Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756336 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Mabedin acilisina  arkadaslar  yaptigi  protest  progressive  muzikle  herkesten  cok  kim yakisir??
Tabii ki  Pink Floooyydd!!
Tuyler  diken  olur ...   :sevinc
Gerci Iron  Maiden da  olur  pek tabi  ..   :super:  Hem son konser de  Maiden  konseriydi  ..
Hayatimda  Maiden  konserine gidip de  Maiden'dan cok etrafima  bakinacagim aklima gelmezdi! Neredeyse  aglayacaktim caniim  Dolmabahce yikiliyor diye .. 
Hey gidi gunler  heey nereden nereeyeee! 
Yorgo

Aslında sadece Sting değil böyle efsanelerden oluşan bir konser grubu olabilir, Sting, Iron Maiden, Metalica
:claps: :super:
Yorgo

Çevrimdışı Yalçın

Metal muzik yapan bir grupla acilis yapilirsa o stadin anasi aglar.. Kotu muzik diye demiyorum; gelecek kesim daha cok genclere yonelik olur.. Hos, bana kalsa André Rieu cagirirdim ya.. Sahane olurdu..

Mesela su goruntuyu Arena'nin ortasinda bir hayal edin..

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Koa_lAA

grup yorum gelsin açılışa..

2 gün sonra stadın boyu uzun diye kapatırlar sanırım bu sefer temelli öle bişey yaparlarsa :D

yakışır yinede grup yorum..

Çevrimdışı Kadir G.

Metal muzik yapan bir grupla acilis yapilirsa o stadin anasi aglar.. Kotu muzik diye demiyorum; gelecek kesim daha cok genclere yonelik olur.. Hos, bana kalsa André Rieu cagirirdim ya.. Sahane olurdu..

Mesela su goruntuyu Arena'nin ortasinda bir hayal edin..

Başka şekilde yüksek kâr bırakmasının mümkün olduğunu sanmıyorum. Bir metallica gelecek derseniz 40 bin kişi toplayabilirsiniz diğer türlü yarısı bile çok zor.

grup yorum gelsin açılışa..

2 gün sonra stadın boyu uzun diye kapatırlar sanırım bu sefer temelli öle bişey yaparlarsa :D

yakışır yinede grup yorum..
:claps: :ok:
Yorgo

Çevrimdışı Koa_lAA

keman çalcaksa biri bu aga çalsın :D

yada farid farjad tabi :D

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım açılışı Justin Bieber, Nicki Minaj gibi isimlerle yapmayız stat ergen dolar o zaman düşünemiyorum işte. Metallica, İron Maiden, Amon Amarth, Sepultura iyi gider ama.

Çevrimdışı Sezer94

Öküz gibi bagiran metal gruplarini kim dinliyor arkadaslar Beşiktaşli olan Murat Boz, Hadise, Athena Duman gibi sanatcilarimiz varken gidip yurt disindan amele getirmeye gerek yok bosuna masraf bu ulkede metal muzik dinlenmedigini bazi arkadaslar anlamiyor heralde...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yalçın

Öküz gibi bagiran metal gruplarini kim dinliyor arkadaslar Beşiktaşli olan Murat Boz, Hadise, Athena Duman gibi sanatcilarimiz varken gidip yurt disindan amele getirmeye gerek yok bosuna masraf bu ulkede metal muzik dinlenmedigini bazi arkadaslar anlamiyor heralde...

Sposorun Vodafone ise, ve Ingiliz menseli global bir sirketse ayni sekilde kuresel seviyede taninan bir sanatciyi getirmen yakisir. Vodafone Company'de bunu gozonune alacaktir. Adamlar Google'da tarama yaptiginda ne cikacagini bile hesaplar. Marketing konulari onemlidir bu tip kuresel sirketler icin. Ha bu dedigin sanatcilar yine cikar fakat asil cikacak grup/kisi oncesinde cikarsa cikar.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Athena grubu fenerli Duman fenerli diye biliyorum Hadise geseli murat boz lafta Beşiktaş'lı. Ayrıca Athena ve Duman'ı ayırarak söylüyorum senin amele benzetmesi yaptığın insanlar Murat Boz ve Hadise gibi kişilerdir. Ben stadımda cıvık cıvık aşktan başka hiç bir şey bilmeyen insanların yaptığı müzikleri duymak istemiyorum. Bunun gibi sanatçılar sanatçı falan değiller de işte sanatçı diyelim hayatı sadece aşktan ibaret sanıp ergenlerimize de çok güzel örnek oluyorlar.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 02:38:22 Samet Ç ]

Çevrimdışı tangaz

İnönü'deki en şaaşalı konserlerden biri hatta birincisi 1993 yılı Metallica konseriydi en ucuz bilet 100 dolardı. sahi sen o konseri bilirmisin? tabiki bilemezsin :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kadir G.

Seninki cahillik biraz kusura bakma. :) metal müzik dinlenmiyor? :)

"Hadise, murat boz gibi 3. sınıf müzik yapanları kim dinliyor?" şeklinde bir şey sorabilirim ama yazmadım say. Çünkü saygısızlık olur onlarında dinleyeni var ki piyasadalar.

Tavsiyem yazdığın kişilerin 40 liralık konserlerine bu ülkede kaç kişi gidiyor bir ona bak bir de ort 250-300 lira olan konserlere kaç kişi gelmiş ona bak. Örnek olarak stad yıkılmadan önceki iron maiden konseri ve metallicanın 2010-14 teki konserleri.

Unutmadan o böğürüyorlar dediğin isimler senin yazdıkların doğmadan önce müzik yapıyordu aklında bulunsun.

Çevrimdışı Tolga

Öküz gibi bağıran mı :)

Kusura bakmayın ama madem metal müzikten anlamıyorsunuz o zaman yorum da yapmayın.

Bu ülkede metal müzik dinleyen kişi sayısı hiçte az değil.

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 02:40:18 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Athena grubu fenerli Duman fenerli diye biliyorum Hadise geseli murat boz lafta Beşiktaş'lı. Ayrıca Athena ve Duman'ı ayırarak söylüyorum senin amele benzetmesi yaptığın insanlar Murat Boz ve Hadise gibi kişilerdir. Ben stadımda cıvık cıvık aşktan başka hiç bir şey bilmeyen insanların yaptığı müzikleri duymak istemiyorum. Bunun gibi sanatçılar sanatçı falan değiller de işte sanatçı diyelim hayatı sadece aşktan ibaret sanıp ergenlerimize de çok güzel örnek oluyorlar.
:claps:
Yorgo

Kusura bakmayin arkadaslar  ama Ingiliz  Vodafone'a  Ingiliz Maiden yakisir .. :super:
Ayrica Bruce, Steve ve  diger grup uyelerinin  futboal meraki da  herkesce  bilinir ..   :ok:
 :super: :ok:
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

Kusura bakmayin arkadaslar  ama Ingiliz  Vodafone'a  Ingiliz Maiden yakisir .. :super:
Ayrica Bruce, Steve ve  diger grup uyelerinin  futboal meraki da  herkesce  bilinir ..   :ok:
 :super: :ok:

ki Gordon Milne'den beri biz zaten ingiliziz :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

ki Gordon Milne'den beri biz zaten ingiliziz :evillol:
hahah aynen :)) O sampiyon kadroyu seyrettiim icin de  sansliyim :)   

Yorgo

Çevrimiçi Necmi

onları dinletmek için toplasan bin kişi anca bulursun emin ol onlarda stadı merak eden renkliler olur
senin saydıklarını kim dinliyor saydıklarının hiç birisinin tek bir parçasını bilmem bir kere olsun açıp dinlemedim
gerçi benim tarzım değiller diğer taraftam metal müzikde dinlemem hatta müzik diyede atlandırmam şahsen
ama o stadı doldurmak istiyorsan helede iyi bilet fiyatlarına doldurmak istiyorsan dünya starlarını getireceksin
yaz boyu şov yapacaklardır.

Çevrimdışı tangaz

hahah aynen :)) O sampiyon kadroyu seyrettiim icin de  sansliyim :)

harika günlerdi fener maçları en kolay maçlarımızdı lig başlarken 2 galibiyetimiz kesin derdik zaten fener maçlarının 15. dakikasında maç 2-0 olurdu ve heyecan biterdi  :biggrinking: bi keresinde kadıköyde 20.dk 4-0 yaptık sonra orta sahada top çevirmiştik :ok:

harika günlerdi fener maçları en kolay maçlarımızdı lig başlarken 2 galibiyetimiz kesin derdik zaten fener maçlarının 15. dakikasında maç 2-0 olurdu ve heyecan biterdi  :biggrinking: bi keresinde kadıköyde 20.dk 4-0 yaptık sonra orta sahada top çevirmiştik :ok:
  ben  5-1 lik maci hatirliorum .... Aykut  Gokhana faul  yapip  topu kapmis  hakem de  her  zamanki gibi devam demisti aglamistim ben de  .. Ama  Wilson un penalti  noktasindan  altin kafa  Kocis  bir  golu vadi ki  .. Ooooff yeme de  yaninda  yat derim :)
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

ben  5-1 lik maci hatirliorum .... Aykut  Gokhana faul  yapip  topu kapmis  hakem de  her  zamanki gibi devam demisti aglamistim ben de  .. Ama  Wilson un penalti  noktasindan  altin kafa  Kocis  bir  golu vadi ki  .. Ooooff yeme de  yaninda  yat derim :))

bende o maçtaydım. Wilson zaten BJK kariyerindeki tek golünü ogün atmıştı :)
ben kaçar sabah mesai var iyi geceler...

Çevrimdışı laoban

okuz gibi bagiran diye hitab ettigin muzik tarzini begenenler senin tavsiye ettigin sanatcilara ve onu sevenlere "ergen surusu " diye baktiklarini biliyormusun?
isimlerini saydigin sanatci bozuntularinin omur hayatlari boyunca yaptiklari satis ve kariyer basarisini o metalcilerin hediye ettigi gitarlarla yapabilirsin.

az biraz saygi.

okuz gibi bagiran diye hitab ettigin muzik tarzini begenenler senin tavsiye ettigin sanatcilara ve onu sevenlere "ergen surusu " diye baktiklarini biliyormusun?
isimlerini saydigin sanatci bozuntularinin omur hayatlari boyunca yaptiklari satis ve kariyer basarisini o metalcilerin hediye ettigi gitarlarla yapabilirsin.

az biraz saygi.
:claps: dogru soze  ne hacet... !  :claps:   
Yorgo