Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749894 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar ,

ekşi de fena reklamımızı yapıyorlar ve yapıyorum . Sitenin popülerliğini artırmak adına sevindirici . Beşiktaşlı arkadaşlar en azından doğru bilgiye ulaşsınlar kafaları çok fazla karışmasın . Saygılar dostlara .

Çevrimdışı Efe

koltukların üzerinde naylon oluyor diye biliyorum ben :) Örtmelerine gerek yok şu mebran kaplaması başlamadan başlasaydı bari biraz :)
15 ocaga kadar takmaya baslarlar bence erken baslasinlar sonucta mebran kaplanacak cok acik kalmayacak ustleri temizlenir acilis gunune kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kedi yollari oglene kadar bitecek mi bakalim ögleden sonra paletliyi yatirmalari lazim artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dessocu

şimdi bu membran kaplanınca biz stadın içinden hiçbir şey göremeyecek miyiz?

Çevrimdışı ahmetx

nerden baktığına bağlı  :D , yeniinönü fotolarını bahsediyorsan az bir kısım görülür.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

stadin icinden gorecegiz disindan goremeyecegiz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

18 ocak gibi etkili bir soğuk hava dalgası yurda giriş yapacakmış.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 10:44:48 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dessocu

stadin icinden gorecegiz disindan goremeyecegiz :D

nerden baktığına bağlı  :D , yeniinönü fotolarını bahsediyorsan az bir kısım görülür.

stadın içinden nadiren fotograf geliyor da. ondan şey ettim. inşallah mabet sahalara döner.

Çevrimdışı sallapati

Herkese Günaydınlar ,

ekşi de fena reklamımızı yapıyorlar ve yapıyorum . Sitenin popülerliğini artırmak adına sevindirici . Beşiktaşlı arkadaşlar en azından doğru bilgiye ulaşsınlar kafaları çok fazla karışmasın . Saygılar dostlara .

stadın açılmasına 70 gün kaldı..stad forumu aktifliğini yitirecek.. forumun popülerliğini düşürmemek için diğer konuları da aktif olarak kullanalım arkadaşlar... stad açıldıktan sonra sudan çıkmış balığa dönmesin forum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Samet Karabıyık

Çevrimdışı Deadam

70 gün sonra konuşulacak konu çok,
Evrim teorisi,
Fikret başkan yalan söylüyormu söylemiyormu söylüyorsa ne için söylüyor.
Transferler,
kim gitsin kim kalsın
Maçta buluşalım falan

aklıma gelenler bunlar
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı cursedofdragon

En çok merak ettiğim konu

Köşe kedi yolları nasıl olucak ?

Çevrimdışı ahmetx

En çok merak ettiğim konu

Köşe kedi yolları nasıl olucak ?

yalnız değisin forumun çoğunluğu merak içinde

Çevrimdışı cadavra

Mebran bittiginde stad bitmis olur maca giderek gorursun icini :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız değisin forumun çoğunluğu merak içinde

Mebran stada neden gelmedi henüz onuda merak ediyorum ? :)

Çevrimdışı Efe

galiba 3 yada 4 kalmis kedi 2 tane takiliyor suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bi vincler ciksin iceriden ilk mebranlarin hepsi ayni anda gelmez zaten ilk basta hazirlik yaparlar getirip direk yukari cikarirlar sermek icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

daha hazırlayamadılar anlaşılan .

Çevrimdışı Gürcan

Kedi yollarinin köşe kısmı bence gemilerin borda iskeleleri gibi halatli ve motorla mayna vira yapilacak sekilde konacaktir. T olacaktir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Membranla ilgili son bilgi parça parça getirilip takılacağı değil miydi? Ölçü alınıp hazırlanıp getirilip takılacak falan denilmişti sanırım.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Gürcan

Borda iskelesi üstten halatla motor yardimiyla mayna vira yapılıyor. Kedi. Yoluna ek olarak bunu takıp bu sayede inis cikis yapilacagini tahmin ediyorum

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 11:39:41 disappear ]

Çevrimdışı dessocu

Borda iskelesi üstten halatla motor yardimiyla mayna vira yapılıyor. Kedi. Yoluna ek olarak bunu takıp bu sayede inis cikis yapilacagini tahmin ediyorum

mayna vira ne demek bilmiyorum ama kayan bi yapı varsa ve bu merdiven açtıkça uzuyorsa olabilir. dümdüz sabit bi uzunlukta ise havada kalır gibi sanki.