Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797306 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

güncel.... koltuk çalışması 4 blok tamamlanınca durmuş.. sanırım yeni açık üst korkuluk işine ağırlık verilecek

aynen üst tarafı yapıp durdular alt kat koltuk ankrajları ve üst kat demir korkuluk imalatı bir müddet devam edecektir sonra tekrar koltuk takacaklardır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Erdem Çözer

bence tek dertleri vodafone arena bölümünü yazmaktı.. ya reklam filmi ya da açılış açıklamasıyla ilgili bir çalışma olduğunu düşünüyorum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

bence tek dertleri vodafone arena bölümünü yazmaktı.. ya reklam filmi ya da açılış açıklamasıyla ilgili bir çalışma olduğunu düşünüyorum

yok abi

ray - korkuluk - koltuk- naylon sırasıyla gidiyor  :D :D

kapalıyla başlandı.. yeni açıkla devam edilecek...

yeni açık korkuluk bittiği zaman koltuğa geçilecek..

Çevrimdışı Mehmet92

Yüksek ihtimal,biraz taraftarın gazını alma çalışması gibi ama mantıklı hareket.Prekastlarda da aynısını yapmışlardı kapalı alta 3 tane prekast taktılar resmi siteden prekast işleri başladı haberini geçtiler sonra 3 ay tek bi prekast takılmadı stada.

Çevrimdışı Erdem Çözer

yok abi

ray - korkuluk - koltuk- naylon sırasıyla gidiyor  :D :D

kapalıyla başlandı.. yeni açıkla devam edilecek...

yeni açık korkuluk bittiği zaman koltuğa geçilecek..

hiç sanmıyorum :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

birazda çalışmalar hızla sürüyor imajı vermek içinde yapıyorlar ama mirin iş planı içinde olduğunu zannediyorum korkuluklar bittikçe hızla takacaklar tiribün tribün alt katlar çok basit üst katlar zaman alıyor korkuluk montajı yüzünden 1 marta çıkarlar onlar işlerini bitirip :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

küfeki işinde hızlanma var.. çok şık görünüyor tamamlanan yerler.. sanırım kapalı ve yeni açığın çoğu bitmiş

Çevrimdışı sallapati

hiç sanmıyorum :)

o kadar koltuğu stada bir anda yığamazlar bence.. korkuluk bittikçe yapıyorlar sırasıyla

Çevrimdışı Efe

küfeki işinde hızlanma var.. çok şık görünüyor tamamlanan yerler.. sanırım kapalı ve yeni açığın çoğu bitmiş
şimdi numaralı ve eski açığa geçecekler onlar hep çalışıyor taş işi sıkıntılı iş ve zaman alıyor ama iyi iş çıkardılar bence 1 ay sonra numaralı tarafıda bitmiş olur bence sonrada üst kısımda ytongları koyum üzerini bi maddeyle kapatacaklar ve taş işi dış kısım olarak hemen hemen bitmiş olacak mart ayı içinde dış kısımı bitirirler çok rahat  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

şimdi numaralı ve eski açığa geçecekler onlar hep çalışıyor taş işi sıkıntılı iş ve zaman alıyor ama iyi iş çıkardılar bence 1 ay sonra numaralı tarafıda bitmiş olur bence sonrada üst kısımda ytongları koyum üzerini bi maddeyle kapatacaklar ve taş işi dış kısım olarak hemen hemen bitmiş olacak mart ayı içinde dış kısımı bitirirler çok rahat  :)

ytong üstüne de küfeki konacak mı bileziğin üst tarafına acaba?

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ers1903

ytong üstüne de küfeki konacak mı bileziğin üst tarafına acaba?

Bence koyacaklar :)

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Efe

dakika skora devam :icool:

174-294 semer

41-54 kedi yolu

toplam sayılar gelen bilgilere göre yazdığım sayılardır  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Bu loca altlarini elden gecirmeleri gerekiyor boya yaptilar prekastlarin arasi acik kalmis oyle birakmazlar herhalde :) disa bakan prekastlarin köşelerini çok iyi yaptilar umarim loca altina gelen prekastlarida oyle yaparlar.

Çevrimdışı Necmi

174-294 semer

41-54 kedi yolu

@Efe bence her göze tek semer takacaklar gibi duruyor

Çevrimdışı Alpay

Cümleten Selam,

stad hakkinda merak ettigim iki konu var, umarim yardimci olabilirsiniz...

birincisi, Baskan stad ciminin rülo halinde olacagini söylemisti, hibrit cimden tamamen vazgecildimi?

ikincisi, resimde isaretledigim yer öylece bos kalacakmi? yoksa plastik Cam veya baska birseyle kapatilacakmi?

saygilar

Çevrimdışı cadavra

Daha takilacak kedi yolu mu var son kedi yolu deil mi yerdeki ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı heart

174-294 semer

41-54 kedi yolu

semer sayılarında bir yanlışlık yok mu abi ?  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı cadavra

Yanlış alinti yaptim bu arada efeye sorcaktim @Efe ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

@Efe nin hesaba göre her göze 3 semer konacak.. bana da zor geliyor...

tek semer takılacaksa  36 semer kaldı o zaman  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

semer sayılarında bir yanlışlık yok mu abi ?  :alala:
gelen bilgi 3x42 şeklinde semer takılacağı yönünde kedi yollarıda 16 adet şuan halka bitiyor geriye kalan tribünle halkayı birleştirecek 3x4 kedi olu daha gelmedi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Cümleten Selam,

stad hakkinda merak ettigim iki konu var, umarim yardimci olabilirsiniz...

birincisi, Baskan stad ciminin rülo halinde olacagini söylemisti, hibrit cimden tamamen vazgecildimi?

ikincisi, resimde isaretledigim yer öylece bos kalacakmi? yoksa plastik Cam veya baska birseyle kapatilacakmi?

saygilar

Hibrit cim yapilacak ama yaz ayinda,
Orasi oyle kalacak kapatmak mumkun degil geriye doğru kocaman bosluk var anca ilerliyen yillarda eski acik ust kat uzatildiginda kapanmis gibi olacak ..