Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813723 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Başkan 15-20 ocak tarihleri arasında stadın açılış tarihiyle alakalı basın açıklaması yapacaktı. Bekliyoruz..
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı onurturan

Transfer sayfasinda millet kafayi sıyırıyor..Burasi daha tam o seviyede degil sakin burda takılayim bari ...Memur kafası :biggrinking:

Çevrimdışı ozan062

Transfer sayfasinda millet kafayi sıyırıyor..Burasi daha tam o seviyede degil sakin burda takılayim bari ...Memur kafası :biggrinking:

burdada catıyla ugrasmaktan pek mutlu insan yok,, gerci bir ikigündür takip etmiyorum ama sanırım o semer işleri hala cozulemedi..

bugun birisi birkaç güne vincler kalkacak drenaj baslıcak dedi ama aslı astarı varmıki yahu?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Başkan 15-20 ocak tarihleri arasında stadın açılış tarihiyle alakalı basın açıklaması yapacaktı. Bekliyoruz..
o aciklama subatta yapilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

burdada catıyla ugrasmaktan pek mutlu insan yok,, gerci bir ikigündür takip etmiyorum ama sanırım o semer işleri hala cozulemedi..

bugun birisi birkaç güne vincler kalkacak drenaj baslıcak dedi ama aslı astarı varmıki yahu?
yaw nasil kalkacak insanlari kandirmasinlar sadecr su yerdeki semerler 3 gunde anca takilir daha bi kac kamyon semer ve kedi yolu gelmesi lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre_ZA

Arkadaşlar, SIS sahaya girdikten 40-45 gün sonra zemini teslim edebilecek. O yüzden açılış sezon sonuna kaldı vs gibi yazılarla moral bozmayalım.
Vinçler velev ki 15 Şubatta çıktı, 2 Nisan gibi stat açılır. Nokta.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Efe

transfer konusunda kafayi siyiranlar hakli ama transfet yapilacak son ana kadar beklemek lazim stadta son ana kadar bisey beklemekte yok hemen bitmesini beklemek daha zor bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar, SIS sahaya girdikten 40-45 gün sonra zemini teslim edebilecek. O yüzden açılış sezon sonuna kaldı vs gibi yazılarla moral bozmayalım.
Vinçler velev ki 15 Şubatta çıktı, 2 Nisan gibi stat açılır. Nokta.
bu bilgi nerden geldi size  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Burasi da tabii ki sıkıntılı ama orasi tamamen koptu artik.. Tek ilaç Ospina 1000 mg Tablet..

Çevrimdışı ozan062

transfer konusunda kafayi siyiranlar hakli ama transfet yapilacak son ana kadar beklemek lazim stadta son ana kadar bisey beklemekte yok hemen bitmesini beklemek daha zor bence

hatta yasaklılar soylemiş 3 vincten birinin sokumune dun baslanmıs bu dogrumu peki?:)

gerci 3 vinc oldugundan bile haberim yoktu benim nasıl takip ediyorsam artık :ebebe:

Burasi da tabii ki sıkıntılı ama orasi tamamen koptu artik.. Tek ilaç Ospina 1000 mg Tablet..

veya bi neto, sirigu bizi kurtarır ama zor be :s20:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

transfer sayfası yetmedi burayıda işgal ettiniz çekirge transferciler sizi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

hatta yasaklılar soylemiş 3 vincten birinin sokumune dun baslanmıs bu dogrumu peki?:)

gerci 3 vinc oldugundan bile haberim yoktu benim nasıl takip ediyorsam artık :ebebe:

veya bi neto, sirigu bizi kurtarır ama zor be :s20:
yok bea vinc minc sökülmeyecek daha semerler kedi yollari bitmeden vincler cikamaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

fiberflon ptfe mesh konya stadının transparan üçgenlerinde kullanılmış.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

fiberflon ptfe mesh konya stadının transparan üçgenlerinde kullanılmış.

Dışarıdan baktığında içerisi gözükmüyor ama içeriden baktığında dışarısı gözüküyor. Öyle bir şeffaflık var nasıl oluyorsa...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre_ZA

bu bilgi nerden geldi size  :)

Dostum SIS röportajında hibrit çim konusu konuşulurken şöyle cevap vermiş;

SIS: Tarihlerle ilgi konuşmak pek doğru değil aslında. İşe başladığımız andan itibaren 70 gün sonra sahayı üzerinde oynanabilir şekilde bitmiş olarak teslim edeceğiz. 30-40 günde inşai süreci bitiriyoruz ve 70. günde maç yapılacak şekilde sahayı devrediyoruz.

Eğer hibrit yapmıyor ve inşai süre 40 gün sürüyorsa serme çim de en fazla 5 gün sonra hazır olur. Dolayısıyla SIS sahaya girdikten maksimum 45 gün sonra devir alırız.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Fatih

Dostum SIS röportajında hibrit çim konusu konuşulurken şöyle cevap vermiş;

SIS: Tarihlerle ilgi konuşmak pek doğru değil aslında. İşe başladığımız andan itibaren 70 gün sonra sahayı üzerinde oynanabilir şekilde bitmiş olarak teslim edeceğiz. 30-40 günde inşai süreci bitiriyoruz ve 70. günde maç yapılacak şekilde sahayı devrediyoruz.

Eğer hibrit yapmıyor ve inşai süre 40 gün sürüyorsa serme çim de en fazla 5 gün sonra hazır olur. Dolayısıyla SIS sahaya girdikten maksimum 45 gün sonra devir alırız.
Hocam yapilan islere her zaman +15 gun koy bence. Bu zamana kadar islerin hic birisi zamaninda bitmedi ve her sey ertelendi. Ben SIS'in ne 45 ne de 70 gun icerisinde cikacagini sanmiyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı serdart

Vodafone arena güncel bloklarda kalan boş koltuklar. satılanlar için excel hazırladım. merak edenler için http://besiktasarena.com/genel-sohbet/kombine-satislari/msg455672/#msg455672

Çevrimdışı ozan062

transfer sayfası yetmedi burayıda işgal ettiniz çekirge transferciler sizi  :D

eskisi gibi 2,3 kişide değiliz kadromuz hayli büyüdü

gelsek burayı isgal etsek bir ara hiç fena olmaz :lol: :lol:

yok bea vinc minc sökülmeyecek daha semerler kedi yollari bitmeden vincler cikamaz

dimi bilip bilmeden ötüyorlar işte...

Çevrimdışı sozkul

büyük punto için 1 milyon daha çıkmaları lazım @sallapati   :D

Arkadaşlar lütfen şu sponsor yazılarını büyütmeye çalışmayın, burayı okuyup değiştirecekler sonra.
Ne güzel tek koltukla belli belirsiz yazmışlar, yazıyı büyütmek demek bütün stadı reklam panosuna çevirmek demek.
Daha önce istemiyordunuz sponsor yazılarını şimdi büyütmeye çalışıyorsunuz. :olmaz

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar lütfen şu sponsor yazılarını büyütmeye çalışmayın, burayı okuyup değiştirecekler sonra.
Ne güzel tek koltukla belli belirsiz yazmışlar, yazıyı büyütmek demek bütün stadı reklam panosuna çevirmek demek.
Daha önce istemiyordunuz sponsor yazılarını şimdi büyütmeye çalışıyorsunuz. :olmaz
aynen öyle hem istemiyorlar hemde büyüsün diyorlar :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

@sozkul abi bizimki madem olacak o zaman en iyisi olsun mantığıyla ilgili yoksa istedğimizden değil  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

ben hiç olmasın istiyorum , olacaksa da adam gibi olsun millete güldürmeyelim kendimizi .

Çevrimdışı Deadam

şöyle bir fotoğraf albümü olaydı iyiydi
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı oguzhan1310

Hocam yapilan islere her zaman +15 gun koy bence. Bu zamana kadar islerin hic birisi zamaninda bitmedi ve her sey ertelendi. Ben SIS'in ne 45 ne de 70 gun icerisinde cikacagini sanmiyorum...

İşlerin yetişmemesi konusunda haklısın ama 45 ten 70 e de çıkmasın artık  :bawling: :bawling: