Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740468 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ONUR1903

Gerçi stad oldu bitti,bundan sonra yapacak bir şey yok kabul ediyorum ama sürekli aklımda olan bir şeyi sesli düşünüp sizinle paylaşmak istedim.Bizim kapalıda ve eski açıkta iki kat loca var ve bu bence iki sıkıntı yaratıyor.Birincisi alt tribün çıkışlarını yeni açıktaki gibi kat arasından vermek yerine mecburen kapılara yönlendirdik ki bu alt katta bütünlükle ilgili hoşuma gitmeyen bir durum yaratıyor.ikinci olarak iki kat loca alt ve üst kat arasında  çok mesafe bırakmakta.
Kapalı ve eski açık toplamda 4 kat loca mevcut.Loca gelirleri önemli ve loca kaybetmeden bir düzenleme olabilirdi.Aklıma gelen proje şu,kapalı ve eski açık tek kat loca olacak şekilde dizayn edilseydi 2 kat loca eksik kalacaktı,bu iki katın bir katını yeni açığa verip bir katını da numaralı tribün tarafına eklemek suretiyle buradaki loca katını üçe çıkarmak çok daha güzel olurdu gibi geliyor.Bu sayede hem loca kaybetmemiş olur hemde diğer üç tribünde tek kat locadan kazandığımız alana seyirci çıkışlarını yönlendirebilirdik.Bu tasarım mevcut harika görünümümüzü bir seviye daha yukarı taşıyabilirdi.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK günaydın.Ensol arkadaki  turuncu vincin  bomunun önü ve arkasında  görünen ince halatlarımı takıyor  vinçler??
Evet abi onlar takıldı hala takılıyor mu bilmiyorum
Ayrıca halatlar gergin değil onları ayarlıyorda olabilirler
Civata ve benzeri parçaların kontrolüde yapılıyor olabilir
Semerler sanırım koyu renkte şuan sahanın orta kısmında görülüyor

Çevrimdışı Efe

fotoda solda koltuklar mi takiliyor bana mi oyle geldi bayaz beyaz :icool: ayrica eski aciga doğru yerde semerleri gorebilirsiniz koyu renkte beyaz degiller
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Güncel

sol kısımda üst katlarda koltuk monrajı mı başladı acaba sanki naylonlarla örtülü ön kısım  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

sol kısımda üst katlarda koltuk monrajı mı başladı acaba sanki naylonlarla örtülü ön kısım  :evillol:
Koltuk montajı
Korkuluk boyanması ikisinden biri :)
Yada yansıma buda olabilir
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 10:48:35 FARUK ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Gerçi stad oldu bitti,bundan sonra yapacak bir şey yok kabul ediyorum ama sürekli aklımda olan bir şeyi sesli düşünüp sizinle paylaşmak istedim.Bizim kapalıda ve eski açıkta iki kat loca var ve bu bence iki sıkıntı yaratıyor.Birincisi alt tribün çıkışlarını yeni açıktaki gibi kat arasından vermek yerine mecburen kapılara yönlendirdik ki bu alt katta bütünlükle ilgili hoşuma gitmeyen bir durum yaratıyor.ikinci olarak iki kat loca alt ve üst kat arasında  çok mesafe bırakmakta.
Kapalı ve eski açık toplamda 4 kat loca mevcut.Loca gelirleri önemli ve loca kaybetmeden bir düzenleme olabilirdi.Aklıma gelen proje şu,kapalı ve eski açık tek kat loca olacak şekilde dizayn edilseydi 2 kat loca eksik kalacaktı,bu iki katın bir katını yeni açığa verip bir katını da numaralı tribün tarafına eklemek suretiyle buradaki loca katını üçe çıkarmak çok daha güzel olurdu gibi geliyor.Bu sayede hem loca kaybetmemiş olur hemde diğer üç tribünde tek kat locadan kazandığımız alana seyirci çıkışlarını yönlendirebilirdik.Bu tasarım mevcut harika görünümümüzü bir seviye daha yukarı taşıyabilirdi.

bence 3 kat loca ve bazı tribünlerin 1 bazıların 3 kat loca olması mevcut harika görünümümüzü perişan ederdi (bkz:akyazı arena).. keşke biri üşenmeyip bunu modellese de ortaya nasıl çirkin bir görüntü çıkacağını görebilsek
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR1903

alın size eski açık  :evillol: :evillol: :evillol:
[/quot
Paylaştığınız resimden sonra stadın görsellerine baktım.Stadın şu an ki halinde kale arkalarına ikinci kat tribünleri yapılmış durumda.resimdeki gibi tek kat kalmamış ve yeni hali oldukça ürkütücü duruyor

Çevrimdışı Efe

fotoya çok dikkatli baktim koltuk montaji baslamis  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Koltuk montajı
Korkuluk boyanması ikisinden biri :)
Yada yansıma buda olabilir
koltuk montaji faruk bence on tarafta korkuluk yok orasi bembeyaz arkasinda gri korkuluk onun arkasinda yine beyaz koltuk var göz yanilmasi olmuyorsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

kırmızı semerler , beyaz koltuklar hayırlı olsun  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

Kapalı tarafı net gözükmüyor ama bu havada boya yapılması mantıklı değil koltuk olma ihtimali çok yüksek

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

fotoda solda koltuklar mi takiliyor bana mi oyle geldi bayaz beyaz :icool: ayrica eski aciga doğru yerde semerleri gorebilirsiniz koyu renkte beyaz degiller
@Efe sen çok yaşa ekranımda kalıcı  hasar var tam da  o  beyaz şeylere  denk  geldi.Koltuk olmalı  dedim.Faruğa  soracaktım sen yazdın. :lol: :lol:

Çevrimdışı ONUR1903

Çevrimdışı Efe

@Efe sen çok yaşa ekranımda kalıcı  hasar var tam da  o  beyaz şeylere  denk  geldi.Koltuk olmalı  dedim.Faruğa  soracaktım sen yazdın. :lol: :lol:
valla abi koltuk onlar baska bisey olma ihtimali tanimiyorum güneste yok yansima falanda olmaz tum stad beyaz olacak onlar koltuksa oda anlasildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

numaralıya apartmanmı dikecektik :alala:
birde nasıl bütünlük bozuluyor bir türlü anlamıyorum alt katlarda girişler olmayınca merdiven konmuyormu
peki merdivenler tribünü bölmüyormu :alala:  sen ts stadını tarif etmişsin bir gir bak nasıl olduğunu görürsün
bir stadın nasıl içine edilir nasıl taraftar etkisi azaltılırın örneklerini görürsün bu arada kapalıda iki kat loca yok
alt kat 1903 tribünü loca değil

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ddc1979

Projeye göre üst katlar siyah koltuk olmayacak mıydı?
Koyu semerler nereye Kullanılacak arkadaşlar ?
Çatı semerlerı bitti diye biliyorum.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Alt kat full beyaz ,üst kat pikselli olacak.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2016, 11:02:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Güncel
bu fotoda da yerdeki semer mi nedir beyaz görünüyor.
diğer resimde koyu renkti.
göz yanılması ay tutulması ne oluyor :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

pikseller hayırlı olsun  :olmaz

Allaaaaaah,bugünleri de gördük be çok şükür

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı denilanz