Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5755069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı osman1903

Bizim stadın tribün ısıtması Nasıl olacak? Donarız orda biz

Çevrimdışı Efe

Bizim stadın tribün ısıtması Nasıl olacak? Donarız orda biz
olimpiyatta donmadiysak hic biyerde donmayiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı boateng

Bu boşluklar doldurulucak inşallah.Eğer merdiven boşluğu olarak kalırsa iğrenç görüntüsü olur.

Çevrimdışı osman1903

şu anda düşünülmüyor galiba
Düşünülmemesine ihtimal vermiyorum ama olurda yapılmazsa hiç hoş olmaz

Çevrimdışı iyimserure

ısıtma dediğiniz şey çatı demirlerine ve VIP sıralarda zemine yerleştirilen UFO'lardan ibaret, yani üst bir kaç sırada oturan taraftar ve kodamanlar dışında pek bir faydası yok, çok takılmayın

Çevrimiçi Necmi

Bu boşluklar doldurulucak inşallah.Eğer merdiven boşluğu olarak kalırsa iğrenç görüntüsü olur.

doldurulursa koltuklara uçarakmı gitmeyi düşünüyorsun yada teleferik falanmı bekliyorsun :alala:

Çevrimiçi Necmi

neden başakşehirde açmıyorlar ısıtmayı peki üşüyormusun biz olimpiyatta
yağmur altında maç izlemiş taraftarız ihtiyaç görünürse sonradan yapılacak bir şey

Çevrimdışı ALI RIZA

doldurulursa koltuklara uçarakmı gitmeyi düşünüyorsun yada teleferik falanmı bekliyorsun :alala:
Abi orada sag merdiven yan tarafindaki bosluga diyor ve kotu görünüyor...

Çevrimiçi Necmi

Abi orada sag merdiven yan tarafindaki bosluga diyor ve kotu görünüyor...
bitmemiş bir şey üzerinden yorum yapmayalım :alala: yan yana iki merdiven çıkacak hali yok herhalde

Çevrimdışı ALI RIZA

bitmemiş bir şey üzerinden yorum yapmayalım :alala: yan yana iki merdiven çıkacak hali yok herhalde
Aynen oyle daha montajı bitmemis..

Çevrimdışı İhsan

Aynen oyle daha montajı bitmemis..

Blokların bölünmesi için hazırlık olabilir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

koltuk montajinda bazi yerler simdilik bos birakilabilir montaj tam bi bitsin bakalim bos yer kalmayacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

4 kedi yolunun 3 u zaten cikis tunellerinin oraya geliyor, ordan vinclerle hem skorboard hemde kedi yolu takilabilir. Drenajada zarar vermez. @FARUK
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 18:37:32 ZEKI ]

Çevrimdışı heart

Vinçler parça bekliyor olabilir mi ?
Belkide çatı kirişinde takılı olan kafeslerin bir parçası hala duruyor orada. Belkide onları sökmek için bekliyorlar.  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı İhsan

Vinçler parça bekliyor olabilir mi ?
Belkide çatı kirişinde takılı olan kafeslerin bir parçası hala duruyor orada. Belkide onları sökmek için bekliyorlar.  :alala:

Evet. Paletli bu hafta gelecek olan kedi yollarını bekliyor.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2016, 19:14:44
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Evet. Paletli bu hafta gelecek olan kedi yollarını bekliyor.

Net tarih için beklenen parçalar bunlar mı acaba?
Bir de membran bekliyoruz tabi..
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yeni acik alt'in ust kisminin hepsi mi engelli taraftarlara ayrilacak ?

81 engelli, 81 refakatci'ye gereken yer ayrildiktan sonra gerisini projejedeki gibi 2 sira daha ekleseler iyi olurdu.

Kirmizi bolumler engelli ve refakatciler. Yesil, 2 sira daha koltuk.

Tabi tahmini dusunuyorum boyle olabilecegini.

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 21:39:16 Necmi ]
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı binnur32

stadı ne kadar erken açabiliriz diye ugrasırken kedi yolu membran beklemek ne kadar saçma birsey kaç gündür yavaşlatılmış çekim montaj görüyoruz bu  aylar öncesinden hazır olmalıydı ama bu süreçten sonra kesin olarak anladım bu stad ancak 2016 2017 senesine hazır olur bu net bütün işler tahminden geç bitti belki az zamanımız kaldı diyerek bundan sonra hızlanırlar dedim ama biz hala eksik parça membran bekliyorsak eger bu iş bitmez bu sene daha çim bekleriz drenaj boruları bekleriz

Çevrimdışı Sezer94

Beni bilen bilir konuyu uzatip konu disida yapmayacagim fakat metal muzik yuzunden bana gonderme yapanlari gormemezlikten gelip konuyu kapatiyorum...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ZEKI

stadı ne kadar erken açabiliriz diye ugrasırken kedi yolu membran beklemek ne kadar saçma birsey kaç gündür yavaşlatılmış çekim montaj görüyoruz bu  aylar öncesinden hazır olmalıydı ama bu süreçten sonra kesin olarak anladım bu stad ancak 2016 2017 senesine hazır olur bu net bütün işler tahminden geç bitti belki az zamanımız kaldı diyerek bundan sonra hızlanırlar dedim ama biz hala eksik parça membran bekliyorsak eger bu iş bitmez bu sene daha çim bekleriz drenaj boruları bekleriz
eksik parca beklendigi bizim teorimiz bence onuda beklemiyoruz, drenaj boruları zaten stada gelmis vaziyette cim ile ilgli tek bekledigimiz vinclerin sahadan cikmasi. Yoksa drenaj işleri icin gerekli ekipmanlar icerde. Koltuklar stada getirildi.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

eksik parca beklendigi bizim teorimiz bence onuda beklemiyoruz, drenaj boruları zaten stada gelmis vaziyette cim ile ilgli tek bekledigimiz vinclerin sahadan cikmasi. Yoksa drenaj işleri icin gerekli ekipmanlar icerde. Koltuklar stada getirildi.
zemin için gerekenler geldi de çatı bitmedi abi o vinçler boş boş neyi bekliyor resmen vakit kaybediyoruz şaka gibi değil mi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !