boş konuşmuşsun.. kemer takmak daha çok yeri boyamasına engel değil ve kimse ondan güvenliğini tehlikeye atacak şekilde boyama yapmasını istemiyor.. bu konuda anlatıldığı gibiyse tek suçlu ne yazık ki vefat eden işçi kardeşimiz
İnşaattan anlamam. Seninle bu konuyu tartışmaya kalkmam. Bazı yorumlarda kemer takmanın işi yavaşlattığını okuduğum için bu yorumu yaptım. Ama sana çok iyi anladığım bir şeyi anlatayım.
Hayatta en sevdiğim davalar, eğer işçi tarafındaysam iş davalarıdır. Çünkü işçilerin çok büyük bir kısmı büroya geldiklerinde oturmayı kalkmayı bilirler. Genelde ne koparırsan kopar demezler, sadece haklarını isterler. Dava sonunda karşı taraftan da vekalet ücreti alacağımı öğrendiklerinde, cinlik yapıp kendilerinden kesilecek miktar için bunu koz olarak kullanmaya kalkmazlar. Genelde Avukatlarına doğruyu söylerler, mahkeme salonlarında da doğruyu söylerler. Tek ayak üzerinde on yalan uydurma kapasiteleri sınırlıdır. Bu ülkenin üretimini onlar yaparlar, parayı hizmet sektöründe olan bizler kazanırız, buna isyan etmezler. En ilginci, ne kadar teknik olursa olsun, davayla ilgili anlattıklarımı en iyi anlayan genelde onlardır.
Diğer davalarda, özellikle ceza davalarında, genelde hayvanlarla iş yaparsın. Adam uyuşturucu satar, çete kurar, insan kaçakçılığı yapar, adam vurur. Ama büroya dünyayı kurtaran adam edasıyla girer. Yaptığı işlerden hiç yüzü kızarmaz. Hiç üretmez, üretilene de değer vermez. Kuş kadar beyinleri vardır ama ukala ukala konuşurlar. Senden de saygı beklerler.
En büyük haksızlık ta, işçi çocuklarının babalarıyla övünmemeleri, onlarla gurur duymamaları, ama itin uğursuzun çocuklarının babalarıyla çok gurur duymalarıdır.
O yüzden yapmayın kardeşim, bari ölüsüne saygı gösterelim. Tek suçlu kendisidir demeyelim. Benim kimseyle tartışmak gibi bir niyetim yok. Trollemek gibi bir derdim de yok. Sadece bu stadın ölüm olmadan bitmesini çok istiyordum. Bu yüzden bir daha, bu stad çok yavaş ilerliyor türü yorumlar okumak istemiyorum. Bunun için de bu yorumumu yazıyorum.