Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5769336 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı avsaribra

bu pixel in neresini beğenirler anlamadım gitti. Sade tek renk olması her zaman daha iyidir.

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tgrlyldrm

merdiven boşluklarının rengi ne olacak?

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 19:32:42 sallapati ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı gurol_1903

arkadaşlar orda o arkadaş dafon yazmış bırakmışlar demek istemiyor. aslında diyor ki arada merdiven boşlukları var boşlukların olmadığı yere dafon yazılmış vo ve e nerde olacak.  vo   dafon  e  mu yazılacak yani diyor. ki benim de aklımda bu soru var hiç mantıksız bişey dememiş.

Çevrimdışı Efe

vodafone yazisida guzel gorunecek yukarida altada beşiktaş yazilsin yerter digerleri yazilmaz inşallah ama yazilirsada yapacak bisey yok ileride basit sekilde sokulup degistrilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi ergin

fotoda solda koltuklar mi takiliyor bana mi oyle geldi bayaz beyaz :icool: ayrica eski aciga doğru yerde semerleri gorebilirsiniz koyu renkte beyaz degiller
fotoya çok dikkatli baktim koltuk montaji baslamis  :ishock:
işten eve geldim  baktım sayfalar uçmuş 1 hafatadır ölü toprağı serpilmiş gibiydi  :ishock:
sayfaları geriden takip ederken koltuk montajını da ilk efenin fark ettiğini gördüm sende ne göz varmış kardeşim

Çevrimdışı Ahmetberki

Şimdi bu koltuk montajı en azından 1.5 ay sürecek gibi. Bizi bu günlüğüne içeri alsalar 15 20 bin kişi 2 saatte takar bitiririz. En azından koltuklar aradan çıkar.  :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

harbiden takmışlar , çok hızlılar.

vamosun site ney bizi meraklandırmayın :D

Çevrimdışı Erhan

3 vardiya çalışacaklar heralde, sabah kalktığımızda apayrı görebiliriz trübünleri..

2 vardiya olabilir bence

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar orda o arkadaş dafon yazmış bırakmışlar demek istemiyor. aslında diyor ki arada merdiven boşlukları var boşlukların olmadığı yere dafon yazılmış vo ve e nerde olacak.  vo   dafon  e  mu yazılacak yani diyor. ki benim de aklımda bu soru var hiç mantıksız bişey dememiş.

bazı harflerin arasında 1 boşluk bazılarının 3 boşluk var.. merdiven arasını da 3 koltuk gibi hesap edip "e" harfini diğer blogun ilk sırasından başlatacaklar..

Çevrimdışı tunceryawuz

1 sene önce haberi vardı ses yükseldikçe kıpkırmızı olucaktı sanırım.

Benim de bir fikrim vardı maçtan bir gece öncesinde kalp atışı şeklinde yansa güzel olur demiştim hani heyecanımızı anlatmak açısından. belki yöneticiler görmüştür ve düşünmüştür böyle bişey.

Çevrimdışı Efe

işten eve geldim  baktım sayfalar uçmuş 1 hafatadır ölü toprağı serpilmiş gibiydi  :ishock:
sayfaları geriden takip ederken koltuk montajını da ilk efenin fark ettiğini gördüm sende ne göz varmış kardeşim

elf efe derler bana :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı Efe

telefonda % 150 şarj bitirdim bugun sayfa yenilemeden  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

pixel candır gerisi heyecandır.
bu koltuklar bir harika dostum :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Kartalizma1903

özelden atayım

bizide gör :)
bu arada selamünaleyküm üye olali cok olmustu ama ilk yazimi yazmak bugüne nasipmis. türkcemde hatalar varsa kusuruma bakmayin, almanyada yasadigim icin anca bu kadar geliyor elimden  :)
hayirli aksamlar

Çevrimdışı high speed dirt

Aynen hocam bi anlayan sen çıktın.. dafon yazsını yazmaya başlarken harfleri alt kısımdan yazmaya başladılar. Mantık olarak e harfine de başladıktan sonra hepsi birden " dafone" yazısını aşağıdan yukarı doğru yazılmaya başlarsın..e harfine yer yok, nereye yazılacak yanda merdiven boşluğu var.

Vodafon e şeklinde mi görünecek orası, nasıl olacak.

Bende yarım saat Vodafone yazısına bakıyorum netten falan ben mi yanlış biliyorum veya fotoşopla koltuklara vodafon falan mı yazıldı benim mi haberim yok falan diye.
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 18:43:04 high speed dirt ]

Çevrimdışı sallapati

:D :D :D

Viggo abimiz de Beşiktaşlıdır.. Çarşının çocuğudur.. Açılışa çağırmak gerek...  :D :D