Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5803332 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

taksınlar takılacak hazır yer kalmasın ozamn beklemek ıcın sebep olur ama suna yok altta bıle bırsırı ray takılan bolum var efe
ilk ankraj ve korkuluklari taksinlar koltuklar cok cabuk takiliyor digerini bitirsinler onlar zaman aliyor subatta 2 haftada koltuk isi biterilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

ilk ankraj ve korkuluklari taksinlar koltuklar cok cabuk takiliyor digerini bitirsinler onlar zaman aliyor subatta 2 haftada koltuk isi biterilir
gorrulen o cabuk oldugu kesın ama ıste baslayıp duruyolarya ınsan uyuz oluyor zaten semerlerde vurgun yedık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı dr.ozan

3x42  semer daha takılacak kesin bilgi mi.. son sıra takılıyor gibi.. onun da zaten 10 tanesi falan takılmış..

Çevrimdışı Ekrem

30 dk. önce eklenmiş yeni açık korkuluklarda çalışma devam ediyor.

Çevrimdışı Efe

gorrulen o cabuk oldugu kesın ama ıste baslayıp duruyolarya ınsan uyuz oluyor zaten semerlerde vurgun yedık
semerleri hic sorma zaten 1 ay daha bizi ugrastiracaga benziyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

3x42  semer daha takılacak kesin bilgi mi.. son sıra takılıyor gibi.. onun da zaten 10 tanesi falan takılmış..
kesin diyemiyoruz ama bilgi alinan kaynak semerlerin geleceginide söyleyen kaynak yine kedi yollarininda verdikleri sayilarin dogru oldugunu dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

kesin diyemiyoruz ama bilgi alinan kaynak semerlerin geleceginide söyleyen kaynak yine kedi yollarininda verdikleri sayilarin dogru oldugunu dusunuyorum
126 kemerse ve her bıı kaynakla yapılacaksa artık nezamn acılacak dıe dert etmeye gerk kalamz acıkcası
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ihsnozturk

Açıkca söylemek gerekirse stadın oldu bittiye getirilerek açılmasını istemem.Geç olsun tam olsun..Yapıian işler güvenli olsunki sonradan sıkıntı çıkmasın.Hayırlısıyla bitsinde gerisi önemli değil.Zaten ne kaldıki...

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Efe semeri taktıkları yere bakınca sanki tek semerle o bölümü geçmek istiyorlar gibi görünmüyor mu? Aksi olsa daha geriye takıp en uca da bi tane takarlardı diye düşünüyorum ne dersin?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

126 kemerse ve her bıı kaynakla yapılacaksa artık nezamn acılacak dıe dert etmeye gerk kalamz acıkcası
valla kemerse bilememde semerse dedigin gibi :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

Zeytinburnundan fatih terime nasıl gidilir?

Çevrimdışı Efe

@Efe semeri taktıkları yere bakınca sanki tek semerle o bölümü geçmek istiyorlar gibi görünmüyor mu? Aksi olsa daha geriye takıp en uca da bi tane takarlardı diye düşünüyorum ne dersin?
bence kolay olani yapiyorlar kaynak yapiyorlar cünku arkalar dahada zorlayacaktir yada ilk basta on taraftakiler imalattan cikti o yuzden ilk takiliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

valla kemerse bilememde semerse dedigin gibi :kop:
la sızede orta yapmaya gelmıyo hemen doksana cakıyosunuz :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

la sızede orta yapmaya gelmıyo hemen doksana cakıyosunuz :)
kizma canim ortaya ravaşata atarimda harbiden semerler isi karistirdi ayri mesele :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralida ve eski acikta semer takiliyor ama kaynak isinin yavaslattigi cok belli insallah subat ortasina kadar cikarlar sahadan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

numaralida ve eski acikta semer takiliyor ama kaynak isinin yavaslattigi cok belli insallah subat ortasina kadar cikarlar sahadan
bu sezona yetişmeyeceği aşikar zorlamasınlar ağustos ayında hiçbir eksik kalmadan açalım bence

Çevrimdışı Anıl

Abi çok kasmaya gerek yok ya, bu son semer işi bu sezonu bitirmiş oldu. Her şey bitmiş bir şekilde yazın muhteşem bir gövde gösterisiyle açalım, en güzeli :)

Çevrimdışı Efe

Abi çok kasmaya gerek yok ya, bu son semer işi bu sezonu bitirmiş oldu. Her şey bitmiş bir şekilde yazın muhteşem bir gövde gösterisiyle açalım, en güzeli :)
zaten onun icin diyorum şubatta 15 ciksinlar diye :icool: mayis 15 e anca saha biter diger isler falan haziran ayni bulur şu çati isi can sıktı artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

zaten onun icin diyorum şubatta 15 ciksinlar diye :icool: mayis 15 e anca saha biter diger isler falan haziran ayni bulur şu çati isi can sıktı artik
Tabi ne olursa olsun çatıyı bir an önce bitirip membrana geçmekte fayda var :)

Çevrimdışı ZEKI

vodafone yazin konser vermek istiyorsa konserden once bir acilis yapacaklardir. En azindan sampiyonluk kutlamasini yapacaklardir. Ben genede nisan ortalarina veya en azindan mayisin ilk baslarina yetirsiteceklerini saniyorum
vodafone yazin konser vermeyecekse hic ugrasmasinlar agustos ortasinda sölenle acsinlar en  guzeli.

Çevrimdışı quentine83

yalnız son gelişmeler şaka gibi.günlerce semer say kedi yolu say .tamam bitti herşey de.sonra önüne koca bi dağ çıksın.okyanusu geçip derede boğulduk resmen .hayırlısı olsun...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Erdem Çözer

bence kolay olani yapiyorlar kaynak yapiyorlar cünku arkalar dahada zorlayacaktir yada ilk basta on taraftakiler imalattan cikti o yuzden ilk takiliyorlar
Peki neden en öne değil de araya takıyorlar? En ön ve arkaya taktıktan sonra araya şu an taktıkları semere gerek kalmaz ki.. Şu an çizemiyorum ama anlatabildiysem tek semerle geçeceklerini umuyorum
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 15:07:09 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Laz bi cocugun videosu vardi ya bezdum yaaw bezdum çatıya bakisim o mod :) :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi