Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765431 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı carsikartali

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

vodafone yazacak üstte bakalim diger kisimlarda biseyler yazacak mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

O zaman maketteki gibi oluyor kardeşim :)

Üst katta Vodafone arena yazıp alt katta BEŞİKTAŞ JK olmaz.

Eski açıkta yada yeni açığın alt katına BJK yazıcaklar kırmızı koltuklarla başka sponsorluk beklemiyorum :D
Beklemene gerek yok kapalı üst vodafone kapalı alt Beşiktaş jk yeni açık alt spor toto eski açık alt denizbank böyle olacak.
bunun çizimleri düştü zaten piyasaya daha böyle olacak şöyle olacak demenin manası varmı @cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

%90 vodafone arena yazacak , yazının konumuna göre
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

ilk tribün reklamımız geliyor :D
Necmi abi ilk dediğine göre devamı da olacak beyler

edit: geldi ve fırçaladı cursedofdragon'u :D
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 16:16:20 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Umarım sponsorların sadece logosu olur .

Çevrimdışı ernesto

Yazının konumuna bakarsak Sadece Vodafone yazılabilir. Belki bir de sonuna amblem o kadar.

Çevrimdışı Efe

Vodafone yazan koltuklar krem renkli gibi.
beyaz yaninda siyah olmadigi icin göz yanilmadi yapiyor siyah ve beyazdan baska koltuk yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Koa_lAA

1 bloka 5 harf sığdırmışlar..

arena tek bloka sığar...vodafone arena yazar gibi..

Çevrimdışı sallapati

Beklemene gerek yok kapalı üst vodafone kapalı alt Beşiktaş jk yeni açık alt spor toto eski açık alt denizbank böyle olacak.
bunun çizimleri düştü zaten piyasaya daha böyle olacak şöyle olacak demenin manası varmı @cursedofdragon

o zaman @Necmi abi , sen denizbank ın N sinde oturacaksın diyebilir miyiz? Necmi abiye N yakışır  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Umarım sponsorların sadece logosu olur .
Vodafone'da olduğu gibi isimleri yazılacaktır maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2016, 16:18:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
o zaman @Necmi abi , sen denizbank ın N sinde oturacaksın diyebilir miyiz? Necmi abiye N yakışır  :bandit:
İ harfine kim denk geliyor :kop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Yazının konumuna bakarsak Sadece Vodafone yazılabilir. Belki bir de sonuna amblem o kadar.
amblem konacak bence ona gore yer birakmislar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sponsorun isminin belirginleşmeye başladığı fotoğraf nerede 15 s. geri gittim göremedim  :alala: Nereden bakıyorsunuz  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Sponsorun isminin belirginleşmeye başladığı fotoğraf nerede 15 s. geri gittim göremedim  :alala: Nereden bakıyorsunuz  :D

Çevrimdışı ahmetx

stadın isminin koltuklara yazıldığı ilk stadyum olacağız.

Çevrimdışı Efe

ilk şu sahayi yapmak gerek koltuk mebran bi sekilde olur saha olmadigi surece bunlarin suan yapilmasinin bi anlami kalmiyor sadece once biter sahayi bekler bize bi kazanci olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2016, 16:20:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
1500 ziyaretçi görünüyor acaba nasıl birden artıyor google mu haber veriyor :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Koa_lAA

amblem konacak bence ona gore yer birakmislar

hem markanın ismini yazıp hemde logosunu koymak bana pek mantıklı gelmemekte..

stadlarda genelde ya ismi var yada logosu markaların.. en azından ben her ikisini birden görmedim hiç..

Çevrimdışı gokhanwww

Vodafone yqzan koltuklar ya soluk gönderilmiş ya bizde bsey var...alttakiler tam beya...alakasi yok biribirylr

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

o pisaya düşen çizimde vodafone yazmıyordu kapalıda ?