Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5784875 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Orhan

yapma iki gözüm
ahmet abi bende beyaz diyordum ama pixel hiç fena durmadı.güzel bişey cıkarcaklar gibi.

Çevrimdışı MertYuksekdag

çok mu kötü oldu böyle  :alala:

Bence alt katta piksel epey az olacak. Geçiş devamlılığını sağlamak için, üst katın en alt sırasında sayı kadar ya da ondan daha az olur alt katın en üst sıralarında. Yani bir sırada 4-5 tane siyah koltuk olur alt katta maksimum.

Çevrimdışı BlackEagle26

Bence alt kat beyaz olursa mükemmel olur. Birbiriyle uyumlu olur ? Alt katin beyaz olma ihtimali var değil mi ?

Çevrimiçi Necmi

ahmet abi bende beyaz diyordum ama pixel hiç fena durmadı.güzel bişey cıkarcaklar gibi.
:evillol: @ahmetx  çok yanlız kalıyorsunuz çok :by2:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartal14

Acaba bu yeni gelen semerler bütün çatıyı dolanacak mı diğerleri gibi.. yoksa sadece köşelere mi takılacak. resimlerde sadece köşelere takıyorlar gibi  :alala:

Çevrimdışı sozkul

Koltukları piksel yapmak kimin fikriydi acaba? Gerçekten merak ettim. Yani sorsan taraftarın %80-90'ı istemez. Apaçi deniz şortu gibi olmuş :s20:

Ben pikseli beğenmedim ama şortu beğendim..  :)

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Burak

Merdiven ve tribün çıkışları boyanacaktı değil mi? Keşke koltuk takılan yerlerde deneme amaçlı boyama yapsalar  :evillol: :evillol: Beyaz koltuklar merdiven ve tribün çıkışlarıyla çok yakın renkteler

o dediğin zor.. 2-3 yılda bir sponsor değişecek..koltuklarda oynama yapılacak

Abi zaten sponsor değişince koltuklarla beraber önlerinde ki beyaz korkuluklarda sökülür, yer değiştirilebilir. Fazladan birkaç yüz tane de köşe de durur lazım olması ihtimaline karşın. Zaten büyük çoğunluk siyah olacağı için fazla sorun olmaz diye düşündüm. Hiç yoktan kesintisiz bir görünüm oluşurdu.

Çevrimdışı sallapati

Ben pikseli beğenmedim ama şortu beğendim..  :)

KArtal yuvalarında Pikselli şort , t-shirt satsınlar  :D

Çevrimdışı ahmetx

Bakalım spor totoyu yeni açık alta , deniz bankı eski açık alta nasıl yazacaklar.Deniz Bank tan endişeliyim açıkçası fontu zor çünkü tribünde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Koltuk montajı hızlı ilerliyor gibi sayı kaç olduğu acaba bilen var mı açıkcası nasıl olmuş tartışması yapmıyalım bence stad dolunca koltukları önemsiz kalır
merdiven renklerimi ve reklamlar nasıl olucak onu merak ediyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Ben söyleyeyim ciddi azınlıkta kalıyorsunuz pikseli sevenlerin sayısı giderek artıyor :evillol:
yapıldıkça beğenide artacak bu kaçınılmaz bir şey :loveya:
her güzel olan şey eninde sonunda değerini bulur @ahmetx

Bence koltuk takılma aşamasına geldiği için aşırı mutluluktan böyle oluyor...
Ama olsun neyapalım, stadı doldurup piksellerin üstünü kapatacağız artık.. Yapacak birşey yok..  :)

Çevrimdışı Barış Hoca

Fikret Orman'ı tanıdıysam alttaki siyah piksel koltuklarla üstteki beyaz piksel koltukların sayısı aynıdır. İleride değişiklik yapabilme esnekliğini sağlamıştır :)
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Karabay

@ahmetx koltukların geri ambalajlanma şekline bakılırsa sanki prekastlara boya vb. birşeyler yapılabilirmi? ben bu prekastların böyle kalacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı rubi_tobin

Bence pikseldi, yazıydı, renkti çok takılmayalım. Biz orayı her maç dolduralım o zaman hiçbir şey görünmez.
Yooooh ben televizyonda seyredecem göz zevkim bozulmasın diyorsan.
Bozulursa bozulsun.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx koltukların geri ambalajlanma şekline bakılırsa sanki prekastlara boya vb. birşeyler yapılabilirmi? ben bu prekastların böyle kalacağını sanmıyorum.
bu saatten sonra olmaz.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı ahmetx

Biz stad boşken güzel görünsün derdindeyiz , doluyken zaten güzel olacak

Çevrimdışı Emre.Guler

Belki korkulukların boyanması olabilir

5yıl solmazlık garantisi olan bir koltuğu başka neden poşetlesinlerki

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman'ı tanıdıysam alttaki siyah piksel koltuklarla üstteki beyaz piksel koltukların sayısı aynıdır. İleride değişiklik yapabilme esnekliğini sağlamıştır :)
bu çok iyiydi  :claps: moralim geldi yerine.  :D
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 18:00:53 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 18:03:25 ahmetx ]