Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745974 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı dlcs

Benim bakış açıma uygun bir yerini göremedim. En basiti koltukları çok renkli, dışarıdan bakıldığında stadyumdan daha çok hava alanı terminaline benziyor  :)

Katılmıyorum. Kendi renkleri ile çok güzel bir uyum olmuş. Bizim damalı siyah beyazı düşününce bunun yanında oyuncak gibi kalır. İş renklerde değil o renklerin tonunda. Bizim koltuklar siyah ve beyaz gibi iki muhteşem rengi kullanma olanağı varken animasyonlarda çok garip tonlara sahipmiş gibi görünüyor.

Ayrıca stad dediğin artık heybetli tribünlerden ibaret. Bu stadlar çoğaldığı için standart da artık bunlar olmuş durumda. Bizim stadın tribünleri bazı fotoğraflarda iki katlı apartman görünüyor ve çok canımı sıkıyor bu durum. Tek umudum koltuklar takılınca daha net bir görüntüye kavuşacağımız düşüncesi. Umarım sadece göz yanılsaması vardır.

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 16:45:55 dlcs ]

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı dlcs

Bir mekana değer/ruh katan içindeki insanlardır bence. Vodafone Arena dünyanın en güzel yeri olur bizler doldurduktan sonra. Vodafone Arena'nın teknolojisi,inşaatı,kalitesi bir yana, Beşiktaş'ım çadırda oynasa orası benim için en karakterli,atmosferi eşsiz bir yer olur. :)

Sadece nesnel karşılaştırma yapıyorum. O konulara girecek olursak ben inönü'yü de seviyordum zaten. Onda şüphe yok.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Katılmıyorum. Kendi renkleri ile çok güzel bir uyum olmuş. Bizim damalı siyah beyazı düşününce bunun yanında oyuncak gibi kalır. İş renklerde değil o renklerin tonunda. Bizim koltuklar siyah ve beyaz gibi iki muhteşem rengi kullanma olanağı varken animasyonlarda çok garip tonlara sahipmiş gibi görünüyor.

Ayrıca stad dediğin artık heybetli tribünlerden ibaret. Bu stadlar çoğaldığı için standart da artık bunlar olmuş durumda. Bizim stadın tribünleri bazı fotoğraflarda iki katlı apartman görünüyor ve çok canımı sıkıyor bu durum. Tek umudum koltuklar takılınca daha net bir görüntüye kavuşacağımız düşüncesi. Umarım sadece göz yanılsaması vardır.

:oha:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tunceryawuz

Sadece nesnel karşılaştırma yapıyorum. O konulara girecek olursak ben inönü'yü de seviyordum zaten. Onda şüphe yok.

Anladım kardeşim seni ama dediğim gibi Vodafone Arena dünyanın en birinci stadyumudur :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 16:55:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

trabzona yapılan numaralı tribündeki locaları gördün mü apartman gibi?
bizim hangi tribün apartman anlayamadım :o_o:

Lyon'un stad her şeyi ile dört dörtlük. Tam bir futbol mabedi olmuş. Bizim stad bitince nasıl bir şeye benzeyecek bilmiyorum ama bu denli karakterli bir yapısı olmayacak gibi duruyor. Umarım hoşnut kalırız.
karaktersiz mi dedin bizim stada :steamed: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 16:57:25 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı dlcs

trabzona yapılan numaralı tribündeki locaları gördün mü apartman gibi?
bizim hangi tribün apartman anlayamadım :o_o:karaktersiz mi dedin bizim stada :steamed: :biggrinking:

Trabzonu geç ben bu ülkedeki hiçbir stadı beğenmiyorum zaten. Toki arena biraz avrupadakiler gibi olmaya yeltendi ama o da çok gudubet bir şey oldu.

Bizim stadın tribünleri aşırı küçük geliyor bana. Sanki üst tribünler iki-üç sıradan ibaret. Ayrıca şu deniz tarafındaki küçük tribün dürüst olayım sinir krizleri geçirtiyor bana. Bende mi göz tertibi yok bilmiyorum ama ancak bu kadar uyumsuz olabilirdi diye düşünmekten alamıyorum kendimi.

Yine de sabırlar tam olarak bitmesini bekliyorum. Koltuklar takılınca, çimenler yeşerince bütün fikirlerim değişecektir umarım.

Çevrimdışı dlcs

Ayrıca şu ara kat dedikleri şey stadların sihirbazı resmen. Kaç tane stad bunun ekmeğini yiyormuş yeni yeni farkediyorum.

Çevrimdışı attila_metu

Trabzonu geç ben bu ülkedeki hiçbir stadı beğenmiyorum zaten. Toki arena biraz avrupadakiler gibi olmaya yeltendi ama o da çok gudubet bir şey oldu.

Bizim stadın tribünleri aşırı küçük geliyor bana. Sanki üst tribünler iki-üç sıradan ibaret. Ayrıca şu deniz tarafındaki küçük tribün dürüst olayım sinir krizleri geçirtiyor bana. Bende mi göz tertibi yok bilmiyorum ama ancak bu kadar uyumsuz olabilirdi diye düşünmekten alamıyorum kendimi.

Yine de sabırlar tam olarak bitmesini bekliyorum. Koltuklar takılınca, çimenler yeşerince bütün fikirlerim değişecektir umarım.

Stadın içini gezme şansınız oldu mu yoksa fotoğraflara göre mi bu kanıya vardınız?

Çevrimdışı dessocu

bu gün de rüzgardan gitti emenike.
sonu yaklaştıkça iyice sabırsılazştırıyor.

Çevrimdışı dlcs

Stadın içini gezme şansınız oldu mu yoksa fotoğraflara göre mi bu kanıya vardınız?

Fotoğraflar sadece.

Çevrimdışı karakartalım

@Necmi @ahmetx abi stadımız çok güzel laf yok ama karoğrafi yapmaya kalksak çatı asma germe nasıl yaparız bana sıkıntı olur gibime geliyo ? toki arenanın çatısı berbat kötü anlatmama gerek yok ama sırf o direk çatı sadece karaoğrafi için uygun ortam sağlıyo bizdede karaografi için uygun ortam oluşurmu çatı bi engel teşkil eder mi ?
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı attila_metu

Fotoğraflar sadece.

İstanbulda oturuyormuşsunuz. Stadı çıplak gözle bir görmenizi tavsiye ederim.

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi @ahmetx abi stadımız çok güzel laf yok ama karoğrafi yapmaya kalksak çatı asma germe nasıl yaparız bana sıkıntı olur gibime geliyo ? toki arenanın çatısı berbat kötü anlatmama gerek yok ama sırf o direk çatı sadece karaoğrafi için uygun ortam sağlıyo bizdede karaografi için uygun ortam oluşurmu çatı bi engel teşkil eder mi ?
nedden engel teşkil etsin anlamadım , çatı çatıdır. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dessocu

ne koreografisi yaw. çok icap ederse hologram yaparız. büyük düşünün.

Çevrimdışı karakartalım

nedden engel teşkil etsin anlamadım , çatı çatıdır. :)
şimdi abi bizim çatı malum asma germe hemde direk yandan yani o karagrafiyi nasıl kaldıracaz yukarı iplerle çekerken valla kafama takıldı :D :D

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı cagdas44

Orada şöyle bir şey var toki stadında yapılanı kulüp reklam şirketlerine yaptırdığı için aynı şey bizde olmaz. Olduğunda da özel bir etkinliğe bağlı olacağından yine reklam şirketi işe girecektir dolayısıyla çatı neye müsaade ediyorsa ona göre bir planlama yapılacaktır

Çevrimdışı Emre.Guler

Karton kareografi bizim tribünde imkanı yok olmaz. Ayrıca yakışmaz. Açılış için hazırlık var zaten facebookta organizasyon saşfası açılmış çarşı tafyası tarafından
https://www.facebook.com/events/850180251710539/

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı karakartalım

Orada şöyle bir şey var toki stadında yapılanı kulüp reklam şirketlerine yaptırdığı için aynı şey bizde olmaz. Olduğunda da özel bir etkinliğe bağlı olacağından yine reklam şirketi işe girecektir dolayısıyla çatı neye müsaade ediyorsa ona göre bir planlama yapılacaktır
sagolasın. bide ultras diyolar kendilerine herşeyi reklam şirketi yapıyosa ne anladım o işten emekte olacak.

Çevrimdışı karakartalım

Karton kareografi bizim tribünde imkanı yok olmaz. Ayrıca yakışmaz. Açılış için hazırlık var zaten facebookta organizasyon saşfası açılmış çarşı tafyası tarafından
https://www.facebook.com/events/850180251710539/
sağolasın :)

Çevrimdışı ahmetx

şimdi abi bizim çatı malum asma germe hemde direk yandan yani o karagrafiyi nasıl kaldıracaz yukarı iplerle çekerken valla kafama takıldı :D :D
diğerlerinde nasıl kaldırılıyorsa bizde de öyle , hiç problem olmaz canını sıkma bak asma germe çatıda da yapmışlar bükreşte

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı karakartalım

diğerlerinde nasıl kaldırılıyorsa bizde de öyle , hiç problem olmaz canını sıkma bak asma germe çatıda da yapmışlar bükreşte

gayette güzel olmuş abi valla teşekkür ettim hele bi stadımız açılsında dört gözle bekliyoruz :)