Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813875 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

çatı isleri ve koltuk montaji devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Daha önce konuşulmuştur belki. Numaralı arkasındaki set duvarın üzerinde yeni açığa doğru giden bir koridor var. Bu kısım deplasman taraftarının misafir tribününe ulaşımı için mi planlanmakta? yoksa başka bişey mi?

onun icin birakildigi kesin gibi ilk kapaliydi kesip actilar kesin deplasman icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

onun icin birakildigi kesin gibi ilk kapaliydi kesip actilar kesin deplasman icin

öyle gibi görünüyor ama nasıl bağlantı yapacaklar acaba  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı burakkk1903

başıma bi iş gelmezse birşey soracağım  :tabe: gs, fb vs. takımların stadında kale arkalarında demir kafesler var inönü de yoktu mesela. Sorum şu bu kafes sistemi her takımın isteğine göre mi yapılıyor yoksa mecburi birşey mi eğer mecburi ise neden bizde yoktu ve şimdiki stadımızda olacak mı ? şimdiden teşekkürler abilerim kardeşlerim hayırlı günler  :icool:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Erdem Çözer

başıma bi iş gelmezse birşey soracağım  :tabe: gs, fb vs. takımların stadında kale arkalarında demir kafesler var inönü de yoktu mesela. Sorum şu bu kafes sistemi her takımın isteğine göre mi yapılıyor yoksa mecburi birşey mi eğer mecburi ise neden bizde yoktu ve şimdiki stadımızda olacak mı ? şimdiden teşekkürler abilerim kardeşlerim hayırlı günler  :icool:

bildiğimiz kadarıyla isteğe bağlı ve bizde olmayacak  :tabe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Taraftarların medeniyet seviyesine göre belirleniyor :)
Burak, bu kadar suya sabuna dokunmayan bir soru için neden başına birşey gelmesinden korkuyorsun? Neler çektirdiler bu ülkede sana  :icool:

Çevrimdışı ZEKI

@ahmetx hocam gozun pixellere alisti mi? Ben sende seveceksin pixeli demistim  :biggrinking: :biggrinking:
bakiyorum artik tribun sponsorluklarinada hayır demiyorsun hatta pixel buyutuyorsun, endustriyel futbol sseni de yutmaya baslamis  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı burakkk1903

Taraftarların medeniyet seviyesine göre belirleniyor :)
Burak, bu kadar suya sabuna dokunmayan bir soru için neden başına birşey gelmesinden korkuyorsun? Neler çektirdiler bu ülkede sana  :icool:
ne olur ne olmaz abi bu ülkede herşey gelebilir başımıza  :ebebe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx hocam gozun pixellere alisti mi? Ben sende seveceksin pixeli demistim  :biggrinking: :biggrinking:
bakiyorum artik tribun sponsorluklarinada hayır demiyorsun hatta pixel buyutuyorsun, endustriyel futbol sseni de yutmaya baslamis  :evillol: :evillol:
@ZEKI hocam gözüm piksellere alıştı ama hep seyriyorlar (tek renk sevdama) , sponsorluk istemezdik , olanla ölmüşe yapacak bir şey yok en azından olan güzel olsun  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

paletli semer yada kedi yolu takiyor yeni acik tarafinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Bence kaçış olmadığı için zevk almaya çabalıyor...   :D

Çevrimdışı sozkul

10 dk önce

Fakat ne kadar büyümüş stad değil mi? sanki eski inönü'nün iki katı.

Çevrimdışı Serdkar

paletli semer yada kedi yolu takiyor yeni acik tarafinda
@Efe NSA Uydularimi Hacken ettin ...Yoksa nereden göruyorsun bu semer ve kedi yollarini takildigini"!!
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 15:34:44 Serdkar ]

Çevrimdışı ahmetx

Bence kaçış olmadığı için zevk almaya çabalıyor...   :D
kesinlikle  :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Fakat ne kadar büyümüş stad değil mi? sanki eski inönü'nün iki katı.
çatıya kafayı taktıkları kadar var  :tabe:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Gonzo

@Altuğ @Necmi paylaştığınız yazılara şöyle bi giriş yaptım da, bu metinlerdeki motivasyonun ve bakış açısının eksik ve etkisiz kaldığını yazmadan edemeyeceğim.

Doğru soruları sormadan mesafe katedilemez. Devlet ve futbol ilişkisini sorgulamayan hiç bir Beşiktaşlının ne kendisine ne kulübüne ne de futbola bi katkısı oluyordur.

Bi de merak ettim, Forumda Beleştepe'den kimse var mı?

Selamlar,

Çevrimdışı Efe

@Efe NSA Uydularimi Hacken ettin ...Yoksa nereden göruyorsun bu semer ve kedi yollarini takildigini"!!
fotoda varya paletli yeni aciga uzanmis  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gonzo

@Altuğ @Necmi ihtiyar "paylaştığınız yazılar" derken son girdiğiniz linkleri kastettim bu arada

Çevrimiçi Necmi

@Altuğ @Necmi ihtiyar "paylaştığınız yazılar" derken son girdiğiniz linkleri kastettim bu arada
yazarların yazdıkları yazılar kendilerine ait herhangi bir müdahalede bulunmuyoruz. @Gonzo
bu arada yaşını girersen bizde senin yaşını biliriz ona göre hitap ederiz :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

sahanın ortasında bir tepemiz eksikdi oda olacak bu gidişle  :icool: