Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5744327 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Emre.Guler

@ahmetx 4-5 tane semer vardı boyasız bunlar neresi içinki?

Çevrimdışı Burak Akay

Piksel'e razıyım ben artık bence yönetim bilerek koltuk işini sıkı tuttu bilgi alamadık hiç çatal merdiven gibi başlarına iş açmamak için kendi bildiklerini yaptılar gibi geliyor bana :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ONUR1903

Necmi bey birincisi Akyazı stadına çok daha önceleri bakmıştım zaten,çok hoş görünmemekle beraber diğer tribünleri daha güzel gösterebilmek açısından bir fikir olarak düşündüm.çok stad resmi inceledim.çok stada baktım.bu fikir mevcut yerimiz ve olanaklarımızı değerlendirdiğim zaman geldi aklıma.ikinci olarak,bahsettiğiniz üzere alt katlardaki girişler ile merdiven arasındaki bağlantıyı anlayamadım.çıkış kapısı olmayınca orada koltuk ve merdiven olacak zaten.çıkışlarda yeni açık ara kattan olacak.yeni açığın çok daha hoş görünmesi sadece benim zevkim olabilir tabi.birde kapalıda iki kat loca yok 1903 tribünü var dediniz.sonuç olarak orada iki katlı bir yapı var ve alt katı loca gibi durmakla beraber çıkışın bu noktadan yapılmasını engelleyen bir durum.bunu değiştirebilirdik dedim.bu yapıyla da taraftarın etkisinin azalacağını değil artacağını tahmin etmekteyim.sonuç olarak tezahürata katılan taraftarın çoğunluğu numaralı tribün haricindeki arkadaşlar.bu yüzden numaralının akyazı gibi üç katlı olup diğer tribünlerin alt kat çıkış kapısı olmadan yekpare bulunması etkiyi daha  arttırır diye düşünüyorum.ve tabiki bence..

Çevrimdışı YunusEmre

bu semerlerin boyanmadan gelmesi ilginç olmuş.

Farukun son attığı fotoda sanki sahada boyanmışlar gibiydi..fırın boya olsa daha güzel olurdu fazla zaman da yemezdi o boya işlemi ama demekki onlar da sabredememişler...

cümleten gözümüz aydın. bu günleri de gördük hayırlısıyla....

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2016, 11:22:32
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Farukun son attığı fotoda sanki sahada boyanmışlar gibiydi..fırın boya olsa daha güzel olurdu fazla zaman da yemezdi o boya işlemi ama demekki onlar da sabredememişler...
ilk resimde koyu görünüyor sonraki resimde beyaz.
sahada ne ara boyadılar şaşırdım :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

@ahmetx 4-5 tane semer vardı boyasız bunlar neresi içinki?

4-5 değil zeminde iki bölümde yere serildiler ve sayı da çok gibi...

Çevrimdışı ernesto

Alt kat full beyaz ,üst kat pikselli olacak.

Ust kat pikselden sonraki ağırlıklı renk siyah mı olacak, yoksa beyaz  mı?

Çevrimdışı Efe

Ne ara taktılar o kadar koltuğu!
harbiden ne ara taktilar stad fena olacak bu arada gelen semerleri hemen beyaza boyamaya baslamislar bi kac gunluk durgunluktan sonra stadta ekşın var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Yani 42 semer dahamı olacak? iyide semer takılacak yer kalmadıkı

Çevrimdışı YunusEmre

hemen boyadılar valla :D ama yağış var tutar mı o belli değil  :evillol:

Çevrimdışı eşbaşkan

Bence bu ytonglar ile üst metal kiriş dikmelerini kaplayıp sonra üstüne küfeki yapacaklar.

Çevrimdışı Efe

hemem boyaya gecmisler sabah soylemistim boyanacak diye ama bu kadar hizli boyanacagini dusunmemistim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

İç kısımda farklı montaj bölgeleri var daha önce işaretlemiştik bakalım nasıl olacaj

Çevrimdışı ahmetx

hakketten boyamışlar hemen.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

42x3 demiştı ihsan abi öylede olacak gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Demir

Boyasiz gelen semerler hangileri oluyor. Resim lütfen..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Efe

Boyasiz gelen semerler hangileri oluyor. Resim lütfen..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 on sayfada var yerdeler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

alt beyaz üst beyazdan siyaha geçiş

Çevrimdışı Efe

beyaz olacak uste dogru altkattada beyaz baslayacak uste dogru piksel siyah bence harika olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Takılan koltuklar hemen naylonlarla sarılıyor arkadaşlar  :evillol: anlaşılan yine bizi dinlediler memranı beklemeye ne gerek var demiştir montajla sar demiştik onlar da aynısını yapıyorlar

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

alt beyaz üst beyazdan siyaha geçiş
siyahami gececek yoksa beyazami bence beyaza
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

@Efe nin elf gözleri bize yakın zamanda net bir kapasite sayısını verecektir.

Bide damacanacı arkadaş vardı o hesaplar hemen :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz