Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5796679 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

Burada haklı olarak tartışılıyor ayrı konu ama aşağıda görüldüğü gibi, ciddi n planlama sonucu ortaya bu çıkmış.

Demek ki Denizbank yazılırken boşluklar sebebiyle ortalık yıkılacak :)

bu plandaki pikseller uygulamadaki ile örtüşmüyor "vo" nun altındaki pixellerin planla alakası yok  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fatih

Burada haklı olarak tartışılıyor ayrı konu ama aşağıda görüldüğü gibi, ciddi n planlama sonucu ortaya bu çıkmış.

hakikatten kotu duruyor.. yazilari buyuk yazip kotu goruntuye son verirler umarim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Karabay

gelde uyu :)

Çevrimdışı cisse557

bu plandaki pikseller uygulamadaki ile örtüşmüyor "vo" nun altındaki pixellerin planla alakası yok  :D
Ama e harfi ben burdayım diyor :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı idil

Gerçek mi bu?? Valla gece gece moralim düzeldi bayıldım ben
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Savaş

Şu aponsor yazılarının büyük olmamasina sevindim. Büyüklük kıyaslarsak her biri vodafone yazısı kadar.

Daha büyük paralara yazılsaydı daha iyiydi ama yapıcak bişey yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Üst kat köşelerde koltuk düzeni güzel görünüyor kenarlara oturtulmuş koltuklar
Alt kat net görünmüyor orasıda bu şekilde düzenlenmişse gayet güzel tasarlanmış

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav iyi güzel de. Spor Toto ve Denizbank ne alaka ya. Olmasalardı mis gibi olurdu böyle çok karman çorman olmuş :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cadavra

Beyaz in ustune siya Beşiktaş yazisi 10 numara 5 yildiz dudue

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Denizbank ve sportoto'dan kac para alacagiz, bilen arkadaslar varmi? Ve kac seneligine anlasildi?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı gokhanwww

Bu VO nun altındaki pikseller de hakkkaten bi anormallkk var..cok düz koymuslar siyah koltklari baksaniza...dgerl yerlerdeki dagilim yok..cok göze carpyo..depilmesi lazm

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 34BJK64

Denizbank ve sportoto'dan kac para alacagiz, bilen arkadaslar varmi? Ve kac seneligine anlasildi?

Denizbank'tan yıllık 4 Milyon TL karşılığı 5 senede 20 Milyon TL alınacak.

Spor Toto ile net bir açıklama yok. 50 Milyon TL deniyor ama henüz resmi bir açıklama yapılmadı taraflar tarafından.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Mustij1903

şahsen pikselli işine karşı gibiydim. Lakin şunu fark ettim ki sadece siyah ve beyaz kullanılması olayı farklılaştırmış. Antalya yada diğer statardaki gibi değil. Fena durmuyor bence. Tamamı ortaya çıkınca en fazla bir hafta içinde göz tamamen alışır kanaatindeyim. Stadyuma emeği olan herkese teşekkürler
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı can1903

DenizBank'tan kredi çekme imkanımız da var. Sponsorluk dışında
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Spor Toto ile net bir açıklama yok. 50 Milyon TL deniyor ama henüz resmi bir açıklama yapılmadı taraflar tarafından.
neyse, euro'ya hesaplayinca cok fazla degil, yillik en az 2,5 - 3 milyon euro olmaliydi diye düsünüyorum. Besiktasin stadinda tribüne isim yazdirmak bukadar ucuz olmamali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı emre1

yıllık 4 milyon tl nedir ya sıfır model stada Beşiktaş gibi bi kulübe.. 4milyon dolar olsaydı bari bide bu sene şampıyon olursak seneye şmp.ligi falan tribün geleri 4 milyon tl, şaka gibi üstüne bide stada adını yazdırıyolar 
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 01:11:50 emre1 ]

Çevrimdışı ErmanS

Bu VO nun altındaki pikseller de hakkkaten bi anormallkk var..cok düz koymuslar siyah koltklari baksaniza...dgerl yerlerdeki dagilim yok..cok göze carpyo..depilmesi lazm

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen duzeltirler umarım inanılmaz göze batıyo

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Çok zor ama belki bir umut böyle olur...  Ben bu görüntü aklımda öyle uyuyacağım bu gece iyi geceler Beşiktaş arena ailesi...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ErmanS

"d enizban k" ve "s portot o" goruntusu biraz sıkıntılı ama ortalanması icin boyle anlaşılan. yazıyı buyuterek belki hallolabilirdi ama o da istenmemiştir ki ben de istemem. o paraya bu kadarı bile fazla :evillol:

Çevrimdışı cadavra

Yalnız seneye bitmemis bi trabzonun stadi kalicak lig cok keifli olucak  bide memleketce zemini hallettik mi ligin kalitesi articaktir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

Huawei sadece çatıya konacak 4.5G wi-fi sistemi yapıyor olmasın.

Skorbord, iç alan televizyon ağı, multivizyon ve akıllı mobil uygulamaları yöneten sistemi Cisco kurmayacak mıydı? Şimdi hepsini Huawei mi yapacak?
Evet vodafone Huawei ile anlaşmış ben öyle duydum.

Çevrimdışı Efe

sponsorlardan koltuk çalmışlar  :lol: en sevindiğim nokta BEŞİKTAŞ JK oldu güzel olacak güzel  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK