Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797552 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı oguzhan1310

sis 60 güne çıksın diğer işler mebran ve koltuk hariç bitmese dahi biz maçımızı oynarız ama saha 60 güne bitecek mi ayrıca vinçler 19 ocakta sahadan çıkamayacak ay başı daha yüksek ihtimal o günden sonra 45 gün içinde saha biter mi hiç sanmıyorum 9 nisana yetişmesi daha muhtemel :)
Bana da 9 Nisan a anca yetişebilecekmişiz gibi geliyor. :s20:

Çevrimdışı YunusEmre

millet stada girebiliyor gördüğünüz gibi  :D

Ama hiç mutlu olmamışlar girdiklerine

Neden mutlu olmamışlar acaba...

Çevrimdışı heart

gri koltuk yok bu son söyleyişim takılan koltukların üzerine şeffaf torba gibi koruyucu geçiriyolar o yüzden gri gibi görünüyor gri koltuk yok tekrarlıyorum :icool:

abi var gri koltuk görmüyor musun ' dafon ' yazan yeri ?   :lol: :lol: :evillol:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

bi temizlenme, parlatma filan olsaydı bari keşke :( çok demir yığını gibi duruyor sanki
elbette bu durum olacaktır İdil
zamanı gelince korkuluklar bir güzel üstünden geçirilir.

Çevrimdışı Gorgaze

cumartesi fırtına geliyormuş igdaş bile açıklama yaptıysa baya şiddetlidir çatıda koltuklarda 1-2 gün  aksama olacaktır  :s20:

Meteorolojik Değerlendirme

İstanbul'da yarın (16.01.2016 Cumartesi) beklenen kuvvetli lodosun ardından 17.01.2016 Pazar günü kuvvetli sağanak  karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşmesi, aralıklarla Salı akşamına kadar iç ve yüksek kesimleri başta olmak üzere yerel olarak etkili olacağı tahmin edilmektedir. Hafta sonu İstanbul’da 15 dereceye kadar yükselecek hava sıcaklığının pazartesi günü hissedilir derecede azalarak 0 dereceye kadar düşmesi beklenmektedir.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı sallapati

gördüğünüz gibi yazı merkeze eşit uzaklıkta ve  tribünü tam ortalıyor...

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı heart

Hepimiz bildiğin ruh hastasıyız .

kesinlikle katılıyorum abi.
ama ne yapalım aşk insanı ne hallere getiriyor.  :lol:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı canergiray77

Hepimiz bildiğin ruh hastasıyız .
şu sloganı çok seviyorum. :D @Deadam
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Deadam

Valla bu zamana kadar aşık olduğum kız arkadaşlarım hep Beşiktaşlıydı.
Eşimde Beşiktaşlı, Hep aşkı Beşiktaşla yaşadım.

Bizim kadar ruh hastası bağlı tutkulu taraftar görmedim. Damacana ile stad ölçümü, fotoğraftan semer , koltuk sayan, photoşok, paint yapan , iş yerinin dronunu çekim için emanet alan, Benim gibi istanbula gelince mabedin orda arkadaşlarıyla buluşan. Günlük değil anlık gelişmeleri cm cm ilerlemeyi takip eden inşaatta çakıl taşının yeri değişse bilen Ne kadar ruh hastası varsa burda :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı 34BJK64

Korkuluklar görüş açısını bozmuyor. İlk başta kapatıyor sandım ama son fotoğraflarda problem yok.  :super: :ishock:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı serdart

çalışan bir abimizin yakınlarıdır

oturdukları koltukların poşetleri yırtılmış sanki. tamam insanlar girsin görsün de bi de zarar vermeseler..

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

gelen 4 kedi yoluda takıldı zannedersem semerler takılıyor yeni inönü foto atsa :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı levent21

anlamadıgım bir nokta var projede catının yerden yukseklıgı ve butun olculeri muhakkak vardı ve bu proje onaylandı.onaylandıktan sonra ne olduda yukseklik aşıldı hadi aşıldı bilmem kaçtane daha yeni semer üretildi niye vinçlerden biri sokuldu ?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

güncel.... koltuk çalışması 4 blok tamamlanınca durmuş.. sanırım yeni açık üst korkuluk işine ağırlık verilecek

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mayan

Çevrimdışı Efe

6 semer 3 kedi yolu takılmış durumda 1 kedi yolu kalmış halkanın bitmesi için yeni semerlerde sahada duruyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK