Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5793976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı serdart

Tap taze diye trolleyim sizi

:D en tazesi bu oldu hakkaten. biri karlı fotoğraf koyuyor biri dünün fotoğrafını koyuyor  :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

biri de temel atma fotoğrafı paylaşsın da dibine vuralım :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

alt kat tribün çıkışlarından itibaren pikseller başlıyor
Siyahlar seyrek olduğu sürece sıkıntı olmaz benim açımdan. Üst katın alt kısımlarında seyreklesen siyah koltukları alt katta sıklaştirmak pikselin amacını da aşar. Hoş da görünmez sanki.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Bir sorum olacak:
Koltuk merkezden merkeze mesafe kaç cm'dir?
Ölçen oldu mu? Veya daha önce yazıldı mı?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serdkar

düzeltme yapayım  :ebebe:

taze olan bunlar   :biggrinking:

Saha icine siyah kumlar yikintlari gelmis... Dün yokdu galiba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

biri de temel atma fotoğrafı paylaşsın da dibine vuralım :)
Buyurun fırından yeni çıktı  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :biggrinking: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sozkul

Benim anlamadığım şeffaf halkaya neden semer kullandık, polikarbon gibi sert malzeme kullanılsaydı hiç gerek kalmayacaktı semere hatta membran kullanıldığı halde semer kullanılmayan örnekler var,semerlerden dolayı en az 1 ,1.5 ay kayıp yaşanacak sorular sorular @FARUK , @İhsan .

Birde policarbon daha güzel dururdu dümdüz, cam gibi,ama arkadaki bombeye uymak zorundalar sanırım su akışını sağlamak için

Çevrimdışı aoguzd

Bir sorum olacak:
Koltuk merkezden merkeze mesafe kaç cm'dir?
Ölçen oldu mu? Veya daha önce yazıldı mı?

47 cm

Çevrimdışı eşbaşkan

ben kötüyü örnek almıyorum beni toki arena ve gecikmeleri ilgilendirmiyor. Evet, gerçekten çok biliyorum. ben projeyi sağlam yaparım gerekirse 38.000lik stad yaparım ve şimdiye açardım. benim mantığım bunu söylüyor. görüş ayrılıkları elbette olacaktır. sizin görüşünüze de saygı duyarım ama katılmam...

38.000'mi?
Antalyaspor'a stad yapılmıyor hocam burda.

Çevrimdışı onuratasayan

Arkadaşlar günaydın. Başkan stadı erken açmak için hibrid cimden vazgeçip rulo cim kararı verdi biliyorsunuz. Benim aklıma daha radikal bi fikir geldi. Biliyorsunuz uzun zamandır bizi oyalayan ve stadın açılışını geciktiren bir çatımız var. Şimdi ben size soruyorum bir stadyumda maç oynanabilmesi için gereken şeyleri bana sayar mısınız? Zemin kale direği soyunma odası tribün ve koltuk. Dikkat ederseniz membran demedim. :) yani sonuçta yıllarca stadımızda açık tribün vardı. Mayısa kadar 4 tane açık tribunumuz olsa ne olur? Taraftarın üzerine yağmur damlası düşünce maç oynanmıyor mu? Stad hazır. Koy koltukları 15 günde. Kedi yollarına spot ışıklandırma. 1 ay da drenajdi rulo cimdi filan. Martin ilk haftasında aç stadı. Belki o arada dışardan numaralinin üzerine membran yetişir. 4 dedim ama 3 tane açık tribunumuz olur. Sizi bilmiyorum ama ben çok bunaldim hergun site site dolaşıp sayfa sayfa okuyup stadın açılış tarihini tahmin etmeye çalışmaktan. Bursa maçı mi antalya maçı mi? Mart mi nisan mi? Rulo mu hibrid mi? Semer bitti dedik yine semer geldi. Kedi yolunun eksik parçalarını 10 gündür bekliyoruz. Artik yeter yemin ederim bunaldim psikolojim bozuldu.😊

Çevrimdışı ahmetx

Birde policarbon daha güzel dururdu dümdüz, cam gibi,ama arkadaki bombeye uymak zorundalar sanırım su akışını sağlamak için
bu stadyum için en çok istediğim şeylerden birisi de polikarbon şeffaf halkaydı ama olmadı

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu stadyum için en çok istediğim şeylerden birisi de polikarbon şeffaf halkaydı ama olmadı

bana bu bombeden sonra gelen düz alan çok çirkin geliyordu.. neyse ki bizde böyle olmayacak :)

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 11:11:52 FARUK ]

Çevrimdışı sozkul

bunlar taze olmayabilir  :biggrinking:

@KUMANOVALI, bu resimlerde kapalı üstte Vodafone arena yerine besiktasarena.com yazıyor,  Ne zaman değiştirdiler?  :D

Çevrimdışı ahmetx

bana bu bombeden sonra gelen düz alan çok çirkin geliyordu.. neyse ki bizde böyle olmayacak :)
sen bunu istiyordun , istediğin oldu  :tabe:

Çevrimdışı sozkul

47 cm

Minimum uefa standardı neydi,  bilenler bir hatırlatsa?
Birde bu standart o ülke vatandaşlarının ortalama basen ölçüsüne göre mi ayarlanıyor?

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Erhan

İşte iç halka şeffaf membran mı olucak yoksa kirişten ucu kadar normal membran mı.Çim için şeffaf olmalı diye düşünüyorum abi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Apocalyptica

Bu stadda eleştirilebilir herşey olabilir ama sonunda bir güzellik katacaktır. bir şey hariç...misafir trubunun yeri. zaten derbilerde misafir takım  gelmiyor.  onun dışında aten dolmuyor. Ama gel görki stadın en guzel yeri locasız kale arkasının tüm düzenini bozuyor. bence ordaki koltuklar farklı olmalı zaten kıracaklardır. Tuvalettlerinde çok kaliteli olmasına gerek yok. böylece işcilikten bir hafta kazanırız belki:)