Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5776990 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı oguzhan1310

Arkadaşlar herkese selamlar, aranıza yeni katıldım foto yollayıp bilgi paylaşan bizi daha da heyecanlandıran tüm dostların ellerine sağlık  :D :D

Çevrimdışı serdart

günaydın arena.

koltuklara çok takılıyorsunuz stadda boş koltuk kalmayacağı için koltukların rengi vs. önemli değil. önemli olan o stadı doldurmak.  :)

bir de 3 tane kedi yolu var sahada çatıda 4 parça eksikti. 1 tanesi takıldı mı yoksa henüz yok mu?

Çevrimdışı ilhan

Kabul edin veya etmeyin futbol artık bir endüstridir. Takım lisanslı ürünlerine gerektiği kadar itibar etmeyip hasılat rekorları kırdıramıyorsanız, takım şampiyonluğa oynarken stadı dolduramıyorsanız  eliniz mahkumdur sponsorluk anlaşmalarına. Evet stadımız lokasyon olarak mükemmel bi konuma sahip ve bunu pazarlama açısından da en iyi şekilde kullandığımız görüşündeyim en azından dağ başında TOKİ tarafından yarım yamalak yapılan bi stad için kurban etmedik. Birde şu var sponsorluk anlaşmaları öyle stadların konumuna göre yapılmaz, Saraçoğlu ve Ali Sami Yen stadlarının konumu çok mu kötüydü sponsor bulamadılar bu güne kadar. Vodafone bu güne kadar 10 milyon dolar vermiş olabilir,  ama oradan gelecek gelirleri inşaat şirketlerine ve bankalara  temlik olarak göstermediğimiz ne malum.
Ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik şartlar göz önünde bulundurulduğunda yönetimin ileriye dönük büyük adımlar attığı inancında olanlardanım günü kurtarmak gibi küçük düşüncelere sahip değiller en azından, keşke biz taraftarlarda yönetim kadar elimizi taşın altına koyup  lisanlı ürünlere, kombinelere ve takıma gereken ilgiyi gösterseydik de sponsorluk anlaşmalarının vadesi bu kadar uzun olmasaydı.

Çevrimdışı ahmetx

beyler ama yazı karakteri çok güzel yalnız , Tr de böyle iş çıkarılması inanılmaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

soldaki bölümün koltukları naylonla kaplanmış o yüzden öyle görünüyor.
Tamamdır abi

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Mana bulmak değil derdimiz kötü olmuş yalanmı? Bursa stadındada A harfi berbat olmuştu düzeltmişlerdi belliki burada bir hata var diğer harflere benzemiyor
ben beğendim sahsen , hayır begenmeyebilirsin de direk kötü olmuş demek küçücük birşey için , biraz haksızlık oluyor bu is için uğrasanlara
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cadavra

Dier vinci sökmeyeydik iyiydi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

yok yok vazgeçtim şekil filan değil e harfleri çok kötü görünüyor.

Abi e şekil olarak zor bir harf iç içe bir yapısı var koltuk gibi bir şeyle form verilmesi zor elle bile yazınca oran kaçınca hoş durmuyor

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese günaydın , çok iyi bir yer değil ama geçerken bir durup çekeyim dedim .

Çevrimdışı ahmetx

BU koltuk işi çok zevkliymiş , her gün süprize gebe .

Çevrimdışı Erhan

Ne yalan söyliyim yazı fontuna bayıldım ben :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Abi e şekil olarak zor bir harf iç içe bir yapısı var koltuk gibi bir şeyle form verilmesi zor elle bile yazınca oran kaçınca hoş durmuyor
birde yazının bütününe bakmak lazım belki bitince çok hoş duracak .

Çevrimdışı ahmetx

Ne yalan söyliyim yazı fontuna bayıldım ben :claps:
müthiş İngiltere standartlarında .

Çevrimdışı erdal.ozcimen

e harfi Pacman'i hatırlattı bana, ben beğendim  :photo:

Çevrimdışı denilanz

Kabul edin veya etmeyin futbol artık bir endüstridir. Takım lisanslı ürünlerine gerektiği kadar itibar etmeyip hasılat rekorları kırdıramıyorsanız, takım şampiyonluğa oynarken stadı dolduramıyorsanız  eliniz mahkumdur sponsorluk anlaşmalarına. Evet stadımız lokasyon olarak mükemmel bi konuma sahip ve bunu pazarlama açısından da en iyi şekilde kullandığımız görüşündeyim en azından dağ başında TOKİ tarafından yarım yamalak yapılan bi stad için kurban etmedik. Birde şu var sponsorluk anlaşmaları öyle stadların konumuna göre yapılmaz, Saraçoğlu ve Ali Sami Yen stadlarının konumu çok mu kötüydü sponsor bulamadılar bu güne kadar. Vodafone bu güne kadar 10 milyon dolar vermiş olabilir,  ama oradan gelecek gelirleri inşaat şirketlerine ve bankalara  temlik olarak göstermediğimiz ne malum.
Ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik şartlar göz önünde bulundurulduğunda yönetimin ileriye dönük büyük adımlar attığı inancında olanlardanım günü kurtarmak gibi küçük düşüncelere sahip değiller en azından, keşke biz taraftarlarda yönetim kadar elimizi taşın altına koyup  lisanlı ürünlere, kombinelere ve takıma gereken ilgiyi gösterseydik de sponsorluk anlaşmalarının vadesi bu kadar uzun olmasaydı.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı kivanc

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama bu ytonglar ne için acaba?

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

hayirli olsun Vodafone arena yeni semeler ve kedi yollari bu isin sonu guzel bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı ahmetx

e harfi Pacman'i hatırlattı bana, ben beğendim  :photo:
hay ömrün uzun olsun ismini getiremediydim .

Çevrimdışı Efe

koş  @Efe koş koltuklar takılıyor . :D
yettim gari şuan olimpiyat stadini gectim mobilya fuarina diyorum maca gidiyormus gibi hissediyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK