Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5747281 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Emre.Guler

Koltukların olduğu resime bakınca kaç kişi korkulukları farkedebiliyor :)  Gözükmüyorlar neredeyse

Ve bayağı hızlı gidiyorlar mustafanın sabah yayınladığı resimlerde koltuk hiç yoktu son resimde 100den fazla koltuk var

Çevrimdışı ahmetx

Koltukların olduğu resime bakınca kaç kişi korkulukları farkedebiliyor :)  Gözükmüyorlar neredeyse
siyah koltuklarda belli oluyor ama
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Necmi

bu arada farkındaysanız korkuluklar hiç belli olmuyor

Çevrimdışı ahmetx

Artık hem piksele hem Cassioya razıyız  :pes
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

Evet Necmi abi çok iyi oldu belli olmaması
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı bjkfatih63

koltuklar takılmaya başlandı. forum hareketlendi be  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı aoguzd

son bir kaç gündür forumda sayfalar çok yavaş ilerliyordu. bugün staddaki işlerin hızlandığı gibi biz de hızlanırız heralde :)

Çevrimdışı Necmi

evet koltuk sayma günleri başlamıştır :D

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı denilanz

Gerçekten belli olmuyor. Hatta korkulukları göremeyince "Acaba işletiliyor muyuz?" diye de düşündüm.

Çevrimdışı Emre.Guler

akşama kadar 3 blok biter bana kalırsa eğer ara vermezlerse tabi çünkü sabah hiç yoktu şimdi 100 den fazla koltuk var

Çevrimdışı cadavra

Ya ben semerleri goremedim bole belli bi resim var mi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tunceryawuz

Herkese günaydın! Bence ne olursa olsun dünyanın en güzel en özel stadıdır Vodafone Arena :) Zevkler renkler farklı ama en iyisinin yapıldığından şüphem yok.

Çevrimdışı Mehmet92

Kaleci,stoper ve stad beklemekten ömrüm çürüdü.Bu üçlü nasıl biterse bitsin hiç önemli değil,yeter ki bitsin.

Çevrimdışı halvetifarazi

ne piksel aşkıymış. sonunda dediklerini yaptılar. neyse hayırlısı olsun bakalım.

Çevrimdışı ilhan

Bence kemerlerimizi bağlayalım uçuşa geçiyoruz artık  :lol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

koltuklar tahmin edildiği üzere çok hızlı takılıyor  :super:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deadam

Hadi bakalım Maşşallah bu Hızla salt koltuk montajı her tribünde bir katta 2 günde biter :D 19.03 te maç oynayamasakta stadda çay keyfi yapabiliriz. :)
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mehmet92

akşama kadar 3 blok biter bana kalırsa eğer ara vermezlerse tabi çünkü sabah hiç yoktu şimdi 100 den fazla koltuk var

Emre abi günde 800-1000 koltuk montajı yapabildiğini söylemişti firma,burda 8-9 ay önce yazmıştı birisi kim hatırlamıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

bu semerlerin boyanmadan gelmesi ilginç olmuş.

Çevrimdışı warofpoet

koltuklar tahmin edildiği üzere çok hızlı takılıyor  :super:

oh oh ne güzel bu günleri de gördük sonunda  :halay: :halay: :halay:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

Raylı sistemde koltuk takımı çok rahat . Evet arkadaşlar kapasite saymaya başlayalım.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2016, 11:19:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Raylı sistemde koltuk takımı çok rahat . Evet arkadaşlar kapasite saymaya başlayalım.
43.430 kdv dahil :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana