Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5810464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çatal merdiven efsanesi geri dönmüş.  :busted_cop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Passoda geçen yıl ilk satış başladığında orası 31 koltuk değildi daha azdı yani öyle mi @Necmi?
evet merdiven genişlikleri iki metreydi şimdi sanırım 1.30 a düşürüldü çift taraflı toplamda 140 cm uzadı tribün
buda 3 koltuk ilave ettirdi. bazı yerlerde iki koltuk ilave var bazı yerler aynı passoda iki ay kadar önce bunları eklediler
konuşması olmuştu burda zaten ilaveden sonrada başkanın konuşması falan gelmişti.  @sozkul

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok sünger çekmeyelimde Beşiktaşlı gibi davranalım yeter :D
son dönem twitter ergenlerinde Beşiktaşlılık duruşu kan kaybediyor en
azından Beşiktaş forumlarında bazı şeylere dikkat edelimde o gençlerde
Beşiktaşlı nasıl olunur öğrensin. @riza calli
unutmamak gerekiyor Beşiktaş taraftarına bu ünü duyarlılığı vermiştir. bunu
kaybedersek diğerlerinden bir farkımız kalmaz.
:claps: :claps: :claps: +1903

@Necmi abi bu arada senin kaleci formasi simdi daha anlamlı oldu :icool:

Bende Hayatimda ilk defa Kaleci formasi alicam bu sene :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

çatal degil o yandaki acikliga ayrim bolumu konacak cam yada demir ortadaki merdiveni yana kaydirmislar cikis icin daha mantikli goruntu acisindan kamera acisina girmeyecek bi sıkıntı yok zaten orasi depalsman bolumu iyi gorunse ne olacak bize bi yarari yok
He iyi ozaman bakalim nasil bisey cikacak ortaya

Çevrimdışı ahmetx

çatal degil o yandaki acikliga ayrim bolumu konacak cam yada demir ortadaki merdiveni yana kaydirmislar cikis icin daha mantikli goruntu acisindan kamera acisina girmeyecek bi sıkıntı yok zaten orasi depalsman bolumu iyi gorunse ne olacak bize bi yarari yok
Yok efe orası merdiven olacak senin dediğin gibi olsa bu işlemi yapmaz düz inen merdiveni geniş tutarlardı , birde bu bizim stadımız yahu misafir seyirci kısmı iyi görünse ne olacak da ne demek ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok efe orası merdiven olacak senin dediğin gibi olsa bu işlemi yapmaz düz inen merdiveni geniş tutarlardı , birde bu bizim stadımız yahu misafir seyirci kısmı iyi görünse ne olacak da ne demek ?
Deplasman yasağı olan maçlarda biz kullanacağız orayı sonuçta.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kadir137

Evet Açılış zamani yaklaştıkça Taraftar Gruplarinin nerede olacagi da belli olmaya basladi yavas yavaş

çArşı : Kapali Ust

Asya Kartallari : Eski acik alt katta olacagini açıkladi

Arena Kartallari : Eski Acik alt

Karagumrukluler : Eski Acik Ustte yer alacaklarini açıkladı

Antipati Grubu : Yeni Acik ust..
Yeri ve zamanı değil ama, taraftar gruplarının şu şekilde bölünmesi beni çok üzüyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı sallapati

yemin ederim yazık şu ülkenin paralarına.. paranla rezil olmak budur..
Sivas stadı tam faciaa. üst kat tribünle çatının uyumsuzluğuna bakın.

adam almış eline matkapı rasgele deliyor prekastları.. yamuk yumuk kafaya göre koltukları montajlıyorlar..

https://www.facebook.com/Vizyon58/videos/761863660624426/

Çevrimdışı ahmetx

Yeri ve zamanı değil ama, taraftar gruplarının şu şekilde bölünmesi beni çok üzüyor.

neden üzüyor ? insanlar tek tip hiç bir zaman olmamıştır bu eşyanın tabiatına aykırı böylelikle yeni şeyler ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı GIUNTI

yemin ederim yazık şu ülkenin paralarına.. paranla rezil olmak budur..
Sivas stadı tam faciaa. üst kat tribünle çatının uyumsuzluğuna bakın.

adam almış eline matkapı rasgele deliyor prekastları.. yamuk yumuk kafaya göre koltukları montajlıyorlar..

https://www.facebook.com/Vizyon58/videos/761863660624426/

Bu ne ya, midem bulandı o koltukları gördükçe. estetik 0 . bir de videodaki saçma müzik üstüne tuz biber oldu. göze kulağa eziyet  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

5 dk önce

Abi bu görüntüye göre sadece koltuklar değil bütün stat piksel piksel :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Butun tarftar Gruplari zaten cArsi etrafinda toplaniyor butun organizasyonlari ve tribunleri cArsi yönetiyor herhangi bir bolunme yokki bizde :alala:

Evet Açılış zamani yaklaştıkça Taraftar Gruplarinin nerede olacagi da belli olmaya basladi yavas yavaş

çArşı : Kapali Ust

Asya Kartallari : Eski acik alt katta olacagini açıkladi

Arena Kartallari : Eski Acik alt

Karagumrukluler : Eski Acik Ustte yer alacaklarini açıkladı

Antipati Grubu : Yeni Acik ust..
Evet arkadaslar bu konuda Gorusleriniz nedir ?

Ufak ufak tartismaya baslayalim artik bu konuyu :ok:

Çevrimiçi Necmi

:claps: :claps: :claps: +1903

@Necmi abi bu arada senin kaleci formasi simdi daha anlamlı oldu :icool:

Bende Hayatimda ilk defa Kaleci formasi alicam bu sene :bandit:
siyah olsun pembe çizgili :D
bu senede alacaktım ama koldaki çizgileri pembe yapmışlar kızdım almadım.
kartal yuvaları bu sene iyice saçmaladı tuhaf yakalı tshortler pembe çubuklu
formalar :bandit: kimsenin sırtında görmüyorum ben yazın en az 10 tshort alırdım
geçtiğimiz yaz bir tane alabildim ha birde hentbolun kamuflajlı formasını aldım o güzeldi

Çevrimiçi Necmi

moda alırım seni :bandit:

siyah olsun pembe çizgili :D
bu senede alacaktım ama koldaki çizgileri pembe yapmışlar kızdım almadım.
kartal yuvaları bu sene iyice saçmaladı tuhaf yakalı tshortler pembe çubuklu
formalar :bandit: kimsenin sırtında görmüyorum ben yazın en az 10 tshort alırdım
geçtiğimiz yaz bir tane alabildim ha birde hentbolun kamuflajlı formasını aldım o güzeldi
Evet abi Ben Gururlan tisortu falan aldim ama son çıkan tisortlerin yakalari cok genis Bayan tisortu gibi birde kaliplari bana cok buyuk geldi oyuzden almadim , Cok guzel figürler ve baskilar var tisortlerde ama kaliplar cok sıkıntılı..

Valla siyah dusunuyodumda Pembe çubuklar benimde kafama takildi , Kirmizi Kaleci formasi alayim diyorum :bandit:

Senin uzerinde her kaleci formasi gordugumde aklıma TOLGA geliyordu :akuma: :steamed: :steamed: :steamed:

moda alırım seni :bandit:
Niye ki :alala:

Taraftar Gruplari hangi tribunde olacaklarını aciklamislar bu konuda görüşlerimizi belirtmek neden sikinti olsunki :alala:

Stadla alakalı bir konu sonucta :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

San mameste misafir seyirci sayısına göre tribünde ayarlama yapabiliyorlar .Biz de olabilir miydi bu @Necmi , @FARUK

344 koltuklu

1262 koltuklu

2664 koltuklu

Çevrimdışı tangaz

Yunus Emre evin neşesi gibisin, foruma enerji katıyorsun  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

mesela bu şampiyonlar ligi maçına az sayıda misafir takım taraftarı gelmiş .  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:12:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yunus Emre evin neşesi gibisin, foruma enerji katıyorsun  :claps:
hayır o necmi abinin mazlumu :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Niye ki :alala:

Taraftar Gruplari hangi tribunde olacaklarını aciklamislar bu konuda görüşlerimizi belirtmek neden sikinti olsunki :alala:

Stadla alakalı bir konu sonucta :bandit:
burda stadla alakalı konuların konuşulduğunu kim söyledi :alala:
burası inşaat başlığı stad bittiğinde bu konuyu kapatacağız stadla alakalı olsa açık tutarız.
@Yunus Emre Dökmeci

burda stadla alakalı konuların konuşulduğunu kim söyledi :alala:
burası inşaat başlığı stad bittiğinde bu konuyu kapatacağız stadla alakalı olsa açık tutarız.
@Yunus Emre Dökmeci
Tamam abi hangi baslikta konuşabiliriz soyle oraya yazayim sikinti yok :icool: