Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5796944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canergiray77

Beşiktaş'ım yeni tesisini benim memleketim yalovam'da yapılacakmış daha önce konuşuldumu bilmiyorum paylaşmayı uygun buldum http://www.fanatik.com.tr/2016/01/15/besiktas-yalovada-spor-tesisi-planliyor-641620

( konu yeri burası değilse silebilirsiniz mod abiler kusura bakmayın bilmeden paylaştım )
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

üst full siyah olsaydı çoğu kişinin iyiki piksel olmamış diyeceğine adım gibi eminim. :D
başından beri güzel olacağını savundum tabiki ilk tercihim ful beyazdı ama olmadığı durumda
pikseli tercih ettim Projelerde nasıl olacağı görünüyordu aslında sorun arkadaşların yapılmadan kafalarında tasarlayamaması.
ve peşin konuşması hatırlasana burda betonlar kötü çıkıyormuş kalıplardan diye kıyamet kopuyordu şimdi
o kötü beton yüzeyleri görebiliyormusun daha sonra prekast altları kötü görünüyormuş diye kıyamet koptu
şimdi neden hiç kimse bir şey demiyor bu konularda herkes hep bilmedikleri konularda eleştiri getirdi aslında
o zamanda sabır dedik bitmiş üzerinde konuşun peşin hükümlü olmayın bu piksel işide böyle olacak adım gibi biliyordum
yapıldığında hemen hemen herkes beğenecekti. Daha bitmedi bütünü çok daha güzel duracak bittiğinde sen bile güzel olduğunu söyleyeceksin :D @ahmetx

Çevrimdışı Yalçın

yıllık 4 milyon tl nedir ya sıfır model stada Beşiktaş gibi bi kulübe.. 4milyon dolar olsaydı bari bide bu sene şampıyon olursak seneye şmp.ligi falan tribün geleri 4 milyon tl, şaka gibi üstüne bide stada adını yazdırıyolar

Arkadaslar bu piyasa mevcutmu ki almiyor yonetim saniyorsunuz? Baskan bas bas bagiriyor rakiplerimiz bu sekilde sponsor bulamiyor diye de tekzip eden bir tane rakip takim yoneticisi yok. Bakin siz diyorsunuz sampiyon olursak  CL'ye gidersek diye. Ya gidemezsek? Bu firmalar bu riski bile bile giriyorlar zaten bu promosyona. Inanin en cok paraya ihtiyaci olan yonetim su anki yonetim. Kap'ta son Divan Toplantisinda sozu edilen konusmalari okudunuz mu hic? Buraya ekliyorum. Inanin bunlarin hepsi soruluyor ve konusuluyor.

Ekteki linke tiklayip ctrl+f yapip "Besiktas" yazin. Divan Kurulu notlarinda neler konusulmus, ekli dosyaya tiklayarak gorebilirsiniz.

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/son-7-gunde-gelen-bildirimler.aspx#1

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Gerçek mi bu?? Valla gece gece moralim düzeldi bayıldım ben
gerçek olmama ihtimali gibi bişey söz konusu olamaz bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

başından beri güzel olacağını savundum tabiki ilk tercihim ful beyazdı ama olmadığı durumda
pikseli tercih ettim Projelerde nasıl olacağı görünüyordu aslında sorun arkadaşların yapılmadan kafalarında tasarlayamaması.
ve peşin konuşması hatırlasana burda betonlar kötü çıkıyormuş kalıplardan diye kıyamet kopuyordu şimdi
o kötü beton yüzeyleri görebiliyormusun daha sonra prekast altları kötü görünüyormuş diye kıyamet koptu
şimdi neden hiç kimse bir şey demiyor bu konularda herkes hep bilmedikleri konularda eleştiri getirdi aslında
o zamanda sabır dedik bitmiş üzerinde konuşun peşin hükümlü olmayın bu piksel işide böyle olacak adım gibi biliyordum
yapıldığında hemen hemen herkes beğenecekti. Daha bitmedi bütünü çok daha güzel duracak bittiğinde sen bile güzel olduğunu söyleyeceksin :D @ahmetx
peşin hüküm vermek gerçekten kolay herşeyin bitmişine bakmak lazım sütünların asimetrik oluşunada çok içerlemiştik ilk fotolar çıktığında neden simetrik değilmiş diye ben dahil bir çok arkadaş söylemişti ama şimdi bakınca harika göründüğü kesin pikselde aynı şekilde aslında sevinilmesi gereken diğer bir nokta koltuklar sadece siyah ve beyaz kırmızı gri falan karıştırmadılar o bile bana yeterli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

yıllık 4 milyon tl nedir ya sıfır model stada Beşiktaş gibi bi kulübe.. 4milyon dolar olsaydı bari bide bu sene şampıyon olursak seneye şmp.ligi falan tribün geleri 4 milyon tl, şaka gibi üstüne bide stada adını yazdırıyolar

Stadın isim hakkı 7m dolar
Tüm anlaşmaları bu açıdan değerlendirmek lazım

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

artık bitirip açalim koltuklarda kesinleşti bundan sonra çene yerine destek o stad her maç dolmasın maça gitmeyenlere burda neler söyleyeceğim sadece çene yapıyor bazıları sadece çene o çenelerini kapatıp gidip destek versinler artık  :)

bu arada tek mullak iş mebranın nasıl duracağı kaldı ön bölümüyle beraber onunda 1 baklası döşensin oda kesinleşecek ve stad bitmiş olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şu pikselin güzelliğine bak @ahmetx  :D
ahmetx te beğenecek er yada geç mecbur çünkü  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş'ım yeni tesisini benim memleketim yalovam'da yapılacakmış daha önce konuşuldumu bilmiyorum paylaşmayı uygun buldum http://www.fanatik.com.tr/2016/01/15/besiktas-yalovada-spor-tesisi-planliyor-641620

( konu yeri burası değilse silebilirsiniz mod abiler kusura bakmayın bilmeden paylaştım )
link vermeden yazıyı kopyalayarak paylaş fanatikte allah birdir dese insanı bir düşünce alır.
@canergiray77  amaçları kendi sitelerine hit çekmek sizde yardımcı oluyorsunuz. Varmı açıklanmış bir şey
kulüpten olursa resmi açıklama gelir transfer değilki gizlesinler.

Çevrimdışı Necmi

Denizbank'tan yıllık 4 Milyon TL karşılığı 5 senede 20 Milyon TL alınacak.

Spor Toto ile net bir açıklama yok. 50 Milyon TL deniyor ama henüz resmi bir açıklama yapılmadı taraflar tarafından.
bütün para peşin alındı üçündende aktif bankta numaralı üst yada sadece basın tribünü 6,5 M$ sanırım buda peşin alındı

Çevrimdışı Necmi

birde şöyle düşün senin tribün isim hakkını verdiğin paralara millet anca stad isim hakkını veriyor.
borsalara söylenen rakamlara inanmayın bak o nedenle ülkerden anlaşmanın nüshasını ve ödeme dekontlarını istedi devlet.
işin kokusu çıkınca yönetimin yaptığı anlaşmaların değeri çok daha iyi anlaşılacak
ta olarak bilmiyorum ama mesela fener tribünleri isim hakkına karşılık yaptırdı yani o stad durduğu sürece migros tribünü olacak
diye biliyorum bizim beş yıl sonra tekrar pazarlık şansımız var her şey yolunda giderse esas sponsorluklarımız ondan sonra olacak
inşaata sponsor bulmak o kadar kolay değil bunlarda kapıda sıra olmamıştı hepsini zorlayarak yaptık.

Çevrimdışı canergiray77

link vermeden yazıyı kopyalayarak paylaş fanatikte allah birdir dese insanı bir düşünce alır.
@canergiray77  amaçları kendi sitelerine hit çekmek sizde yardımcı oluyorsunuz. Varmı açıklanmış bir şey
kulüpten olursa resmi açıklama gelir transfer değilki gizlesinler.
Yok abi tamamen doğru haber Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanını ve yönetimini tanıyorum facebook sayfasındada paylaşılmış derneğin link atayım özelden istersen @Necmi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

ahmetx te beğenecek er yada geç mecbur çünkü  :evillol:
bu doğru projeyse VIP koltuklarda beyaz oluyor @Efe

Çevrimdışı Necmi

Yok abi tamamen doğru haber Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanını ve yönetimini tanıyorum facebook sayfasındada paylaşılmış derneğin link atayım özelden istersen @Necmi
iyide ne tesisi yapılıyor sadece bir proje bunun gibi ne kadar proje her gün konuşuluyor.
emin ol bir şey yapılacaksa bu ilk Basket arena olacak sonrada Bolu kamp tesisi yalovaya tesis için bir yatırım olacağını ihtimal dahilinde düşünmüyorum.
en fazla arazi bedavaysa alır kenara koyarlar ama şu yoklukta orda bir tesis son derece gereksiz bir şey olur. Ne işe yarayacakki :alala:

Çevrimdışı tcoalngsau

Çevrimdışı Mustij1903

iyide ne tesisi yapılıyor sadece bir proje bunun gibi ne kadar proje her gün konuşuluyor.
emin ol bir şey yapılacaksa bu ilk Basket arena olacak sonrada Bolu kamp tesisi yalovaya tesis için bir yatırım olacağını ihtimal dahilinde düşünmüyorum.
en fazla arazi bedavaysa alır kenara koyarlar ama şu yoklukta orda bir tesis son derece gereksiz bir şey olur. Ne işe yarayacakki :alala:

Gece saat 02:46 Necmi Baba Allhını seversen git  bi yatttt. Dinlen biraz  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :halay: :halay: :halay: :halay: :sevinc
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı denilanz

Şu taslak ben sıraları teker teker saymadan gelseydi keşke. Gözler pert. Neyse, Kapalı-Üst takılan ve takılmayan koltukları gösteren bir plan hazırladım. Pikseller birebirdir. :D

Kırmızılar takılmayan koltuklar.

Yanlış hesaplamadıysam Kapalı-Üst koltuk sayısı 3946.

Çevrimdışı 34BJK64

Galatasaray'ın sponsor bile bulamayıp Dumankaya gibi bir firma ile cüzi rakamlara sponsorluk anlaşması imzaladığı, Trabzonspor'un 2 yıldır sponsorsuz oynadığı, Fener'in sponsorlarının neredeyse tamamımın FB taraftarı işadamlarının, FB sponsorsuz kalmasın diye sponsor olan şirketler olduğunu düşünürsek 20 Milyon TL az para değil.

Yaptığım hesaba göre Stadın isim ve tribün sponsorluklarından yılda 50 Milyon TL gibi bir rakam kazanacağız. Kombine, Bilet ve loca satışıyla, konser ve organizasyonlarla bu rakam 150 Milyon TL'yi bulacak.

3 yıl önce bunların hiç birine sahip değildik. 3 yıl önce stattan senede 50 Milyon TL kazandığımızı var sayarsak ki 50 bile yoktur, kasaya ekstradan yılda 100 Milyon TL gibi bir para girecek.

Fikret Orman 1 ay önce Stadın maliyeti 300 Milyonu aştı demişti. Tam olarak açıldığında 400'ü bulacaktır ve stat sayesinde 100 Milyon TL'lik  sponsorluk artışı, stadın maliyetini 4 yılda çıkartabileceğimiz anlamına geliyor.

Bu paraları küçümsemeyin. Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe hariç sponsor bulmakta zorlanıyor takımlar. Galatasaray son 4 yılda 3 şampiyonluk yaşadı ama sponsor konusunda bizim çok gerimizde.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 03:57:05 34BJK64 ]
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı 34BJK64

bütün para peşin alındı üçündende aktif bankta numaralı üst yada sadece basın tribünü 6,5 M$ sanırım buda peşin alındı

Denizbank peşin mi Necmi Abi? Resmi açıklamada 5 yıllık olarak yılda 4 Milyon TL diyor. Belki de peşin alınmıştır ve formalite olarak o açıklama yapılmıştır. Bir bilgin var mı?
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı 34BJK64

Yalova'ya bir tesis yapılacağını ben de sanmıyorum. Fikret Başkanın hedefi yeni başkanlık döneminde yeni Basketbol salonu ve Bolu'ya kamp tesisi yapmak. Yalova'ya neden tesis yapılsın ki? Ne gibi bir artısı olacak?
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Yalçın

"Liderliklere ambargo koyan Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, Sabah ile buluşmasında iddialı konuştu.
İşte bu özel sohbette Fikret Orman'ın anlattıklarından sütunlarımıza yansıyanlar:

SEVGİLİYLE BULUŞMA ANI GİBİ...

Yeni bir stat; yeni umutlar, yeni hedefler demek. Beşiktaşlı sabırsızlıkla bekliyor. Sevgiliyle buluşma anı gibi. Bu stat, Beşiktaş'a yeni bir devir açacak. F.Bahçe 15 yıl önce yaptığı statla 300-400 milyon dolar daha fazla para kazandı. Beşiktaş'ın bütün borcuna bedel. Galatasaray, Seyrantepe'ye geçtikten sonra kombine ve sponsorluk gelirleriyle yine büyük avantaj sağladı. Biz 2000'den bu yana ekonomik olarak 2 rakibimizin gerisinde kaldık.

AVRUPA'DA KUPA KALDIRACAĞIZ

Ancak işler değişiyor. Dünyanın en akıllı, en fantastik stadını yapıyoruz. Vodafone Arena'nın sağladığı ek gelirler, borçlarımızı zaman içinde eriteceği gibi Avrupa'da kupa kazanacak kadrolar için fırsat verecek. Vodafone Arena'da maçlarımızı oynamaya başladığımız gün, Beşiktaş için yeni bir devrin başladığı gündür. Bunu gören dostlarımız seviniyor, rakiplerimiz ise korkuyor.

SİZİ 4X4'LÜK ŞAHESERDE AĞIRLAYACAĞIM

"Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıklamak için saha içindeki son vincin de çıkmasını bekliyoruz. 19.03 niyetimiz ve hedefimiz var. Öyle badireler, süreçler yaşadık ki şu halini görmek, koltuklar takılırken izlemek, çimin serildiğini hayal etmek anlatılmaz bir duygu. İnşallah sizi ben yakın zamanda Vodafone Arena'da ağırlayacağım. Hiçbir masraftan kaçınmadığımız 4x4'lük bir şaheser yapıtla karşılaşacaksınız."

GALATASARAY İLE KAVGA ETMEMİZİ İSTİYORLAR

Dost sohbeti önemlidir. Siz bir şey der, konu açarsınız. Eksik ya da yanlış düşünüyorsunuzdur. Öyle değil, böyle dersiniz... Sonra önünü, sonunu keserseniz, ortaya bambaşka bir şey çıkar. Gelinen noktada şunu hissettim; birileri bizim dostumuz Galatasaray ile kavga etmemizi, sorun yaşamamızı istiyor. Niye durduk yerde kötü konuşayım, kavga edeyim, iyi ilişkilerimi bozayım? Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon bizim rakiplerimiz ancak bir o kadar da dostumuz. Bunu gözetiriz ve gereğini yaparız. Ama bize karşı bir itham, bir saldırı olursa o zaman da gereğini yerine getiririz.

TRANSFER YAPMASAK DA ŞAMPİYONLUĞA ULAŞIRIZ

"Ancak... Bu işte şanssızlıklar ve sakatlıklar var. İki oyuncu alacağız. Fiyat konusunda kılı kırk yarıyoruz"

"Sezon sonunda bir takım şampiyon olacak. Biz mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Çok iyi bir hocaya ve takıma sahibiz. Transfer yapılmasa da şampiyonluğu kazanırız. Kadroda olan bütün oyunculara güveniyorum. Ancak yaşamadık değil; bu işte şanssızlıklar ve sakatlıklar var. Kaleci ve stoper takviyesi yapacağız. İstersem, şu anda bitirebilirim ama 3-5 milyon Euro fazla harcamış olurum. Beşiktaş o işleri çoktan geride bıraktı. Fiyat konusunda kılı kırk yarıyoruz."

ŞENOL HOCA GÜNEŞ GİBİ DOĞDU

"Ben Şenol hocayı çok eskiden tanırım, baba dostudur. Sezon başında Şenol hocada karar kıldık. Yönetimde bazı arkadaşlar farklı isimlerde düşünmüş ve dile getirmiş olabilir. Şimdi herkes Şenol hocanın kalitesi ve adamlığında hemfikir. Çok çalışkan, titiz ve tecrübeli bir isim. Oynattığı futbolla üzerimize Güneş gibi doğdu.. Bizi hedeflerimize ulaştıracak... Oynattığı güzel oyunun 'Hakkı'nı verecek."

UMUT GÜNER:

"Vodafone Arena'nın inşaatında son kulvara girdik. Önümüzdeki hafta sahadan son vinç de kalkacak. Arkasından drenaj çalışmalarını tamamlayıp çimi sereceğiz. Ocak ayı içerisinde koltuk takma işini tamamen bitireceğiz. Türkiye'nin en konforlu, en rahat, en teknolojik, en lüks ve en kaliteli stadını yapıyoruz. Bütün Beşiktaşlıların gururla gezip, göstereceği dünyanın en güzel statlarından birini yapıyor olmanın gururunu yaşıyoruz."

EMRE KOCADAĞ:

"Göreve geldiğimizde Kartal Yuvaları'nın cirosu 16 milyon TL'ydi. 70 mağaza ve 60 milyon TL hedefini koyduk. 2015'te bu hedefe ulaştık. Ürün yelpazesini dört katına çıkardık. 2016 sonu itibarıyla hedefimiz 100 milyon TL'lik ciro. Beşiktaş taraftarına ve camiasına teşekkür ediyorum. Stadın altında yapacağımız 2000 metrekarelik Kartal Yuvası Mağazası konseptiyle Türkiye'nin en büyük ve en özel spor mağazası olacak."

Haber Kaynağı: Sabah"
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı emre1

birde şöyle düşün senin tribün isim hakkını verdiğin paralara millet anca stad isim hakkını veriyor.
borsalara söylenen rakamlara inanmayın bak o nedenle ülkerden anlaşmanın nüshasını ve ödeme dekontlarını istedi devlet.
işin kokusu çıkınca yönetimin yaptığı anlaşmaların değeri çok daha iyi anlaşılacak
ta olarak bilmiyorum ama mesela fener tribünleri isim hakkına karşılık yaptırdı yani o stad durduğu sürece migros tribünü olacak
diye biliyorum bizim beş yıl sonra tekrar pazarlık şansımız var her şey yolunda giderse esas sponsorluklarımız ondan sonra olacak
inşaata sponsor bulmak o kadar kolay değil bunlarda kapıda sıra olmamıştı hepsini zorlayarak yaptık.
net bilgi veremediğim için özür dilerim şimdiden ama sanırım bi arkadaşımız söylemişti burada gs nin senelik 4 yada 5 milyon dolar die aklımca öyle bi karşılaştırma yaptım ve az buldum evet dediğin gibi 5 senelik bi anlaşma ve asıl sponsorluk anlaşmalarımız o 5 sene bittikten sonra başlıcak katılıyorum. aslında işin aslı, içimi burkan bari isim yazdırmasın vicdansızlar  :) sonuç olarak rakam çokta tatmin edici bi miktar değil. nyse ya bu konu konuşulmuştu tekrar gündeme getirmek gibi olmasın zaten olmuşla ölmüşe çare yok hayırlısı olsun inşallah bu anlaşmalar bitince yeni anlaşmalarımız güzel olur. (ama sıfır stada türkiyenin en büyük klübüne 4 milyon tl az :D :D :D )

Çevrimdışı ErmanS

Şu taslak ben sıraları teker teker saymadan gelseydi keşke. Gözler pert. Neyse, Kapalı-Üst takılan ve takılmayan koltukları gösteren bir plan hazırladım. Pikseller birebirdir. :D

Kırmızılar takılmayan koltuklar.

Yanlış hesaplamadıysam Kapalı-Üst koltuk sayısı 3946.

oncelikle emegine saglık.
vo nun altındaki piksellerle alakalı yorumumu geri alıyorum. evet diger taraflara gore biraz daha az dagınık olmuş ama ilk gordugumdeki kadar rahatsız etmedi direk karşıdan bakınca. rastgele dagılımda alt alta bikaç sıra denk gelmesi çok da düşük olasılık degil sonuçta