Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5780910 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

galiba koltuklarin uzerini kapatiyorlat yada vodafone arena yi sadece kapatacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

koltukları ya tek tek poşetliyecekler yada parça parça örtecekler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

kedi yollarindan 1 inin montaji bitmek uzere bugun 1 yada 2 tane daha takabilirler semerde takmalari gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı rubi_tobin

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama bu ytonglar ne için acaba?

Onlar inşaatlarda kullanılıyor  :D :D :D :D
Şaka bir yana bildiğim onlar küfekilerin bittiği noktada çatı kolonlarının olduğun zemini doldurmak için kullanılacak.
Üzerilerine bir işlem uygulamak için.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı TØLGA

kedi yollarindan 1 inin montaji bitmek uzere bugun 1 yada 2 tane daha takabilirler semerde takmalari gerek
abiiii bitmedimiydi bu catı ya ne parcaları bunlar gene  bu gidisle membrana gecemicez he
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kivanc

Onlar inşaatlarda kullanılıyor  :D :D :D :D
Şaka bir yana bildiğim onlar küfekilerin bittiği noktada çatı kolonlarının olduğun zemini doldurmak için kullanılacak.
Üzerilerine bir işlem uygulamak için.
abi ytongu biliyorum da 😃 orada hangi islem icin durduklarini merak etmistim. Bilgi icin tesekkurler.

Çevrimdışı denilanz

Tribündeki karakterleri vodafone arena logosundaki yazı stiline bağlı kalarak yeniden düzenledim.

Üst şu anda yapılan dizilim gibi kısa karakterlerde 6, uzun karakterlerde 8 sıra kaplayacak şekilde. Böyle mecburen biraz basık kalıyor karakterler.
Alt ise 2 sırayı daha dahil edip kısa karakterlerde 7, uzun karakterlerde 10 sıra kaplayacak şekilde. Bu daha uyumlu oldu.

Aslında daha ince bir stilde de yapılabilir ama vodafone da tribünde mümkün olduğunca kalın ve görülebilir bir dizilim isteyecektir. O yüzden kalınlıkta mümkün olduğunca değişikliğe gitmedim.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 15:24:34 denilanz ]

Çevrimdışı cursedofdragon

soldaki kısmın koltuklarının üstüne beyaz örtü mü örtülüyor acaba hava şartlarından etkilenmesin diye ??

herhalde sanal ortamda taraftarın tepkisini gördüler ondan kapatmak istediler :)

Çevrimdışı cadavra

Kedi yolu bitse koltugun baslamasindan daha cok sevinecem su catinin tam montaji bi biteydi yıldırdı valla insaat basladi baslayali tum enerjimizi catiya verdik yahu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Herşeye eyvallah ama bu güne kadar yapılanlar arasında yakıştıramadığım tek bir şey var o da Vodafone Arena'nın üstte Beşiktaş isminin altta olması, diğer tribünlerede denizbank ve sportoto yazılsın ama stadın tamamında bütün sponsor isimleri alt katta Beşiktaş JK tek başına üst katta olması gerekirdi bu yakışırdı kanaatindeyim.

Çevrimdışı cadavra

Herşeye eyvallah ama bu güne kadar yapılanlar arasında yakıştıramadığım tek bir şey var o da Vodafone Arena'nın üstte Beşiktaş isminin altta olması, diğer tribünlerede denizbank ve sportoto yazılsın ama stadın tamamında bütün sponsor isimleri alt katta Beşiktaş JK tek başına üst katta olması gerekirdi bu yakışırdı kanaatindeyim.
Belki numarali ust katta yazar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Oda fark etmiyor demek istediğim Beşiktaş ismiyle eşdeğer stat ismi dahi olsa aynı seviyede olmamalıydı, geçmiş sayfalarda da kapalı alt tarafa yazılacak deniyordu ona itafen belirttim, çünkü bir yazıyı okurken alttan üsste doğru okumuyoruz kapalıda belirtildiği gibi olacaksa Vodafone Arena Beşiktaş JK olarak mı yoksa Beşikataş JK Vodafone Arena olarak okumak mı daha yakışır, bana göre ilk şekilde olacaksa hoş olmamayacak.

Çevrimdışı ahmetx

Tribündeki karakterleri vodafone arena logosundaki yazı stiline bağlı kalarak yeniden düzenledim.

Üst şu anda yapılan dizilim gibi kısa karakterlerde 6, uzun karakterlerde 8 sıra kaplayacak şekilde. Böyle mecburen biraz basık kalıyor karakterler.
Alt ise 2 sırayı daha dahil edip kısa karakterlerde 7, uzun karakterlerde 10 sıra kaplayacak şekilde. Bu daha uyumlu oldu.

Aslında daha ince bir stilde de yapılabilir ama vodafone da tribünde mümkün olduğunca kalın ve görülebilir bir dizilim isteyecektir. O yüzden kalınlıkta mümkün olduğunca değişikliğe gitmedim.
eline sağlık
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş'ın üstüne yazı olmaz diyorsun yani :) Şener Şen'in şu meşhur benim p.kumun üstüne sahnesi geldi aklıma :)

şaka bi yana tabi ki en değerli yer, en çok görünecek yer ve tüm statlarda takım ismi/logosunun olduğu yere ismimiz yazılacak..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

yalnız sahadan ve kameralardan kapalı alt en iyi görünen kısımdır.

Çevrimdışı Kemal33

Merhaba arkadaşlar stad bittikçe heyacan artıyor çok güzel olacak inşallah stadımız.

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş yazısının kameranın görüş açısında olması makul bütün stadlarda öyle
yukarıyıda reklam olarak algılamamak lazım stadın adı diye düşün :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

tabi bence sadece kapalı altta Beşiktaş JK yazmalı başka da hiç bir şey yazmamalıydı..  bu arada stat isminin koltuklara yazıldığı başka bir örnek var mı? sponsorlu veya sponsorsuz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erhan

@Efe @ahmetx @FARUK

Kedi yolunun ortası kapalı mı açık mı sizce?

Çevrimdışı sallapati

eline sağlık usta

Çevrimdışı Oktay

eskiden türk parasını koruma kanunu vardı; üzerinde dolar mark bulunan ttutuklanırdı ,eski korumacı devlet zihniyeti yüzünden memleken bir arpa boyu yol almakta zorlanıyodu..senin yazdıklarına gelince trilyon dolarlık dünya futbol piyasasında beşiktaş yazısı altta olsa nolur üstte olsa nolur  BEŞİKTAŞ zaten gönüllerde hep üste :ok: :ok:
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 14:48:45 Oktay ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Konya stadi , Şukru saraçoğlu , Toki arena ve bizim stadın alt tribun sıra sayısı kaç acaba ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Deadam

Para  devrin en önemli gücü   koltuklarda isim yazılmasında sakınca yok. sözleşme bitince o koltuklar sökülür yeni sponsor gelir onun ismi yazılır.

Yada taraftar grubu örneğin ÇARŞI organize olur toplar üyelerinden sevdalılarında 9.000.000. $ kulüple anlaşmayı imzalar Yeni açıkta Çarşı yazar.

Bu tarz şeylere takılmayın. Ne kadar zengin klüpseniz o kadar güçlüsünüz
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Catinin bir tarafindan membrana neden baslanmiyor sizce?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."