradan değiştiremezler alanlar nereye gidecek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

peki bununla çatal merdivenin ne ilgisi var ?  :alala:

güzel soru. soruyu kendi kendime tekrar edince bende bir ilişki kuramadım  :D

Çevrimdışı Efe

bariz çatal görünüyor burada

evt görünuyor neden o şekilde yapildi anlam veremedim ama deplasman tribunuyle alakali kesin olarak nasil olacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

La olm bu stat size ne etti? Her gün farklı yeni şeyler oraya çıkıyor. Ruh haliniz iyiye gitmiyor beyler, biraz az kafa yorun  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Ikitelli'de tipi basladi simdi. Birazdan statta da baslar kar yagisi...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Fatih

Yeri ve zamanı değil ama, taraftar gruplarının şu şekilde bölünmesi beni çok üzüyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsi ayni yer de olsa buyuk kavgalar cikar...

Çevrimdışı GökhanG

Geçmiş olsun kardeşim. 2 sıra semer işi kaldı en son onlar takılıyordu. Sarkacak gibi.
Çok teşekkürler :ok:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Deniz

yağış geliyor çalışmalar yarın durur muhtemelen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

Kırmızılarla işaretli yerlerin mesafesine bakarsak siyah olan yere ne yazıkki bir semer daha gelicek gibi :(

Umarım sadece uç kısım için 2 adet yeterlidir çünkü arka bölümlerle işaretli bölümün mesafesi aynı
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 16:14:53 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde