Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5791871 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı berkayyalcin963

Arladaslar ben bir sey sormak istiyorum bu son semerler niye takılıyor biri aciklayabilirmi
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı mehmetthedum

@Necmi abi " ekme kalitede bir şey değiştirmez ama serme olması bu gün verilecek bir karar değildir. bunu bölge şartlarına uygun tohumu bir şekilde bir yerde ekip büyütmen gerekiyor
öncesindede böyle bir karar yoktu." Demişsin.

Geçenlerde bir haber çıkmıştı. Riva tesislerinde bir saha hibrite çevrildi ve o sahanın sökülen çimleri serilmeye hazır bir şekilde bekliyor diye..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Gunaydin Hayirli Cumalar.Bugun kedi yollari tamamen biterse semerlerin gelecek ayin 25'ine kadar takilmamasi icin hicbir neden yok.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 08:41:47
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Arladaslar ben bir sey sormak istiyorum bu son semerler niye takılıyor biri aciklayabilirmi
çatının planında zaten 6 sıra semer vardı.
Ancak o plandaki boyutlarla yükseklik sınırı aşıldığı için şu an takılan semerlerin yüksekliği azaltılmış.
İmalatı da anca bitip şimdi takılmaya başladı.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı enemy1903

Günaydın cümletten.
Ben bu sene bu stadın açılmasını hiç mantıklı bulmuyorum.iç sahada oynanacak son 3 maçın zorluk derecesi düşük ve biz onları olimpiyat/başakşehirde bile yeneriz.bence tamamen hazirana konsantre olunmalı.türkiyede erken açılan stadyumların hali ortada.

Çevrimdışı ahmetx

Sisin 15 şubat gibi meydana ineceğini tahmin ediyorum.20 mart gibi çim serilir,nisanın  10 u gibi hazır hale gelir var mı o günlerde iç saha maçı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mmeteris

Günaydın ey ahali. Koltuklar takılsın, leonardo da vinci söksün

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı enemy1903

Sisin 15 şubat gibi meydana ineceğini tahmin ediyorum.20 mart gibi çim serilir,nisanın  10 u gibi hazır hale gelir var mı o günlerde iç saha maçı?

9 nisan bursa maçı var içerde.

Çevrimdışı Cem K

Kisisel tahminim, catinin en ic kisminin en yuksekte olmasi gerektigi icin takilmasi zorunlu. Aksi taktirde Bursa stadinda oldugu gibi "Selale Arena" olacak  :D.

En ice denk gelen semerler boy sinirini gectigi ve limiti gecen yuksekligi kabul ettiremedigimizden, en icteki semerler yeniden yapildi ve simdi takilmakta.  :karate:

Yapacak pek birsey yok anlayacaginiz.

Iyi Gunler

Çevrimdışı kyiv

Uzman değilim ama serme çim konusunda tereddütlerim var. Stadı  Mart veya Nisana yetiştirmek amacıyla serme çim yaparak son maçlarda avantaj sağlayalım derken Mersin ve Antalyadaki açılış maçlarında da tecrübe edildiği üzere kötü çim zeminle karşılaşmayız umarım.

Açılış erken olsun ama zemin çok iyi olmadıktan sonra zorlamaya değmez.

Çevrimdışı aoguzd

Uzman değilim ama serme çim konusunda tereddütlerim var. Stadı  Mart veya Nisana yetiştirmek amacıyla serme çim yaparak son maçlarda avantaj sağlayalım derken Mersin ve Antalyadaki açılış maçlarında da tecrübe edildiği üzere kötü çim zeminle karşılaşmayız umarım.

merak etme abi sıkıntı olmaz. antalya ve mersin gibi park ve bahçeler müdürlüğüne yaptırmıyoruz çimi SIS gibi uluslararası uzmanlığa sahip işin ehli bir firma yapıyor.

Çevrimdışı Emre.Guler

Dİğer siteden bakıncı sadece 3 semer takılmış bu semerler bayağı yavaş gidiyor

Çevrimdışı Erçin

1 kediyolu 3 semer takılmış..
yeni semerlerde gelmiş..

Çevrimdışı Erhan

Günaydın arena kartalları

Diğer sitede gördüklerime göre;

Vodafone arena yazısı bitmiş.vo kısmına siyah koltuklar takılacak.

Gelen 8 semerden 3ü takılmış.Yeni semerler gelmiş tırdalar şu an.

Gelen 4 kediyolundan 1i takılmış.Takılacaklar köşelere bırakılmış.

Mıcır dökülmeye devam edilmiş sahaya.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Erdem Çözer

artık şu stadı toki/belediye statlarıyla karşılaştırmak vazgeçin
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı 1903efe

Yok mu bi fotograf ya bari koltuklari gorelimde biraz neşemiz yerine gelsin

Çevrimdışı Sezer94

Gunaydin abiler hava gayet iyi hizli olmalari lazim sanirsam haftaya hava eksilere iniyor ve kar geliyor su saatten itibaren artik koltuklari semerleride haftasonu da yapmalari lazim...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

son durum 1 kedi yolu , 3 semer takılmış.
               3 kedi yolu sahada yatıyor
               yeni semerler gelmiş.
               vodafone arena yazısı tamamlanmış , eğer yanlış görmüyorsam vodafone nun 1. o su merdivene sıfır yaklaştırılmamış ve d ile arasında boşluk genişlemiş.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı emre_1978

Günaydın cümletten.
Ben bu sene bu stadın açılmasını hiç mantıklı bulmuyorum.iç sahada oynanacak son 3 maçın zorluk derecesi düşük ve biz onları olimpiyat/başakşehirde bile yeneriz.bence tamamen hazirana konsantre olunmalı.türkiyede erken açılan stadyumların hali ortada.

Günaydın.

Sadece maç kazanıp kazanmama olarak bakmamak lazım.
Ödediğimiz uçuk stat kiralarından kurtulacağız, kombine sayısında bir anda ciddi bir artış olacak. Kalan biletlerden de hatırı sayılır miktarda gelir elde edilecek.

Ayrıca açılış bu yarışta ilave bir motivasyon kaynağı olacak, yasal doping olacak.

Şunu da unutmayalım, geçen sene o basit gördüğümüz maçlarda kaybettik şampiyonluğu. Başakşehir bir nebze de, Olimpiyat'ta hiçbir maç kolay değil zaten.

Dahası, kupada örneğin yarı finalde derbi olma olasılığı yüksek.

Çevrimdışı knfrkndmn

Cümleten günaydın.. Hayırlı işler hayırlı cumalar herkese.. Birkaç gün önce bir abimizden aldığım bilgiyi paylaşmak istedim. Loca almak için gidip bir görüşme yaptılar şirketleri için. Bizim yetkili arkadaş stadın Mart sonundaki hafta maçında yada Nisan başındaki hafta maçında açılacağını söylemiş. Doğruluğunu bilmiyorum. Fikstürede bakmadım.. Veri veridir paylaşmak istedim. :D :D

Belki 19 Mart değil ama Nisanda kısmetse evimizde olacağız Allahın izniyle.
Hazır fazla yazamıyoruz işten güçten tekrar söylemek istedim "Forum da paylaşım yapan emeği geçen herkese çok teşekkürler."

Yıllara meydan okurken aniden.
Günlere mi esir düştük sahiden.
Gözümden hayalin gitmiyor,neden ?
Ben sana aşığım ulAn harbiden..   
Başın öne eğilmesin aldırma KARTAL aldırma !

Çevrimdışı Mehmet92

Mart ayında üzülmemek için gelin hep birlikte ağustosa hazırlayalım kendimizi,bu stadda hala daha yapılacak çok iş var.

Çevrimdışı Savaş

Açıkcası bu semer olayını atlamışım ben. Konuşulmuş ama dikkatli okumadım demekki yada inanmak istemedim diyelim :D

Koltuklar başlayınca demiştim harbiden ulan ciddi ciddi 19.03 olacak mı diye ama? Bu semerler işi bozdu. Tek vinç? Yavaş gidiyor? Bilemedim sanki.

Martı boşverin. Çimiyle, içiyle, led reklam panosuyla, herşeyiyle bitmiş bi şekilde açalım görkemli görkemli Ağustos ayında.

Gelsin Barcelona tokatlayıp gönderelim :D

Mart ayını beklemeyin, üzülmeyin.

Çevrimdışı ers1903

Dusuncemi degistiriyorum ,artik yeni sezonda acilir ,üzülmüyorum herseyiyle bitmis bir stad daha iyi olacak ..Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı ahmetx

Benim anlamadığım şeffaf halkaya neden semer kullandık, polikarbon gibi sert malzeme kullanılsaydı hiç gerek kalmayacaktı semere hatta membran kullanıldığı halde semer kullanılmayan örnekler var,semerlerden dolayı en az 1 ,1.5 ay kayıp yaşanacak sorular sorular @FARUK , @İhsan .