Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5775938 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Savaş

Günaydın.

Ya şu Beşiktaş arena yazısını sağ yada sol üst biyere koysak olmuyor mu? Tam fotoğrafın ortasında önemli yerde çıkıyor engelliyor görüntüyü.

Bir şikayetçi ben miyim bu konuda :)

Çevrimdışı Mehmet92

Abi en mühim yer filigramdan belli olmuyor, @Altuğ abi şu filigramın şekliyle oynayabilir misiniz?

Çevrimdışı sozkul

Bence parayla anlaşılsın kulübün ismide Vodafone JK olsun..
Her yere sponsor adı yazalım.
Önemli olan sadece para akışı..
Oldu mu? @Necmi  abi...

Vodafone JK olmaz, FK olur. Neyapsın Vodafone Jimnastiği..  :) :)

Çevrimdışı YunusEmre

@Altuğ @Necmi ve tüm sistem yöneticisi abilerim.. gerçekten de fotolarda en can alıcı noktaya geliyor fligramımız biraz daha şeffaflık lütfen  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mellfred

Sponsorların isimlerinin yazılması olayına fazla takılıyorsunuz. Barcelonadan arsenale butun büyük kulüpler bu işten para kazanıyor. Ülkemizde insanlar maaşının yarısını ev kirasını yatırırken taraftar desteği asla milyar dolarlık şirketlerin verdiği kaynağı bulamayacak. Devir kapitalizm çağı. Biz karşılığında ürün alıp cuzi bir para öderken şirket ismi karşılığında milyon avrolar ödüyor. Denklem çok kolay. futbol amatör bir uğraş olmaktan çoktan çıktı

Çevrimdışı Altuğ

Fligran yeri ile oynayamayız şuan isterseniz fotoğrafı bir resim sitesine upload edip buraya link atın.

Çevrimdışı Emre.Guler

Abi en mühim yer filigramdan belli olmuyor, @Altuğ abi şu filigramın şekliyle oynayabilir misiniz?

Aynen allah rızası için şuna bir çare bulun transparanlığını düşürün biraz daha

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı YunusEmre

Sponsorların isimlerinin yazılması olayına fazla takılıyorsunuz. Barcelonadan arsenale butun büyük kulüpler bu işten para kazanıyor. Ülkemizde insanlar maaşının yarısını ev kirasını yatırırken taraftar desteği asla milyar dolarlık şirketlerin verdiği kaynağı bulamayacak. Devir kapitalizm çağı. Biz karşılığında ürün alıp cuzi bir para öderken şirket ismi karşılığında milyon avrolar ödüyor. Denklem çok kolay. futbol amatör bir uğraş olmaktan çoktan çıktı

ben de karşı değilim yazılmasına ama tutar çok önemli.. vodafone yazsın çünkü adamlar 300 milyon tl üzerinde ödeme yapacaklar bize diğerlerinin tutarları çok az bence...

Çevrimdışı cadavra

Sanki semerde gelmiş gibi biraz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

1. kedi yollarından 1. parti gelmiş
2.Tribün yazısında e harfi ne öyle yahu şekil yapmışlar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjkfatih63

kedi yollarıda gelmiş. çalışmaya devam durmadan  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı OrhanAker

Gri koltukmu var yoksa ben mi yanılıyorum?

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

her seye bi mana bulmayın yeter artık ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cadavra

Hiç bizim düşündüğümüz gibi olmadi T yolu felan gibi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Emre.Guler

her seye bi mana bulmayın yeter artık ya

Mana bulmak değil derdimiz kötü olmuş yalanmı? Bursa stadındada A harfi berbat olmuştu düzeltmişlerdi belliki burada bir hata var diğer harflere benzemiyor

Çevrimdışı Erdem Çözer

zevkler nasıl farklı ben de e harflerine bayıldım :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

yok yok vazgeçtim şekil filan değil e harfleri çok kötü görünüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı carsikartali

kedi yolları gelmiş hadi gözümüz aydın :D

Çevrimdışı martin40

Gerçekten öyle gözüküyor, belki üstündeki naylon, yakindan foto lazim
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 10:42:55 martin40 ]

Çevrimdışı fthkzgn

Ya şu Beşiktaş arena yazısını sağ yada sol üst biyere koysak olmuyor mu? Tam fotoğrafın ortasında önemli yerde çıkıyor engelliyor görüntüyü.

Bir şikayetçi ben miyim bu konuda :)

Seninleyim :ok: Garip şekilde hep can alıcı noktada çıkıyor.  :akuma:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı ahmetx

soldaki bölümün koltukları naylonla kaplanmış o yüzden öyle görünüyor.

Çevrimdışı Erhan

Günaydın.

Vay vay arena yazılmış kedi yolları gelmiş :halay: T değil bu arada :alala: