Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaslar old traffordda kale arkasinda ve tac cizgisinde cimler asagi dogru 1 yada 1.5 metre asagi dogru iniyor bizimki oyle mi olacak yoksa duz mu?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar old traffordda kale arkasinda ve tac cizgisinde cimler asagi dogru 1 yada 1.5 metre asagi dogru iniyor bizimki oyle mi olacak yoksa duz mu?
bizdede kavis mecbur olacak su tahliyesi için ama old trafford kadar yüksek olmaz saha
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

Konu dışı kusura bakmayin.
Bu gün is yerinde arkadaslarla stad in dikliginden bahsederken tam bulamadim. Bir kac arkadas gs fb ve bizim tribun dikliklerini yazmisti karsilastirmisti. Bana mesaj atarsa sevinirim. Tesekkurler

Çevrimdışı Kartal66

son günlerde hiç çalışma olmuyor sanki bu sezonun sonlarına maç
Oynanır hale gelmesi mümkünmü babacanlar

Çevrimdışı Gonzo

Konu dışı olacak ama ben bi ihtiyara bakıp çıkacam; @Necmi, Hoca Genel Sohbete bi konu attım: http://besiktasarena.com/genel-sohbet/kisisel-besiktaslilik-tarihi-giris/ maksat kafa dağıtmak belki bi bakarsınız, selamlar

Çevrimdışı ZEKI

istanbula gelecek kar yağışının son çıktılarda azaldığı ve sorun oluşturmayacağı konuşuluyor bizde de çalışmalar etkilenmez umarım ay sonuna kadar şu semer işini bitirmek gerekiyor
benim takip ettigim sitede ise tam tersini soyluyor iyi kar yagisi alacagiz. wow dan takip etme artik. @Efe

Çevrimdışı Sezer94

bizdede kavis mecbur olacak su tahliyesi için ama old trafford kadar yüksek olmaz saha

Abi old trafford fazla abarti zaten su fotograftakinin yarisi olsa yeter bizde.
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

İngiliz alternatif rock gruplarından Radiohead, bu yıl içinde yeni albümünü çıkaracak ve bu kapsamda turneye çıkacak. Turne programi her ne kadar belli olmasa da alternatifler içinde İstanbul da var. Bilen bilir,  dünya çapında ve efsane gruplardan biridir. Bugüne kadar Türkiye'ye hiç gelmediler. Belli mi olur, belki Türkiye'deki ilk konserlerini açılış şenlikleri kapsaminda mabedimizde verirler.

Çevrimdışı sallapati

siyahın üstüne beyaz koltuk çok daha şık gözüküyor beyazın üstüne siyah koltuktan...

Çevrimdışı sallapati

Güncel

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devasa bir UFO ya benzedi stad resmen.. geceleri müthiş gözükecek  :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

İngiliz alternatif rock gruplarından Radiohead, bu yıl içinde yeni albümünü çıkaracak ve bu kapsamda turneye çıkacak. Turne programi her ne kadar belli olmasa da alternatifler içinde İstanbul da var. Bilen bilir,  dünya çapında ve efsane gruplardan biridir. Bugüne kadar Türkiye'ye hiç gelmediler. Belli mi olur, belki Türkiye'deki ilk konserlerini açılış şenlikleri kapsaminda mabedimizde verirler.

İngilizler birbirine düşkündür. Vodafone Arena olabilir tabi ama tarihler uyar mı bilinmez.

Çevrimdışı kral_bjk

ekrem in attığı foto da yeni açık sol üst köşe çatal merdiven yapılmış gibi görünüyor yoksa benmi yanlış görüyorum :ebebe:

Çevrimdışı boateng

Burda restore çalışması olacaktı heralde oldu mu ?  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Selamlar herkese, çalışma var mıydı bugün?

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

böyle bir resim buldum koltuklarla ilgili, bayada gercegine andiriyor bence.

Çevrimdışı cadavra

Ya arkadaslar yeni aciktaki boşluğu takmayin kesin koltuk takilacak söyle dusunub koltuk demek para demek para demek Fikret orman demek Fikret orman demek besiktas demek baskanin kafasi paraya iyi calisio gerci transferede iyi calisio onun icin kesin bi ayar ceker oraya su çatı montajinin bitmesi mesele.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

ben bir ara köşeleri hesaplamıştım 13000 civarı bir şey çıkmıştı ama ilk zamanlardı @denilanz
zaten bu hesabı yaptıktan sonra 41903 sadece taraftar koltuğu olduğunu söylemiştim senin hesapta VIP
basın falan dahilmi zaten artık rakamlara passonun sitesinden ulaşabiliyorsun ordan kolayca sayılıyor

Necmi abi suanki goruntusuyle bu stadda 41903 seyirci koltugu olmaz.

vip, loca, 1903 tribunu butunu toplam 42 bin küsür olacak. Insallah yanilirim.

Çevrimdışı binnur32

gözlemim ilk önce sponsor alınan tribünlerin ismi yazılacak diğer tribünler ozamana kadar sponsor alırız inş düşüncesiyle bekletilecek gibi

Çevrimdışı Erhan

@Efe  bak tam 3 koltuk alıyor orası

Helal Necmi abi. :claps: 4lü set abaküs halinde takıldığı için oraya özel kısa bi parça yapılacak demek ki senin dediğin gibi :ok:

Çevrimdışı gurmeninoglu

Hayırlı geceler beyler. İşlerimin şu sıralar yoğunluğundan dolayı nerdeyse 2-3 haftadır takip edemiiyorum. Halkanın en iç tarafına ikişer semer daha mı takılıyor? 40 cm olayı nedir? Dışa doğru takılar dörder semer mi sökülecek? Bir kardeşim -abim- bana bir özetini geçebilir mi? Şimdiden ARO.

Çevrimdışı sallapati

gözlemim ilk önce sponsor alınan tribünlerin ismi yazılacak diğer tribünler ozamana kadar sponsor alırız inş düşüncesiyle bekletilecek gibi

zaten tek numaralı kaldı sponsor alınabilecek... kapalıya vodafone yazıldı..

bu demirören milangaz total oil , moil olayı fos çıktı galiba..

100 milyon tllik borç hala yapılandırılmadı..
Adalıya da var 10 milyon borç heralde..

Demirören baya zarar etmiş olması lazım kur farkından :D :D