Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5744430 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 15:39:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
delik kalmış :D
hataları eksiklerimizi yağmur bize gösteriyor.
böyle açılsaydı ve ilk maçtaki yağmurda bu olsaydı izle tantanayı :red_bandana:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

delik kalmış :D

Bazı localarda şelale olacak diyorlardı. Bunlar o localar demekki  :D

Çevrimdışı ErsinA.

Zemine başlamadan önce şuan ki zemini biraz aşağı indirmeyeceklermiydi?

indirilmeyi bırak yeni mıcırlar geliyor sahaya  :alala:

Çevrimdışı Efe

hataları eksiklerimizi yağmur bize gösteriyor.
böyle açılsaydı ve ilk maçtaki yağmurda bu olsaydı izle tantanayı :red_bandana:
o hata değilki  :icool: şimdilik su tahliye olsun diye bırakılmıştır üzerine çatı geldiğinde zaten suyla ilgili bi problem olmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

indirilmeyi bırak yeni mıcırlar geliyor sahaya  :alala:
saha şuan alçakta yükseltilmesi gerekiyor bence ilk prekast ayak bölümüne gelecek çim saha hafta içi drenaj başlasın zaten netleşir herşey
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

saha şuan alçakta yükseltilmesi gerekiyor bence ilk prekast ayak bölümüne gelecek çim saha hafta içi drenaj başlasın zaten netleşir herşey

haftaya netleşir inşallah  :)

Çevrimdışı birkanmaraz

Koltuk raylarının montajı biten yerlerde bir koltuk montajı en fazla 2 dakika sürecektir

8 saat mesai yapılırsa bunun 2 saati laylaylom  geçse  480 Dakika çalışacaktır bir işçi
Bir işçi günde çok kasmadan 240 koltuk takabilecektir.
Hadi diyelim çokta kasmadı 150 koltuk taktı

Bundan sonrası klasik iş problemi bir işçi günde 150 koltuk takarsa  42000 koltuk 50 günde kaç işçi ile takılır.

Burdan da sonuç yaklaşık 6 işçi çıkıyor. O iş için en az 30 kişi çalışalacağını düşünürsek

30 günde rayları ve korkulukları biten koltuklar çok rahat montajlanır. Zaten ray ve korkuluk montajı çalışmaları devam ederken koltuklar monte edilebilir.

Koltuk montajı için membranı beklemek bana mantıklı gelmiyor. Bence membran beklenemden koltuklara başlanabilir.

abi sınava bir daha hazırlanıyorum şuan konum iş probleriydi :D  abi senin dediğin gibi fazla sürmez koltuk takma .

Çevrimdışı Koa_lAA

o hata değilki  :icool: şimdilik su tahliye olsun diye bırakılmıştır üzerine çatı geldiğinde zaten suyla ilgili bi problem olmayacak

nası suyla ilgili problem olmaycak... bizim yanımızda getirdiğimiz su ne olacak ??

gs ile playoff oynadığımız ve nisan ayında ertelenen maçda - ki 30 yıllık hayatımda ilk defa nisan ayında hava muhalefetinden maç iptali gördüm- bi ben bile nekaa su getirdim yeni açığa bi bilsen :D

convers ayakkabıyı çıkarıp çorabımı sıkıyodum en son.. bide o halde edirneye geri döndük tabi maç olmadan.. biletide arkadaşa vermiştim ertesi günkü maç için.. rezillikti yav..

Çevrimdışı Efe

nası suyla ilgili problem olmaycak... bizim yanımızda getirdiğimiz su ne olacak ??

gs ile playoff oynadığımız ve nisan ayında ertelenen maçda - ki 30 yıllık hayatımda ilk defa nisan ayında hava muhalefetinden maç iptali gördüm- bi ben bile nekaa su getirdim yeni açığa bi bilsen :D

convers ayakkabıyı çıkarıp çorabımı sıkıyodum en son.. bide o halde edirneye geri döndük tabi maç olmadan.. biletide arkadaşa vermiştim ertesi günkü maç için.. rezillikti yav..
orası kapatılır merak eetmeyin onlar çok ufak şeyler sadece az bişey derz işlemi yapılacak o kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mkundak

Forumdan kombine alanların çoğu sanırım 121'deydi değil mi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

orası kapatılır merak eetmeyin onlar çok ufak şeyler sadece az bişey derz işlemi yapılacak o kadar

kasten de bırakılmış olabilir.. üst katlar için mutlaka bir su gideri olmalı.. tribünler yıkanacak vs.. başka yerden gider bırakılmış mıydı?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

bu delik işini dillendirmeyin dalga konusu olmayalım bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

hadi canım inanmam  :D Euro 2016 stadı değil mi bu ?

Hayir, Euro2016 seçimlerinden kaç sene önce planlanmisti zaaten  :ok:

Ayrica o statta arcanan paranin Türkiyedeki yapilan statlarla karsilastirmayin, Fransada hersey daha pahali.

Çevrimdışı Efe

kasten de bırakılmış olabilir.. üst katlar için mutlaka bir su gideri olmalı.. tribünler yıkanacak vs.. başka yerden gider bırakılmış mıydı?
bırakılmıştır muhakkak ince ayrıntı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 16:01:43
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
loca koltuklarına denk gelmiyor mu döküldüğü yer.
bence prekast arasından sızıntı var...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cadavra

akıllara bunu getirmedi değil  :biggrinking:

Bunlar orduspor macini ataturk stadinda oynayacakmis sozum ona acilis yaptilar .

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fiko1903

hadi diyelim stat 19 Mart 2016 tarihinde açılacak ve kapasite 42 bin kişi olacak. Bu da demek oluyor ki yarın dahil açılışa 72 gün var. Yarın itibariyle koltuk takılmaya başlansa, günde yaklaşık 600 koltuk takılabilecek mi?

raylar bittikten sonra koltuk takmak sorun değil.1 koltuğun montajı 1 dk sürüyor.Zor olan raylar.Geçen gün bir video vardı orada sağlamlık testi yapıp balyozla kırdılar yenisini 1 dk taktılar .Süre özellikle belirtildi.

Çevrimdışı cadavra

Ya yetismesse yetismez ya nedir takmayin keyfini cikarin insaatin takim iyi gidio deplasmana alisti insallah ihtiyacimiz olmaz stada temennim o yonde turkiye kupasinda derby olmassa derbyleride aldik sampion olalim seneye nasil olsa staddayiz her turlu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dlcs

Lyon'un stad her şeyi ile dört dörtlük. Tam bir futbol mabedi olmuş. Bizim stad bitince nasıl bir şeye benzeyecek bilmiyorum ama bu denli karakterli bir yapısı olmayacak gibi duruyor. Umarım hoşnut kalırız.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lyon'un stad her şeyi ile dört dörtlük. Tam bir futbol mabedi olmuş. Bizim stad bitince nasıl bir şeye benzeyecek bilmiyorum ama bu denli karakterli bir yapısı olmayacak gibi duruyor. Umarım hoşnut kalırız.
Benim bakış açıma uygun bir yerini göremedim. En basiti koltukları çok renkli, dışarıdan bakıldığında stadyumdan daha çok hava alanı terminaline benziyor  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tunceryawuz

Bir mekana değer/ruh katan içindeki insanlardır bence. Vodafone Arena dünyanın en güzel yeri olur bizler doldurduktan sonra. Vodafone Arena'nın teknolojisi,inşaatı,kalitesi bir yana, Beşiktaş'ım çadırda oynasa orası benim için en karakterli,atmosferi eşsiz bir yer olur. :)